LIGA 2  ·  CS MIOVENI

CS Mioveni ia o pauză până la meciul cu Rapid » Marius Stoica vrea un stadion plin cu giuleștenii

Articol de — Luni, 04 Noiembrie

CS Mioveni a continuat parcursul bun din acest sezon şi în jocul cu Pandurii Târgu Jiu câştigat clar, 4-0, de către argeşeni, în etapa a 15-a din Liga 2.  

Trupa antrenată de către Marius Stoica (49 de ani) se menţine pe primul loc în clasament, cu 30 de puncte, şi aşteaptă interesantul duel cu Rapid din runda cu numărul 17. 

„Vreau să văd un stadion plin la meciul cu Rapid pentru a ne bucura cu toţii de un spectacol fotbalistic de calitate. Nu avem presiune, de niciun fel, dar dacă încheiem prima parte a campionatului pe primul loc ne putem gândi, de ce nu, la obiective mai îndrăzneţe”, a precizat Marius Stoica, antrenorul grupării din Mioveni. 

Liderul întrecerii de eşalon secund stă în runda următoare, după retragerea bucureştenilor de la Daco-Getica, şi vor reveni în campionat la mijlocul săptămânii viitoare în meciul de pe teren propriu cu Rapid. 

VEZI ȘI:

PETROLUL PLOIEȘTI // Alertă dinspre Arad » Flavius Stoican se simte amenințat de UTA în lupta pentru promovare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1