FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Cristi Pustai a trecut la jigniri, după eșecul cu Rapid: „Niște boi! M-am săturat, mă scot din sărite”

Cristi Pustai, antrenor Dunărea // foto: captură Digi sport +7   FOTO
Cristi Pustai, antrenor Dunărea // foto: captură Digi sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 20:59 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 22:51

Cristian Pustai (53 de ani), antrenorul de la Dunărea Călărași, a răbufnit la finalul meciului pierdut de echipa sa cu Rapid, scor 1-4. Echipa din Călărași a avut un gol valabil, anulat pe motiv de ofsaid.

Totul despre Rapid - Dunărea Călărași 4-1, AICI

În minutul 32, la 2-0 pentru Rapid, Dunărea a avut un gol anulat eronat. Cristi Bud a înscris un gol valabil, dar asistentul Adrian Vornicu a ridicat fanionul. Eronat, Bud era în poziție regulamentară! Întrebat despre acest aspect la finalul meciului, Cristian Pustai a cedat nervos, apelând la jigniri.

Cristian Pustai, după Rapid - Dunărea Călărași: „M-am săturat!”

„M-am săturat să tot zic de arbitraj. Nu am văzut, dar trebuie să ne luptăm și cu... nu zic, că îi jignesc... e o culme a fizicii, să ari un câmp magnetic cu boii ăștia în negru. Nu știu. Uneori chiar te scot din sărite. Manieră foarte slabă de arbitraj, greșeli impardonabile pentru play-off. 

Aș veni cu caietul, cu hârtia, să discutăm fazele, dar nu sunt eu în măsură să analizez arbitrajul. Nu am făcut lucrul ăsta până acum, nu îl voi face nici de acum încolo, dar prea se adună și tot timpul sunt întrebat ce părere am avut de arbitraj. Eu nu ar trebui să vorbesc de arbitri, dar deja se adună. Suntem și noi în play-off, ne jucăm șansa cum putem”, a spus Pustai, la microfonul TV Digisport. 

Acesta s-a plâns și de absențele de la meciul de astăzi. Cârstocea și Alami nu au putut juca din cauza unor clauze prevăzute în contractul prin care Dunărea i-a adus de la Rapid: „Jucăm tot fără jucători. Ce să facem, dacă am luat jucători nu știu cum? Nu au dreptul. E foarte greu, ce faci?”.

Golul 3 foarte, foarte ușor ne-a scos din joc. Apoi am riscat, am încercat, dar nu am mai avut ocazii ca în prima repriză. Se va da pe teren lupta, până în ultima etapă. Lupta încă e în desfășurare, contează și locurile 3 și 4. Nu s-a desprins nimeni. E o diferență făcută repede, într-adevăr, dar încă mai sunt meciuri
- Cristian Pustai, antrenor Dunărea Călărași

+3 FOTO

Mai multe știri din Liga 2:

Fanii Petrolului, dezlănțuiți după o nouă înfrângere: „Gașcă de netrebnici! Ori ați vândut meciul, ori sunteți proștii ligii secunde”

„M-aș bucura din tot sufletul să promovăm alături de Rapid” » Interviu cu Mircea Bornescu, team-manager FC U Craiova: ce le transmite suporterilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
irefutabil
irefutabil  •  12 Aprilie 2021, 00:31

Ce coincidenta. Tot pe o clauza cum a facut academia r acum, nici Roman n-a putut juca cu Steaua, cand au sarit indignati toti luptatotii dreptatii :)) Pariu ca nu mai sare nimeni acum?

10155939799246732
Florin Ruta  •  12 Aprilie 2021, 00:28

gluma era cu un cal putere care paste pe un câmp magnetic

supereduardo10
supereduardo10  •  11 Aprilie 2021, 23:59
Postat de amicu pe 11 Aprilie 2021, 23:41

Gol anulat foarte bine. Ce nu vrea GSP sa arate, este devierea care l-a băgat pe Bud in offside. Jucătorul Călărașilului centrează, Bud era poziționat corect, însă între centrare și Bud intervine o deviere. Acolo Bud este in offside.

Asa e golul a fost anulat extraordinar nici noi nu am vazut dupa cateva reluari, dar daca opresti faza cand trebuie observi devierea. Este offside! Oricum Rapid castiga la pas si cu colul ala si fara el. Calarasul a picat in repriza a 2 a. La 3-1 chiar am oprit motoarele si tot am mai avut 3 ocazi mari si am mai marcat 1 data.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează