FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // EXCLUSIV Daniel Pancu, OUT! Vine Dan Alexa! + Criză de nervi în telefon cu Burcă: „Dă-i pe toți afară!”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 19:56 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:20

Conducerea Rapidului va susține mâine o ședință decisivă în privința lui Daniel Pancu (42 de ani). Cel mai probabil, antrenorul va fi demis după eșecul de azi cu Snagov (2-3). Singurul nume vehiculat pentru înlocuire este ce anunțat în exclusivitate de GSP în urmă cu 6 zile: Dan Alexa (40 de ani). 

Vezi AICI clasamentul din Liga 2!

Înfrângerea suferită astăzi în fața codașei Sportul Snagov, scor 2-3, îi va fi fatală lui Pancu la Rapid. Conform surselor GSP.ro, șefii giuleștenilor au decis în culise în privința încetării colaborării cu actualul antrenor. Mutarea ar putea fi anunțată chiar mâine, însă mai sunt de rezolvat două probleme. 

1. Trebuie să îi plătească lui Pancu salariul până la finalul contractului. „Pancone” are un contract beton negociat de firmat de impresariat a lui Giovani Becali. Legenda clubului alb-vișiniu primește 5.000 de euro/lunar în acest sezon, iar salariul crește cu 2.000 de euro în fiecare an. Astfel, în sezonul 2020/2021 ar urma să primească 7.000 de euro/lună, iar în 2021/2022, 9.000 de euro/lună. Totalul pe care Pancu ar trebui să îl primească astfel în avans la demitere ar depăși 220.000 de euro!

2. Pancu are o relație strânsă cu fanii Rapidului. Conducerea se teme de reacția pe care o vor avea fanii, deja extrem de iritați, la demiterea favoritului lor.

Dan Alexa, varianta agreată de toată lumea

Dan Alexa, liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, este singurul nume vehiculat în Giulești, așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă de săptămâna trecută. 

Alexa este considerat o garanție a promovării, după ce sezonul trecut a reușit asta cu Dunărea Călărași. „Chirurgul” a mai antrenat Rapidul în sezonul 2015/2016.

Pancu nu se consideră vinovat!

În conferința de presă de după eșecul cu Snagov, Pancu a dat vina pe transferurile făcute peste capul lui și a declarat că nu se consideră vinovat pentru rezultatele sub așteptări. 

Conform surselor GSP.ro, antrenorul Rapidului a făcut o criză de nervi după meciul de la Snagov. L-a sunat pe Ovidiu Burcă, președintele clubului, și i-a transmis ca trei jucători să fie dați urgent afară. E vorba de Tano Bonin, Hugo Mallo și Saifeddine Alami.

VIDEO // Ce a spus Pancu după Snagov - Rapid 3-2

Vezi și:

Sportul Snagov - Rapid 3-2 // I-au fost impuși jucători lui Pancu? „Eu am răspuns de Rapid până acum o lună!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
847153178690789
Ticu Troya  •  04 Noiembrie 2019, 13:41

Inteleg ca trebuie schimbat Pancu [ nu jucam nimic ] dar sa-l aduci in loc pe Alexa , e ca si cum ai sari din lac in put !! Alexa , adeptul celui mai urat stil de fotbal din toate diviziile , vine , ca sa aiba de unde sa fie demis . Hai lasati-o driaq de schimbare !

163708847313709
Ionel Dan  •  04 Noiembrie 2019, 11:55

Eu iubesc Rapidul nu pe Pancu.Eu vreau ca Rapidul sa promoveze,nu am nevoie de explicatiile lui Pancu.Stiam de cand a venit ca se alege praful de tot ptr ca-i cunosc caracterul.

octavianus
octavianus  •  04 Noiembrie 2019, 11:03

IATA REACTIA UNUI CLUB ADEVARAT PROFESIONIST.....INTELEGE FIECAREA CE VREA......BLAZONUL RAPIDULUI NU POATE FI PATAT CU INFRANGERI LA OTOPENI SAU MAI STIU EU UNDE....TREZITI-VA !!! SUNTEM RAPID BUCURESTI !!! Niko Kovacs (48 de ani) nu mai este antrenorul nemților de la Bayern Munchen. Campioana Germaniei a făcut anunțul oficial pe pagina de Twitter, printr-un comunicat în care au anunțat că părțile și-au dat mâna și au decis încetarea colaborării Eșecul umilitor cu Eintracht Frankfurt, 1-5, din ultima etapă de campionat i-a fost fatal antrenorului Kovac. Șefii de pe Allianz Arena au decis că e nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice pentru a da un refresh echipei. Pentru Bayern Munchen, aceasta a fost a treia înfrângere în primele 10 etape disputate în Bundesliga, prea multe pentru pretențiile campioanei. „Niko Kovac nu mai este antrenorul lui Bayern Munchen. Asta au decis, în această duminică, de comun acord, Uli Hoeness, preşedintele FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, CEO-ul lui Bayern, şi Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayen”, se precizează în comunicatul grupării bavareze

Vezi toate comentariile (21)
Comentează