FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Costel Enache, discurs dur după înfrângerea cu Ripensia: „Nu putem mai sus cu grupul ăsta. Mi-e jenă”

Costel Enache, antrenor U Cluj
Costel Enache, antrenor U Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 13:35 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 13:46

Costel Enache (48 de ani), antrenorul de la U Cluj, și-a criticat jucătorii după meciul pierdut cu Ripensia Timișoara, scor 1-2. Nici conducerea clubului nu a fost iertată.

AICI ai toate detaliile despre etapa de play-out

Imediat după înfrângerea care o meține pe U Cluj pe locul 3 în grupa A din play-out, Costel Enache a acuzat instabilitatea de la nivelul conducerii, precum și maniera individualistă de joc a elevilor săi.

Costel Enache: „Factorul mental, responsabilul numărul 1”

„Mai sus nu cred că putem ajunge cu grupul pe care îl formăm acum.  Din păcate, nu mai avem aceeași unitate de grup, nu mai suntem implicați și parcă nu ne mai interesează nimic din ceea ce înseamnă un concept de sport de echipă. Rezultatul de astăzi este o consecință al acestui lucru. Factorul mental este, în momentul ăsta, responsabilul numărul 1 de ceea ce se întâmplă la clubul ăsta. Supărările astea am învățat să le accept, acum mi-e puțină jenă de ceea ce se întâmplă.

Lucrurile se schimbă în clubul nostru, s-au schimbat la nivelul superior, așteptăm să se preia gestiunea și să se ia decizii. În continuare suntem într-o incertitudine, în momentul în care lucrurile vor fi stabile la conducere, veți vedea decizii.

Contactele pe terenul ăsta sunt la limită, e greu de interpretat 100% dar nu aș avea ce să reproșez arbitrajului. Poate eliminarea lui Răuță a fost forțată, o decizie pripită, dar nu am văzut faza decât atunci, în dinamica momentului. Era oricum tardiv, trebuia să fi rezolvat lucrurile până atunci. Nu aș putea să mă leg de acea eliminare ca o scuză pentru rezultatul de astăzi”, a spus Enache, la microfonul Digisport. 

Mai multe știri din Liga 2:

Fanii Petrolului, revoltați după un nou meci fără victorie pe „Ilie Oană”: „Păcat că i-ați încurcat pe Buzău, se salvau de la retrogadare”

Eugen Trică înainte de FC U Craiova - Rapid: „Întâlnim poate cea mai în formă echipă din Europa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  19 Aprilie 2021, 13:07

la U trebuie adus Pustai. Si lasat sa-si implementeze filosofia si sa-si faca treaba asa cum stie pe partea tehnica. Pe partea manageriala Sabau. Si la fel, sustinut si lasat sa-si implementeze ideile. Apoi mai trebuie impusa regula ca in fiecare an, minimum doi juniori din pepiniera proprie sa fie promovati la prima echipa. Doar cu jucatori crescuti in spiritul lui U avem sanse sa depasim situatia. Mercenarii nu pun osul, se gandesc doar la bani si la transferuri, nu-i judec, e firesc. Problema e conducerea lui U care apeleaza la ei. Ok, e nevoie si de jucatori cu experienta, dar acestia trebuiesc cu grija alesi, eu le-as face evaluare psihologica mai intai de toate. La U ar trebui sa joace doar cine vrea cu adevarat sa joace la U. Ai brand, ai istorie, ai suporteri, ai buget, ai pepiniera. Problema la U a fost mereu conducerea administrativa. Cred ca nu exista in tara romaneasca o istorie a managementului mai catastrofala decat la U. Nu stiu cate alte cluburi ar fi supravietuit sa fi trecut prin ce a trecut U. Poate Dinamo sa fi avut o conducere mai varza. Desi ma indoiesc.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Aprilie 2021, 16:56

Sabau ar trebui sa coboare in iarba ca antrenor ! Ajunge !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Aprilie 2021, 16:55

E blat nu va mai ascundeti ! Comuna Recea o merita din plin !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează