FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - CSIKSZEREDA 0-4

CSA Steaua, umilită în Ghencea! DEMOLAȚI de Csikszereda, „militarii” suferă cel mai usturător eșec de la reînființarea secției

SA Steaua a bifat cel mai drastic eșec de la reînființarea secției de fotbal / Captură Orange Sport
SA Steaua a bifat cel mai drastic eșec de la reînființarea secției de fotbal / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 20:50 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 02:01

CSA Steaua a bifat cel mai drastic eșec de la reînființarea secției de fotbal. Pe Ghencea, în fața a 800 de spectatori, roș-albaștrii au fost umiliți de AFK Csikszereda, scor 0-4. Fără drept de promovare în prima ligă, elevii lui Oprița au fost de nerecunoscut, ciucanii dând recital într-un nou meci întrerupt din cauza scandărilor xenofobe

Fotbaliștii lui Daniel Oprița arătaseră semne de slăbiciune și în primele două etape, din care au obținut, totuși, 4 puncte. Prestația lor din meciul cu Csikszereda a fost, însă, cea mai slabă de la promovarea în liga secundă.

Formația ciucană a deschis scorul după un sfert de ceas. Neatent, Costinel Gugu a respins în față o centrare venită din lateral, Gál-Andrezly a preluat balonul, s-a distrat cu fundașii Stelei și a înscris printr-un șut care a atins stâlpul din dreapta în drumul său către plasă. 

Nu s-au abținut! Fanii Stelei, derapaje la adresa Ungariei, în meciul cu Csikszereda: ce s-a putut auzi pe stadion
CSA STEAUA - CSIKSZEREDA
Nu s-au abținut! Fanii Stelei, derapaje la adresa Ungariei, în meciul cu Csikszereda: ce s-a putut auzi pe stadion

CSA Steaua, umilită în Ghencea! „Militarii”, demolați de Csikszereda

Roș-albaștrii au forțat egalarea, au nimerit o dată bara transversală, dar tot ciucanii au fost cei care au schimbat tabela. Oaspeții și-au majorat avantajul în al doilea minut al prelungirilor, după o serie de gafe mari în apărarea roș-albaștrilor. Balgiu a pierdut nepermis un balon la jumătatea terenului, Soufiane Jebari a avansat spre poartă, s-a desprins ușor de Gugu și a punctat printr-un șut plasat.

Oprița n-a putut să-și trezească jucătorii la pauză, iar formația din Miercurea Ciuc și-a continuat recitalul. În minutul 56, Csikszereda a înscris prin Jebari, acesta reușind „dubla” după o acțiune prelungită a echipei lui Francisc Dican.

Cel de-al patrulea gol a venit în minutul 85, prin Richárd Jelena, cel care și-a lăsat în urmă trei adversari și l-a învins pe Dincă printr-un șut plasat.

Proiectul Armatei, în pericol? 

Proiectul echipei Armatei pare, în acest moment, în derivă. Roș-albaștrii n-au obținut nici în acest an drept de promovare, iar suporterii tind să se îndepărteze de la etapă la etapă de echipă. Cu Csikszereda, doar 800 de spectatori au fost prezenți la stadion. 

Protagoniști ai unor scandări xenofobe dezgustătoare, ultrașii steliști s-au războit și cu conducerea clubului, pe care o consideră vinovată pentru statutul incert al echipei.

Steaua - Csikszereda 0-4

S-a topit entuziasmul? Asistență MINUSCULĂ la meciul Stelei cu Csikszereda: câți spectatori au venit în Ghencea
CSA STEAUA - CSIKSZEREDA
S-a topit entuziasmul? Asistență MINUSCULĂ la meciul Stelei cu Csikszereda: câți spectatori au venit în Ghencea
  • FINAL de meci: roș-albaștrii pierd cu un neverosimil 0-4!
  • min.90: Partida e prelungită cu trei minute!
  • min.85! Steaua e în genunchi! Ciucanii înscriu golul patru în Ghencea, se conturează cea mai usturătoare înfrângere a roș-albaștrilor de la reînființarea secției. Autorul golului? Richárd Jelena, cel care lasă în urmă câțiva adversari și înscrie printr-un șut plasat. 
  • min.74: Ghinion pentru Steaua: roș-albaștrii lovesc bara transversală pentru cea de-a treia oară în acest meci. 
  • min.71: Confruntarea din Ghencea e întreruptă din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei steliste, exact cum se întâmplase și în urmă cu o zi, la U Cluj - Sepsi.
  • min.64: Prima ocazie importantă a steliștilor din repriza a doua. Atanas Trică, proaspăt trimis pe teren, trimite cu capul în bara transversală. 
  • min.56: Lovitură de teatru în Ghencea, Csikszereda mai înscrie o dată! Defensiva lui Oprița e franjuri, iar ciucanii punctează prin Jebari, cel care reușește astfel „dubla”. Mai întâi, Kovacs a fost aproape de gol, dar a fost blocat de Dincă. Mingea a ajuns la Jebari, care a înscris din cădere. 
  • min.46: Steliștii încep în ofensivă repriza. Chipirliu încearcă să-l surprindă pe portarul ciucanilor printr-un șut din lateral, Szilárd Gyenge reține balonul fără probleme.
  • min.46: A început repriza secundă. 
CSA Steaua, umilită în Ghencea! DEMOLAȚI de Csikszereda, „militarii” suferă cel mai usturător eșec de la reînființarea secției
  • min.45+2: GOL Csikzerda! Ciucanii își majorează avantajul în al doilea minut al prelungirilor, după o serie de gafe mari în apărarea roș-albaștrilor. Balgiu pierde nepermis un balon la jumătatea terenului, Soufiane Jebari avansează spre poartă, scapă ușor de Costinel Gugu și înscrie printr-un șut plasat. Ghencea amuțește, iar Daniel Oprița e pe punctul de a avea o criză de nervi. 
  • min.38: Nemarcat, Chipirliu primește o pasă în jumătatea careului, dar finalizarea atacantului lasă de dorit. „Militarii” se mulțumesc doar cu un corner.
  • min.36: El-Sawy ia o acțiune pe cont propriu, cade în urma unui contact cu Wallace, dar arbitrul lasă jocul să continue.
  • min.25: Peste doar câteva secunde, steliștii mai trec o dată pe lângă egalare. Rareș Enceanu prinde un șut cu efect de la peste 20 de metri, mingea zguduie bara transversală.
  • min.25: Vine cea mai mare ocazie a Stelei de până acum. Adi Popa șutează din 16 metri, Szilárd Gyenge plonjează spectaculos și respinge în lateral.
  • min.15: GOL Csikzereda! Contrar cursului jocului, formația ciucană deschide scorul după un sfert de ceas. Neatent, Costinel Gugu respinge în față o centrare venită din lateral, Gál-Andrezly preia balonul, se distrează cu fundașii Stelei și înscrie printr-un șut care atinge stâlpul din dreapta și intră în poartă.
  • min.11: Rareș Enceanu își încearcă norocul de la 25 de metri, Szilárd Gyenge reține fără emoții.
  • min.4: Replica formației din Miercurea Ciuc vine imediat. Acțiune periculoasă a ciucanilor, Lorand Kovacs e găsit în careu cu o centrare precisă, dar lovitura sa de cap e reținută de Dincă.
  • min.3: Roș-albaștrii amenință pentru prima oară defensiva oaspeților. Bodișteanu șutează de la marginea careului, mingea se duce pe lângă poartă.
  • min.1: A început partida din Ghencea. Ciucanii beneficiază de lovitura de start.
  • Lovitura de start e dată de Ștefan Iovan, cel care astăzi împlinește 62 de ani.
  • Asistență redusă în Ghencea la meciul de azi: aproximativ 800 de spectatori asistă la confruntarea cu Csikszereda.
  • Cele două formații ies pe gazon, ne pregătim de startul partidei.
CSA Steaua, umilită în Ghencea! DEMOLAȚI de Csikszereda, „militarii” suferă cel mai usturător eșec de la reînființarea secției
Peluza Stelei, aproape goală în startul partidei / FOTO: GSP.ro
Suporterii Stelei își pot lua gândul de la promovare! Oficialul „militarilor” anunță: „Să fim sinceri, lucrurile s-au închis!”
CSA STEAUA
Suporterii Stelei își pot lua gândul de la promovare! Oficialul „militarilor” anunță: „Să fim sinceri, lucrurile s-au închis!”

Steaua - Csikszereda, echipele de start:

Steaua: Dincă - D. Oroian, Walace, Gugu, Corbu - Ad. Popa, Balgiu, Enceanu, Bodișteanu - Chunchukov, Chipirliu
Rezerve: H. Iancu, M. Mihăescu, Al. Sima, Em. Pacionel, Șt. Pacionel, Calescu, Al. Sabău, A. Trică
Antrenor: Daniel Oprița

Csikszereda: Gyenge - Apro, Kelemen, Kovacs - P. Ivanovici, Mickael, L. Kovacs, Gal-Andrezly - Jebari Soufiane, R. Jelena, El-Sawy
Rezerve: :B. Moga, Klemen, Takacs, Vita, Csiszer, Schieb, Bărăbaș, Suciu, Csuros
Antrenor: Francisc Dican

Stadion: Ghencea 
Arbitru: Claudiu Marcu / A1: Alexandru Filip / A2: Doru Zamfir

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Citește și alte știri de actualitate: 

Suporterii Stelei își pot lua gândul de la promovare! Oficialul „militarilor” anunță: „Să fim sinceri, lucrurile s-au închis!”

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (200)
Sqr.Q
Sqr.Q  •  30 August 2022, 04:13
Postat de steauaefcsb pe 23 August 2022, 19:47

Alooo,ce s-a furat ma? Pai daca s-a furat,de ce nu se recupereaza,ce cauta clona asta in liga 2 din 2017? Astea sunt problemele lor! Generalii dupa ce au furat toti banii din club,i-au dat echipa lui Becali,restul e problema lir ce si cum! Suporterii raman langa echipa,tu ramai cu generalii si cu Csa,ca echipa o sustinem noi,suporterii adevarati!

Citeste MA, ce s-a scris de-a-lungul timpului despre ACEST SUBIECT si razi de cel neinformat dintre noi !

adriann_
adriann_  •  25 August 2022, 17:16

Doamne-fereste. Asa ceva... :)) Alt invingator sadea din specia puscariasului cartonat, ala care ar fi fost in stare sa explice cat de invingator este el si cand l-au bagat in celula si au incuiat usa...

freddy
freddy  •  25 August 2022, 12:05
Postat de adriann_ pe 25 August 2022, 11:50

Iar ai invins? :)) Asa ceva... :)) Postacele, esti atat de dezarmat intelectual incat nici nu-ti dai seama cat de jalnice si in acelasi timp haioase sunt tentativele tale bazate strict pe tactici de :)) Barem deschiderea asta cu "Ești un pic isteric :)) Asa tipi la toată lumea? Bai băiatule, ai probleme grave." e dauna totala pentru tine avand in vedere mesajul la care dai reply, dar na, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Postacelule, problema e ce face ciobanul tau puscarias cu NATIONALA ROMANIEI. Si-a batut joc de bucuria unei tari intregi ca sa de a el tepe la export cu nulitati gen Morutan. Ma, poti sa-i dai tu cu "partidul", "stadionul" si alte template-uri pana lesini, acest fapt nu se schimba. De-aia il dispretuim pe cioban, de-aia il vrem iesit din fotbal. Stai jos, nota 1.

Zboară puiule! Zboară :))

Vezi toate comentariile (200)
Comentează