FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - SEPSI 3-1

Colentina petrece! Juventus a dat recital ieri în fața celor din Sf. Gheorghe, 3-1, și s-a distanțat la 9 puncte de ocupanta locului secund din L2

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 00:00

Lumea e la geamurile blocurilor de pe Fundeni și așteaptă fluierul de start al partidei. Intrarea gratuită i-a făcut pe doritorii de fotbal la matineu să vină spre stadion și să profite de vremea bună de afară.

Și, culmea, erau și cozi! Steagurile României erau peste tot, iar suporterii veniți din Covasna abia intrau în curtea stadionului. Cântau în maghiară, fluturau steagurile și fularele alb-roșii și se bucurau ca la un derby jucat în prima ligă.

Cu 20 de minute înainte de start, în momentul în care echipele au ieșit pe gazon pentru încălzire, de la stația de amplificare au început să se audă cântece patriotice, date la maximum! Dacă, în trecut, formația oaspete a fost în dese rânduri criticată pentru că difuzează imnul Ținutului Secuiesc la mai multe evenimente sportive, ieri Juventus a răspuns cu "Treceți, batalioane române, Carpații!", dar și cu cântecul patriotic "Veniți, români!". Mai mult, pe spatele programului de meci au fost printate versurile imnului național, care a fost pus la boxe și înainte de startul meciului.

Chipirliu, golgeterul dintre blocuri

Cu "leul" Oprița pe margine, care se agita mai rău ca Șumudică la un duel contra rivalei Steaua, bucureștenii au început sus meciul, iar Zaharia (7) a deschis scorul după un voleu spectaculos, fără preluare, direct la colțul scurt. Sepsi nu s-a regăsit și-a fost la un pas de KO în doar câteva minute. Chipirliu (26) și Muscă (33) au ratat ocazii uriașe, dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, cu doar un minut înainte de pauză Morariu este agățat în careu, iar arbitrul de L1 Marian Balaci arată punctul cu var. Hadnagy bate, înscrie și-ajunge la cota 23 în acest sezon!

Juventus a tras o gură uriașă de oxigen la vestiare, iar asta s-a văzut imediat. Băjenaru execută o lovitură liberă, Niczuly respinge cu greutate, Chipirliu urmăreşte bine şi marchează (55). Nu lipsesc incidentele! O petardă ajunge pe banca oaspeţilor, iar fanii din tribune scandează "România, România!". Meciul e încins, nu lipsesc ocaziile de ambele părți. Buhăescu reia cu capul, face 3-1, iar Juventus visează cu ochii deschiși la o promovare în primul eșalon. Colentina e gata să dea piept cu Steaua și cu Dinamo, dar dacă nu va băga adânc mâna în buzunar pentru transferuri va fi victimă sigură!

Juventus București - Sepsi 3-1

Au marcat: Al. Zaharia (7), Chipirliu (55), Buhăescu (83) / Hadnagy (44-pen)

Juventus: R. Stoian - Beţa, Ov. Morariu, Wallace, Carabela - V. Bărbulescu (85 Mihăescu), Băjenaru - Al. Zaharia (74 Buhăescu), Chipirliu, Călinţaru - Al. Muscă (56 Fl. Cazan). Antrenor: Daniel Oprița

Sepsi: Niczuly - Burlacu, S. Ghinga, R. Damian, Vl. Olteanu - Minciună, Issa - Huiban (46 D. Ene), L. Manole (64 Plămadă), Greu - Hadnagy (84 Fejer). Antrenor: Valentin Suciu

Arbitru: M. Balaci (Dr. Tr. Severin). Asistenți: M. Badea (Rm. Vâlcea), R. Bârdeş (Pitești)

"Sunt fericit că am luat o opțiune serioasă pentru promovare! Mai avem deplasări grele, mai sunt meciuri de jucat, trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm. Dacă pierdem puncte două meciuri la rând, se complică situația"
Daniel Oprița, antrenor Juventus

"Cred că ne-a fost frică să jucăm, a fost un meci cu presiune, dar ne-au bătut meritat, au fost echipa mai bună! Eu mă simt ca la a doua tinerețe și cred că mai joc lejer încă vreo doi ani"
Attila Hadnagy, atacant Sepsi Sf. Gheorghe

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
661178807361953
Nicolae Proscanu  •  19 Martie 2017, 12:03

pe aceasta cale aduc la cunostinta domnului reporter ca, de la inceputul campionatului, pe ultima pagina a programului de meci este tiparita una sau doua strofe din imnul national, la prezentarea echipelor se intoneaza imnul de stat iar in pauza, la statia de amplificare, se difuzeaza numai melodii cu caracter patriotic. Daca veneati mai des la meciurile echipei Juventus Bucuresti observati ca organizatorii au trafat echipa Sepsi ca si pe celelalte echipe vizitatoare !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează