FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // EXCLUSIV Ultimatum pentru Daniel Pancu! + Dan Alexa, favorit să-l înlocuiască

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 21:05

Daniel Pancu, 42 de ani, ar putea fi demis în scurt timp de la Rapid. Totul depinde de următoarele două jocuri. Conducerea îl are pregătit în culise pe Dan Alexa. 

După ce s-a zvonit că va fi înlocuit de Mircea Lucescu, Daniel Pancu are din nou emoții pentru postul său. Potrivit informațiilor GSP.RO, conducerea clubului alb-vișiniu i-a dat un ultimatum antrenorului. Astfel, dacă Rapid nu va câștiga următoarele două meciuri, cu Sportul Snagov (deplasare, 3 noiembrie) și cu U Cluj (acasă, 9 noiembrie), Pancone va fi demis. 

Rapid, nou-promovată în Liga 2, este pe locul 7 după 12 meciuri, cu 21 de puncte. Giuleștenii au cu 6 puncte mai puțin decât liderul CS Mioveni, dar și două meciuri în minus. Daniel Pancu a preluat-o pe Rapid când echipa era în Liga a 3-a și a reușit promovarea. 

Dan Alexa e favorit să revină 

Dacă Daniel Pancu va fi demis, locul acestuia va fi luat cel mai probabil de Dan Alexa. Antrenorul de 40 de ani este liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Astra și a avut deja primele tatonării cu șefii alb-vișiniilor. 

Alexa i-a mai antrenat pe rapidiști în sezonul 2015-2016, când a reușit promovarea în Liga 1, dar clubul a intrat apoi în faliment. Acesta a mai antrenat la Poli Timișoara, ASA, Chiajna, Dunărea Călărași și Astra. Are trei promovări în Liga 1, cu ACS Poli, Rapid și Dunărea Călărași. 

Vezi și:

 VIDEO A detectat principalele probleme de la Rapid și îi dă sfaturi lui Pancu: „Se vede de la o poștă că echipa nu e pregătită de promovare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
argus
argus  •  29 Octombrie 2019, 22:09

"...suiti-ii pe garduri...sa le tremure chilotii..." - acesta-i mesajul unui antrenor spre violenta, fara legatuira cu tactica, strategia jocului?! DPiereECE sa mai ramane "inca doua jocuri"? Daca cu noroc, chinuit le-ar castiga, ce schimba asta? Pierde trei mieciuri (in care nici macar la schimbari nu a fost inspirat!) dar va conta mai mult daca va castiga urmatoarele doua? 2 (doi) mai mare ca 3 (trei) in mintea (?) lui Ang(h)elescu? Sumacher pierde UN MECI si-i mncat "de vku" (Pancu "clamapanind-ul" cu "fulgi cu tot"!) si-i schimbat in timp ce Pancu dupa TREI meciuri, ramane? Pancu! Te joci cu focul, cu speranta si rabdarea suporterilor, pentru care ai sa platesti, cu atat mai ult, cu cat ramai MAI MULT antrenorul Aalb-visiniilor! Pancule! Daca tii intr-adevar la echipa, da-ti demisia RE-PE-DE!

2695223553842532
Черная Шляпа  •  29 Octombrie 2019, 21:46

cel mai prost lot in ultimii 30 de ani. trebuia demis demult. lotul la avut facut ca sa promoveze in B. un sistem 4-3-3 si nu are jucatori nici de 4-4-2.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Octombrie 2019, 21:26

Ce atâta graba? Sa falimenteze iar? Hoo ca e timp.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează