FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

PETROLUL PLOIEȘTI // Alertă dinspre Arad » Flavius Stoican se simte amenințat de UTA în lupta pentru promovare

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 11:03

Petrolul Ploiești a trecut la limită, 1-0, pe teren propriu, de ASU Poli Timişoara după un joc în care doar prima repriză a fost mulţumitoare pentru „lupii galbeni”.  

Ploieştenii au prilejul de a mai face câţiva paşi importanţi în ierarhia la zi dacă trec, mâine după amiază, pe teren propriu, de Csikszereda Miercurea Ciuc în restanţa din etapa a cincea. Totuși, Flavius Stoican se gândește și la rivalele în lupta pentru promovare. 

„Cred că la finalul turului de campionat se vor desprinde trei-patru echipe care îşi vor disputa, în retur, promovarea. Nu mă surprinde, până acum, în mod deosebit, vreo formaţie din campionat, dar văd că UTA pare din ce în ce mai convingător înscrisă pe drumul către promovare”, a punctat tehnicianul Petrolului. 

VEZI ȘI:

RAPID // EXCLUSIV Daniel Pancu, OUT! Vine Dan Alexa! + Criză de nervi în telefon cu Burcă: „Dă-i pe toți afară!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
139698083974577
Iulian Ghita  •  06 Noiembrie 2019, 17:37

Echipa merge bine, insa este foarte ingrijoratoare prestatia arbitrilor. In trei meciuri nu au acordat 3 penalty-uri. In al 3-lea au anulat un gol pentru offside desi mai era mai mult de un metru pana la aparatorul advers. Au fost date 3 cartonase galbene cel putin usor in meciul cu Csiksereda. Pare a fi o campanie impotriva Petrolului. Pana acum cu munca si cu noroc, ploiestenii au reusit sa-si ia punctele. Vom vedea la Resita cu echipa decimata de suspendari in urma unor cartonase acordate (repet) foarte usor. Daca si acolo vor fi "executati"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează