FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

Claudiu Niculescu, prezentat la Poli Iași: „Vreau să începem în forță: play-off la iarnă, promovare la anul!”

Claudiu Niculescu, prezentat la Poli Iași // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi
Claudiu Niculescu, prezentat la Poli Iași // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2022 13:59 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 14:35

Politehnica Iași a prezentat astăzi antrenorul cu care va ataca promovarea în Liga 1, Claudiu Niculescu (45 de ani). 

Tehnicianul, care a semnat un contract pe un an, cu un salariu de 4.000 de euro pe lună, s-a arătat încrezător că va atinge obiectivul. 

„Iașiul este un oraș superb, însă eu nu am venit aici să mă plimb, am venit să facem performanță. Vreau să începem în forță, la iarnă să fim în play-off, iar apoi să bifez prima mea promovare în Liga 1” a spus Clau-gol.

Iordănescu a ales cei 23 de jucători pentru duelul cu Bosnia: 3 nume care au jucat cu Muntenegru sunt OUT + decizia finală a lui Chiricheș
BOSNIA - ROMÂNIA
Iordănescu a ales cei 23 de jucători pentru duelul cu Bosnia: 3 nume care au jucat cu Muntenegru sunt OUT + decizia finală a lui Chiricheș

Claudiu Niculescu, prezentat ca antrenor la Poli Iași

Niculescu s-a referit și la campania de transferuri: „Timpul e scurt, oferta nu e mare, iar la Liga 2 salariile au devenit exorbitante. Totuși, vom aduce mulți jucători, în toate compartimentele, pentru că atacul câștigă lupte, iar apărarea războaiele. 

De la Dinamo nu cred că putem aduce, acolo sunt jucători de Liga 1. Nu știu de ce au retrogradat, de când a plecat Dănciulescu de acolo nu am mai știut ce se întâmplă”.

Cornel Șfaițer: „Sper ca Niculescu să rămână măcar 3 ani la Poli Iași”

Niculescu a fost lăudat de Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director al Politehnicii: 

„E o zi importantă în istoria acestui club. Claudiu va avea parte de toată susținerea noastră, pentru a reuși lucruri mărețe. Am semnat doar pe un an, însă eu îmi doresc să rămână măcar trei ani la Iași. La mine cuvântul e mai important decât contractul”.

Poli se va reuni pe 13 iunie, în prima săptămână urmând ca Niculescu să lucreze cu tineri și jucătorii care vor fi aduși în probe. Moldovenii vor tura motoarele pe 20 iunie, când în Copou se va lucra în efectiv complet.

12 jucători în lot la Poli Iași

Poli contează la ora actuală sigur pe 7 jucători din sezonul trecut, Brânză, Kouadio, Plămadă, Fr. Cristea, Plohotniuk, Pop și Pelivan, situațiile lui Axinte, Serediuc și Chiorean urmând a fi clarificate. 

Iașiul a făcut deja 5 transferuri în această vară. Au fost aduși Tincu și Vașvari de la Sepsi, Ciubăncan de la Șoimii Lipova, iar Dohotariu și Ștefanovici au fost împrumutați de la Sporting Vaslui.

Mai multe știri din Liga 2: 

Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo: „Va veni iar un antrenor prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand?”

După un sezon de coșmar, au plecat în vacanță » Unde se relaxează Torje, Eșanu și alți jucători care au retrogradat cu Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  07 Iunie 2022, 22:44

Sa ne ajuti in meciurile directe

enigmaticul
enigmaticul  •  07 Iunie 2022, 19:17

Măi ”balderis” știe Șfaițer unde a făcut treabă, Claudiu!! Doar pe banii lui l-a adus! Dar cine știe, poate va reuși. Ce crezi că Rapidul are antrenor mai ”titrat”??

balderis
balderis  •  07 Iunie 2022, 15:43

Ăștia de la Iași , vor să se ducă în C , neapărat !!! Cum să-l iei bă frate Claudiu Niculescu , unde a făcut ăsta treabă !?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close