FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS "U" Craiova şi-a prezentat oficial componenţa şi planurile de viitor: "Promovăm sigur! Avem buget de 2 milioane de euro"

sursă foto: Digi Sport
sursă foto: Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 13:05

Oficialii celor de la CS Universitatea Craiova au prezentat azi noul proiect: o echipă cu un buget de 2 milioane de euro şi cu obiectiv promovarea în Liga 1.

Pavel Badea, directorul general al CS Universitatea Craiova, a participat la conferinţa de presă alături de antrenorul Eric Lincar, directorul sportiv Zeno Bundea şi jucătorii Gabriel Velcovici şi Zoran Ljubinkovici.

"Decizia demarării acestui proiect aparţine primarului Olguţa Vasilescu. Noi, de la CS Universitatea am fost onoraţi de acest proiect.

În acest proiect e impklicată Primăria Craiova, comunitatea din Craiova, clubul sportiv U Craiova, care aparţine Ministerului Educaţiei. Este clubul-mamă, care a fos înfiinţat în 1948, care are în componenţă 15 secţii. Noi extindem activitatea şi la fotbal.

Doamna primar ne-a spus că dînsa va susţine un nou proiect, dar noi de la CS Universitatea am anunţat-o că putem fi o variantă. Dar dînsa n-a găsit certitudinea că există o echipă la Craiova care să-şi desfăşoare activitatea în perioada următoare şi a apelat la noi. Obiectivul nostru este să facem performanţă, pentru că acest oraş merită o echipă în liga 1.

Bugetul va fi de 2 milioane de euro, deşi iniţial se anunţase suma de 1,5 milioane. Nu va fi uşor, pornim de la zero, vom implementa un proiect curat", a declarat Badea.

Antrenorul Eric Lincar a anunţat programul echipei şi a menţionat că lotul nu este încă definitivat: "Acum 10 zile a fost anunţat oficial acest proiect. Obiectivul este promovarea. Sînt sigur că putem să ne îndeplinim obiectivul. Vom avea sptămîna viitoare două meciuri amicale, apoi vom pleca în cantonament în Serbia. Apoi vom reveni în ţară şi ne vom pregăti pentru începerea campionatului. Pe 16 august vom prezenta oficial lotul complet".

"Imnul echipei va fi cel compus de Adrian Păunescu. Avem acordul familiei pentru a avea dreptul exclusiv al acestui imn"
Pavel Badea, director general CS "U" Craiova

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (248)
petrusm
petrusm  •  15 Iulie 2013, 21:59

cs olguta craiova ,O CLONA PE CALE SA DEVINA PLAGIAT ...O RUSINE PENTRU OLTENI ...

petrusm
petrusm  •  15 Iulie 2013, 21:58

cs olguta craiova , O CLONA DE DOI BANI ... PE CALE SA DEVINA PLGIAT...

petrusm
petrusm  •  15 Iulie 2013, 21:56

PE DIGI MITICA -ORACOLUL DE LA LIGA CINE IL SCHIMBA ? UNDE TREBUIA SA AJUNGA FOTBALUL ROMANESC , CAT DE JOS , PENTRU O SCHIMBARE ? CHIAR NU A AJUNS LIGA LU MITICA LA MINIMUM DE AUDIENTA SI CREDIBILITATE ? UNDE SUNT ADEVARATELE ECHIPE ALE FOTBALULUI ROMANESC : UNIVERSITATEA CRAIOVA , FC ARGES, POLITEHNICA TIMISOARA ? INCEARCA SA FACA NISTE CLONE FARA IDENTITATE SI SUPORTERI : RECAS TIMISOARA , CS U CV- OLGA -CRAIOVA , SUNT DE RASUL LUMII ..

Vezi toate comentariile (248)
Comentează