FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Conferinţa şefilor rapidişti, spartă de un suporter nervos: "Ce-aţi venit, mă, aici? Duceţi-vă la Steaua!"

sursă foto: Digi Sport
sursă foto: Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 19:21

Conferinţa la care au participat Nicolae Cristescu, Grigore Sichitiu şi Ionuţ Voicu a fost întreruptă la un moment dat de un suporter rapidist.

Fanul i-a luat la rost pe jurnalişti, şi a început să ţipe supărat: "Ce-aţi venit, mă, aici? Duceţi-vă la Steaua, daţi despre ei că au bătut la Tbilisi! Nu mai veniţi aici, la noi! Numai la rău veniţi, cînd a fost bine nu aţi fost nici unul!"

Sichitiu s-a ridicat de pe scaun şi l-a convins pe fan să iasă din sală, iar Cristescu s-a simţit obligat să depăşească momentul: "Îmi cer eu scuze pentru această reacţie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (146)
panion44
panion44  •  04 August 2013, 18:37
Postat de dinarad pe 03 August 2013, 01:01

...sa spuna merci "jurnalistii" aia (nu ma face sa ma "iau" de ei acuma) ca au plecat nebatuti de acolo. Bah , dar chiar sa spuna "merci"... ma rog , sau Multumesc Doamne , pentru ca , are dreptate suporterul ala , este I-PO-CRI-ZI-E. Niciodata cind au fost lucrurile OK nu au scris prea mult despre Rapid , ba din contra gaseau cite ceva negatic si atunci cind scriau pozitiv ... dar acuma la scandal si nenorocire s-au dus repede ca si corbii aia care "adulmeca" cadavrul. Pai da-i in... da' hai ca nu vreau sa-mi stearga astia "postarea".

se vede ca esti rapidist..adica e ceva normal sa bati ziaristii...sa arunci cu brichete,pungi de urina etc..etc...gandire idioata de rapidist...sa mai vedeti liga intai peste o 100 de ani..sa avem mai multa liniste si civilizatie inliga intai fara rapid si nu ca as avea ceva cu clubul..ci doar cu suporterii idioti ai rapidului..cei persecutati in toate regimurile...ca altfel ei luau liga campionilor dar n-au fost lasati...

panion44
panion44  •  04 August 2013, 18:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mai diotule hai sa zicem ca steaua a fost ajutata inainte de revolutie....desi ce a realizat in europa infirma teoria asta...dar dupa revolutie cine a mai ajutat-o...steaua e buna in orice era...a fost cea mai buna inainte de revolutie e cea mai buna si dupa revolutie..cum naiba tot ei..la performante in europa tot ei si inainte de revolutie si dupa...a naibii echipa asta e prea buna in orice regim...ai vreo explicatie logica in afara valorii indiscutabile...sa nu-mi spui variante fanteziste de blaturi...ca tocmai rezultatele din europa infirma blaturile...ca si altii au castigat campionate dar in europa au fost zero..ceea ce da nastere la suspiciuni..

panion44
panion44  •  04 August 2013, 18:09
Postat de velez pe 02 August 2013, 22:39

ceausescu nu mai e..nu mai e beleaua....

a murit rapidul..campioana-i steaua...frumos cantec

Vezi toate comentariile (146)
Comentează