FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua iese la atac! » Recuză doi comentatori, atenționează FCSB și susține: „Cu Metaloglobus au fost 3.500 de suporteri”

Steaua - Metaloglobus // foto: GSP
Steaua - Metaloglobus // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 19:20 / Actualizat joi, 25 august 2022 19:26

CSA Steaua a emis astăzi un comunicat în 4 puncte legat de situația actuală a echipei. Clubul care aparține de MApN a „recuzat” comentatorii aflați la microfon la cel mai recent meci, 0-4 cu Csikszereda. Pe deasupra, și-a confirmat susținerea față de antrenorul principal al primei echipei, Daniel Oprița.

Comunicatul publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului este împărțit în 4 puncte, primul referitor la numărul de spectatori de la cele mai recente două partide din Ghencea, 0-4 cu Csikszereda și 1-1 cu Metaloglobus.

Omul care revendică emblema Stelei: „CSA folosește o siglă însuşită cu forța! E munca mea și a lui MM Stoica”
FCSB vs CSA STEAUA
Omul care revendică emblema Stelei: „CSA folosește o siglă însuşită cu forța! E munca mea și a lui MM Stoica”

Comunicat CSA Steaua, punctul 1: „Cu Csikszereda au fost în jur de 2400 de spectatori”

La partida susținută marți, 23.08.2022, pe stadionul Steaua, dintre Steaua București și Csikszereda Miercurea Ciuc, au asistat în jur de 2400 de spectatori.

Au fost vândute 1747 bilete, iar ceilalți fani prezenți au fost posesori de abonamente, parteneri și invitați ai clubului nostru. Menționăm că în prima etapă a sezonului, Steaua-Metaloglobus, au fost prezenți în jur de 3500 de fani.

Facem aceste precizări, ținând cont că pe unele site-uri au fost publicate articole, care relatau că la partidele susținute de echipa Steaua București au fost prezenți mai puțini spectatori decât în realitate.

2. Doi comentatori, „recuzați” de CSA Steaua: „Trebuie măsuri urgente”

Remarcile făcute de comentatorii digisport, în timpul partidei mai sus menționate, sunt greu de înțeles. „Oprița va fi evaluat la sectoare și plantoane sau mai degrabă jucătorii”, „Și noi echipa presei avem obiectiv, față de CSA Steaua”, „O să vină un comandant care o să taie bugetul” sunt câteva din afirmațiile care au creat stupoare printre suporterii steliști. 

Mai mult decât atât, remarcile celor doi comentatori, Ionuț Angheluță și Cătălin Cârnu, au fost denigratoare și au adus atingere imaginii clubului nostru. 

Considerăm că un trust media precum digisport, trebuie să ia măsuri urgente, iar viitoarele dispute ale echipei noastre să fie comentate de către profesioniști, care să relateze echidistant momentele jocului.

3. CSA Steaua îl asigură pe Daniel Oprița de „toată încrederea”: 

Daniel Oprița și staff-ul său au parte de toată încrederea și susținerea din partea clubului nostru, iar afirmațiile precum că proiectul echipei de fotbal ar fi la un moment de răscruce sunt total nefondate, ținând cont că atât la nivelul clubului Steaua, cât și la nivelul Ministerului Apărării Naționale, se fac toate eforturile pentru găsirea formei legale, astfel încât echipa de fotbal STEAUA BUCUREȘTI să aibă dreptul de a putea promova în Liga I, și totodată să fie protejate marca, numele și palmaresul Stelei.

10este locul ocupat de CSA Steaua în acest sezon de Liga 2, cu 4 puncte (o victorie, un egal, o înfrângere)

4. FCSB, atenționată: 

Nu în ultimul rând, atenționăm toate entitățile, care sprijină, prin toate mijloacele, un alt club, care își atribuie ilegal imaginea și notorietatea brandului Steaua București, că ne rezervăm dreptul de a recurge la căile legale, în cazul în care constatăm că situația se va repeta.

Reamintim tuturor că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul) către o altă entitate juridică.

Mai mult decât atât, în decembrie 2016, clubul care se folosește de imaginea Stelei, a primit din partea Curții de Apel București o decizie prin care i se interzice să folosească fără acordul clubului nostru, semnele „Steaua”, „Steaua Bucureşti” sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive.

Mai multe știri despre Steaua: 

Pe cine a dat vina Daniel Oprița pentru rușinea cu Csikszereda, 0-4 în Ghencea: „Să înțeleagă asta!”

Asociația Salvați Steaua, aflată de partea FCSB, anunță triumfător: „După 1 an, 3 luni și 27 de zile am primit motivarea de la Tribunal. CSA este obligat să ne comunice informațiile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
bererece
bererece  •  31 August 2022, 18:00
Postat de iulihenry pe 29 August 2022, 01:29

Inca 1 chestie care iti da cu virgula...nu Steaua s-a dus la Digi sa se roage de ei ca sa ii transmita. Daca rezilieaza contractul Digi o sa ramana cu ochii in soare pentru ca au incalcat niste clauze care sunt in contractele respective cu privire la denigrarea brandului pe care il comenteaza. Dar nu ai de unde sa stii chestii dastea pentru ca esti ocupat sa desenezi sotroane. Deseneaza incontinuare, vine acum Craciunul poate mai primesti creta

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  29 August 2022, 12:16
Postat de iulihenry pe 29 August 2022, 01:21

Da ma e unu ca mine in masura. Cauta ce inseamna comentator si vezi ce scrie in fisa postului si nu mai face pe interesnatu. Esti acolo sa comentezi ce vezi pe perete, nu sa emiti opinii. Poti sa emiti opinii daca esti invitatul unui comentator. Daca angajezi un tamplar si el iti pune faianta taci din gura nu? Ca nu te pricepi la tamplarie si nu esti in masura...iti era somn si ai zis sa zici si tu ceva

Nu esti în măsura. Tocmai ai demonstrat.

iulihenry
iulihenry  •  29 August 2022, 01:29
Postat de bererece pe 25 August 2022, 21:05

Greu. Hai să desenăm un pic pe asfalt un mic șotron ca să te prinzi cum stă viața în afara universului cazarmei. Aia de comentează pe la cutia aia pe care ai tu peștele de sticlă sunt angajații unei societăți comerciale ( o afacere, adicătelea), care a avut inspirația (sau nu!) de a plăti dreptul de televizare a unor meciuri de fotbal(oare?!) în speranța că vor avea mai multe oportunități de câștig. Ai prins ideea până aici sau colorăm șpațiile libere?!. Bun. Dacă ala dă banii să vadă poporu'intre 12 reclame și o brumă de fotbal, cred ca tu, ală care oferi un show dizgrațios nu ești în măsură să impui și cine sau ce comentează. Nu îți convine? Reziliază contractul si suportă consecințele! Dar ce contează?! Penalitățile vor fi plătite din banul public...

Inca 1 chestie care iti da cu virgula...nu Steaua s-a dus la Digi sa se roage de ei ca sa ii transmita. Daca rezilieaza contractul Digi o sa ramana cu ochii in soare pentru ca au incalcat niste clauze care sunt in contractele respective cu privire la denigrarea brandului pe care il comenteaza. Dar nu ai de unde sa stii chestii dastea pentru ca esti ocupat sa desenezi sotroane. Deseneaza incontinuare, vine acum Craciunul poate mai primesti creta

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close