FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

Cornel Șfaițer, prezentat la Poli Iași: „Contractul de sponsorizare numărul unu va fi semnat de una din firmele mele”

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:30 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 15:15

 Cornel Șfaițer a fost instalat astăzi în fruntea Consiliului Director al Politehnicii Iași, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor.

La oficializarea mutării anunțate în exclusivitate de GSP.RO încă de sâmbătă au fost prezenți și primarul și viceprimarul Iașului, Mihai Chirica, respectiv Daniel Juravle. Iată principalele teme abordate la prezentarea lui Șfaițer, care a renunțat la postul de manager al Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a prelua conducerea clubului din Copou.

Cornel Șfaițer, prezentat la Poli Iași: „Sufletul m-a convins”

Noul oficial al moldovenilor a explicat de ce a părăsit-o pe Sepsi și de ce a ales să intre în proiectul Politehnicii Iași.

„Sufletul m-a convins. Am avut întotdeauna o afinitate față de Iași, Capitala Moldovei, unde am făcut și armata. Știu tot istoricul Politehnicii. Veneam pentru a-i urmări pe Simionaș, frații Romilă, Costea, am fost la barajul de la Brașov, din 1995, când Poli a promovat, promovarea din Liga a III-a, cu un stadion plin cu Vasluiul, am urmărit cu drag perioada regretatului Ionuț Popa, care pune mâna pe lopată pentru a deszăpezi terenul, cu ultimul golgeter, Andrei Cristea.

În plus, distanța față de Sfântu Gheorghe era foarte mare, Iașul e mult mai aproape de Botoșani, unde locuiesc”, a declarat Cornel Șfaițer.

Noul oficial al moldovenilor a vorbit și despre planurile pe care le are la formația aflată pe locul 12 în Liga 2, cu 21 de puncte.

„Un obiectiv principal este echilibrarea financiară a clubului, ale cărui cifre la cunosc. Mă voi întâlni cu membrii Comisiei pentru Sport și Tineret a Consiliului Local Iași, pentru a continua susținerea financiară a clubului din bani publici. Totodată, voi încerca să atrag bani privați la club. 

Contractul de sponsorizare numărul unu va fi semnat de una din firmele mele. Puțin de la mai mulți e principiul pe care voi merge. Eu nu voi lua nimic de la club, voi aduce. 

Anul acesta va fi pentru menținere în Liga a II-a. Costel Enache va rămâne antrenor, a lucrat în condiții extrem de grele. Promovarea o vom ataca în sezonul viitor. Nu va fi ușor, Liga a II-a e complicată, eu nu sunt Mesia, însă sunt optimist că putem atinge obiectivele.

Vom pune accent pe români, străinii vor trebui să facă diferența. Vom revigora activitatea juvenilă, trebuie să producem jucători și să vindem”, a adăugat Șfaițer.

Mă bucură foarte mult sosirea lui Cornel Șfaițer la Poli, este o garanție că lucrurile vor merge spre bine în fotbalul ieșean. În 2022 ne propunem să dăm ceva mai mult Politehnicii față de anul trecut de la bugetul local.

- Mihai Chirica, primar Iași

1,6 milioane euroa primit Poli în 2021 de la Primăria Iași

Citește și: 

Adevăratul motiv al transferului lui Ionel Ganea la Bistrița, dezvăluit: „Mi-a promis 3 puncte la meciul direct”

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre oferta din Anglia: „Au fost încântați de CV-ul meu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
balderis
balderis  •  12 Ianuarie 2022, 16:03
Postat de steaua.libera pe 12 Ianuarie 2022, 15:47

A zis cumva bani publici?

Sunt banii comunitații , este altceva !

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2022, 15:47

A zis cumva bani publici?

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  12 Ianuarie 2022, 15:30

Rednic a dustrus Iasul împreuna cu Paraschiv presedinte !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează