FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - U CLUJ 0-1

CS MIOVENI - U CLUJ 0-1. Claudiu Niculescu, dezamăgit după a doua înfrângere consecutivă a echipei sale: „Cred că avem un blocaj” + Reacția lui Costel Enache

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 20:33 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 20:52

Universitatea Cluj a reușit să treacă pe locul 3 după ce a învins cu scorul de 0-1 în deplasarea de la Mioveni. Acesta a fost ultima partidă a etapei a noua a eșalonului secund.

După meci, Costel Enache, antrenorul „șepcilor roșii”, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale, dar știe că mai sunt multe partide pe care trebuie să le câștige pentru a promova: „Mă bucur că am obținut victoria. Vreau să îi felicit pe jucători. Pentru noi, este un pas înainte din punct de vedere mental. Aceasta e o bucurie de moment, pentru că urmează alte jocuri foarte importante. Lupta pentru promovare va fi dură și lungă. La U Cluj toată lumea își dorește promovarea și eu mi-am asumat acest obiectiv”.

„Cred că avem un blocaj”

Claudiu Niculescu, tehnicianul gazdelor, a fost supărat după a doua înfrângere consecutivă a echipei sale, spunând că este dezamăgit că CS Mioveni nu reușește să marcheze. „Frustrarea este mare, pentru că am controlat jocul. Noi cu ocaziile și ei cu golul, chiar la primul șut mai sănătos pe poartă. Trebuie să fim mult mai concentrați pe viitor. Nu avem altceva de făcut decât să ridicăm privirea din pământ și să ne refacem pentru ce urmează. Cred că avem un blocaj și din cauza asta nu reușim să marcăm. Mai sunt destule etape până la play-off. Obiectivul nostru principal e să ne calificăm în play-off, dar deocamdată nu reușim să introducem mingea în poartă”, a spus Niculescu la Look Sport.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

EXCLUSIV VIDEO Adrian Mititelu, anunț după victoria cu Petrolul: „99% vom juca pe «Oblemenco»!” » Ce spune despre viitorul antrenor

VIDEO+FOTO Momente incredibile după Petrolul - U Craiova 1948! Ultrașii i-au amenințat pe jucători, Viorel Moldovan băgat în ședință: „Dacă nu câștigăm cu Rapid suntem ZERO!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează