FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - CS AFUMAȚI 2-0

Căpitanul celor de la CSA Steaua nu l-a uitat pe Gigi Becali: „I-am spus că cine aleargă după 3 iepuri nu prinde niciunul!

Valentin Bărbulescu (35 de ani), căpitanul „militarilor”, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. +32   FOTO
Valentin Bărbulescu (35 de ani), căpitanul „militarilor”, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB.

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2021 20:06 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 20:30

CSA Steaua a învins-o pe CS Afumați, scor 2-0, în turul barajului pentru promovarea în Liga 2. Returul se joacă sâmbătă, 29 mai. Valentin Bărbulescu (35 de ani), căpitanul „militarilor”, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. 

„S-au văzut multe în fotbal, dar suntem foarte motivați. Trebuie să rămânem la fel de concentrați, nu trebuie să intrăm relaxați. Ar fi o foarte mare greșeală. Cunoscând echipa, băieții, sunt sigur că totul va fi bine. 

Astăzi, fanii ne-au dat energia necesară, îi simți alături de tine și primești o adrenalină din partea lor. E frumos să visezi, dar când am venit acum doi ani aici am avut obiectivul de a ajunge în Liga 2. Ne bucurăm că nu am dezamăgit oamenii”, a spus Valentin Bărbulescu. 

CSA Steaua - CS Afumați. Bărbulescu, pentru Gigi Becali

„La meciul retur cu FCSB 2, din prima etapă, i-am spus [lui Gigi Becali] că atunci când alergi după 3 iepuri (n.r. Cupă, Liga 1 și Liga 2) nu prinzi niciunul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut dreptate. 

Nu simpatizez nici CFR, nici FCSB. Am fost echidistant, nu mă interesează. Ați văzut ce tensiuni sunt acolo, la FCSB. 

Noi așteptăm cât mai mulți fani lângă noi. Cred că toată lumea va veni lângă noi, în Liga 2. Ne vom lua de gât cu oricine”, a mai spus Bărbulescu. 

"Sunt supărat că nu am dat și al treilea gol, stăteam mai liniștiți. Nu s-a jucat calificarea, e un retur foarte greu. Trebuie să fim atenți în continuare, șansele sunt 50-50. 

Am trăit foarte intens meciul, presiunea e mare, îmi doresc foarte mult această promovare. S-a văzut și cu FCSB 2, mă așteptam să întoarcă rezultatul, Afumați e echipă experimentată, cu jucători care țin de minge, nu le e frică de joc. 

Îmi place aici, pentru că sunt lăsat să-mi fac munca, am luat un proiect de la început și acum sunt aproape să-l duc până la capăt, nu am trecut încă linia de sosire. 

Presiunea e și mai mare cu fanii alături, le mulțumim, acum vreau să-i țin pe jucători cu picioarele pe pământ"

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Ultrașii steliști, spectacol la CSA - CS Afumați

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

FC U Craiova nu va putea sărbători promovarea cu suporterii! Anunț de ultimă oră

Oțelul - Dacia Unirea 1-1 » Petre Grigoraș și Florentin Petre, egal în primul meci din barajul de promovare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
105662257060988
Eugen Qy  •  23 Mai 2021, 06:53
Postat de poison pe 22 Mai 2021, 20:30

A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA!!! A PROMOVAT STEAUA BUCUREȘTI!!!

Mai ai putintica rabdare ! S-au mai vazut cazuri cand o echipa era creditata cu prima sansa Vezi STEAUA contra Carmen si totusi cealalta s-a dus mai departe dupa premierea de la bg !!!

105662257060988
Eugen Qy  •  23 Mai 2021, 06:49
Postat de realcf pe 22 Mai 2021, 21:45

Nu iti trebuie bani foarte multi??? Bai desteptule ... sau cheltuit deja bani prea multi pentru Liga 3!

Cred ca nu ai inteles ca bg , desi sanctionat o data pentru mituirea echipei U.Cluj, comntinua sa finanteze echipe, ca sa incurce STEAUA BUCURESTI, echipa Clubului Sportiv al Armatei !!!Acum ca a vazut ca echipa lui, fc fcsb, a fost stopata arunca cu banii -pe care ii avea pregatiti pentru "premiere" pe pomeni la diverse evenimente bisericesti !!!

277708536361513
Cristi Sorin  •  22 Mai 2021, 22:23

..............

Vezi toate comentariile (11)
Comentează