FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Transfer de ultimă oră la Poli Iași: vine de la Liga I! » A 9-a noutate a verii pentru Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2022 15:46 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 17:21

Politehnica Iași a achiziționat un nou jucător din prima ligă. Fundașul dreapta Marius Martac (31 ani), a semnat un contract cu formația pregătită de Claudiu Niculescu. 

Jucătorul vine de la Chindia Târgoviște, unde a fost legitimat ultimele șapte sezoane. Martac este al nouălea transfer al verii bifat de moldoveni. 

Până acum, în Copou au mai ajuns fundașul central Răzvan Tincu și mijlocașul Gabriel Vașvari, ambii de la Sepsi Sfântu Gheorghe, stoperul Viorel Lică (Petrolul Ploiești), mijlocașul stânga bulgar Anton Karachanakov (Pirin), vârful polonez Pawel Tomczyk (CS Mioveni), atacantul David Ciubăncan (Șoimii Lipova), Alexandru Dohotariu (portar) și Ștefan Ștefanovici (fundaș), ultimii doi împrumutați de la Sporting Vaslui.

Fanii Universității Craiova pun presiune pe Copilu și Cârțu! Furie pe rețelele de socializare: „Să vă fie rușine!”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Fanii Universității Craiova pun presiune pe Copilu și Cârțu! Furie pe rețelele de socializare: „Să vă fie rușine!”

Cornel Șfaițer: „Sper ca Niculescu să rămână măcar 3 ani la Poli Iași”

Niculescu a fost lăudat de Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director al Politehnicii: „E o zi importantă în istoria acestui club. Claudiu va avea parte de toată susținerea noastră, pentru a reuși lucruri mărețe. Am semnat doar pe un an, însă eu îmi doresc să rămână măcar trei ani la Iași. La mine cuvântul e mai important decât contractul”. 

Tehnicianul, care a semnat un contract pe un an, cu un salariu de 4.000 de euro pe lună, s-a arătat încrezător că va atinge obiectivul și anume promovarea în Liga 1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fiul unui fost atacant din Liga 1, următorul pariu al lui Hagi la Farul

Cu Andrei Burcă ofertat din străinătate, CFR Cluj vânează doi fundași centrali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează