FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

CS Mioveni a găsit deja înlocuitor pentru Claudiu Niculescu!

Alexandru Pelici (46 de ani) va fi înlocuitorul lui Claudiu Niculescu (44 de ani) pe banca divizionarei secunde CS Mioveni.
Alexandru Pelici (46 de ani) va fi înlocuitorul lui Claudiu Niculescu (44 de ani) pe banca divizionarei secunde CS Mioveni.

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 18:15 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 18:38

Alexandru Pelici (46 de ani) va fi înlocuitorul lui Claudiu Niculescu (44 de ani) pe banca divizionarei secunde CS Mioveni

Alexandru Pelici a mai pregătit-o pe CS Mioveni în sezonul 2016/2017. Ultimul contract al antrenorului a fost cu CSM Reșița. A încetat luna trecută, din cauza rezultatelor slabe. 

Obiectivul lui Pelici la Mioveni este în continuare promovarea în Liga 1. A reușit asta în mai multe rânduri, ultima dată cu FC Hermannstadt, în 2018. Argeșenii ocupă în acest moment locul 12, cu 10 puncte. Pozițiile de play-off sunt la 5 puncte distanță.

CS Mioveni a găsit deja înlocuitor pentru Claudiu Niculescu!
Alexandru Pelici

CS Mioveni s-a despărțit de Claudiu Niculescu

În cursul serii de ieri, relaţiile contractuale dintre antrenorii Claudiu Niculescu şi Cornel Dobre şi Clubul Sportiv Mioveni s-au încheiat cu acordul ambelor părţi, pe cale amiabilă.

Conducerea clubului le mulţumeşte celor doi antrenori pentru activitatea depusă şi le urează succes în continuare. De pregătirea echipei se vor ocupa, până la numirea unui nou staff tehnic, secundul Mihai Olteanu şi antrenorul cu portarii, Iulian Ilie
- Comunicat CS Mioveni

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

EXCLUSIV Motivul pentru care Napoli a plecat de la FC U Craiova! + De ce a fost demis Eugen Trică: „Nu mai accept antrenori gen Pițurcă”

OFICIAL Rapid are un nou antrenor! Adrian Iencsi, înlocuit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează