FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - U CLUJ 0-2

VIDEO Toate declarațiile lui Daniel Oprița, după lecția primită de la U Cluj: „S-a văzut că am fost storși” + încă speră la promovarea în Liga 1

Daniel Oprița, descumpănit în timpul partidei CSA Steaua - U Cluj 0-2 / FOTO: Cristi Preda +28   FOTO
Daniel Oprița, descumpănit în timpul partidei CSA Steaua - U Cluj 0-2 / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2022 21:50 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 22:40

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a vorbit în conferința de presă de la final despre eșecul suferit de „militari” în fața Universității Cluj, scor 0-2, în derby-ul etapei din play-off-ul ligii secunde.

Tehnicianul roș-albaștrilor recunoaște că echipa sa a dezvoltat un complex în fața „Șepcilor Roșii”, recunoscând totodată superioritatea trupei lui Lincar. Pe lângă analiza partidei, Oprița a mai spus că nu și-a luat definitiv gândul de la promovarea în Liga 1.

S-a încheiat Hermannstadt - Petrolul, meciul zilei din Liga 2 » Clasamentul ACUM în play-off
PLAY-OFF
S-a încheiat Hermannstadt - Petrolul, meciul zilei din Liga 2 » Clasamentul ACUM în play-off

Daniel Oprița, după înfrângerea „militarilor” cu U Cluj: „Se pare că avem un complex în fața lor”

Încă o înfrângere cu U Cluj, se pare că avem un complex în fața lor. E singura echipă în fața căreia n-am reușit să obținem nici măcar un punct. Ne doream să reușim asta, dar se pare că a câștigat echipa mai bună, cu valori individuale mai bune. Ne-am bazat pe forța grupului, pe atitudine, dar s-a simțit oboseala după meciul cu Petrolul. S-a văzut că am fost storși.

Atât am putut. Am avut situații să înscriem, dar n-am avut nici șanse. Dacă reușeam să egalăm, poate că altfel s-ar fi jucat meciul. E clar că U Cluj e mai valoroasă, au venit mulți fotbaliști de la Liga 1. S-a văzut calitatea lui Ely Fernandes, fotbalist care vine din Liga 1, cu multe meciuri la activ la acel nivel. 

Băieții mei au dat totul, n-am ce să le reproșez, atât s-a putut astăzi. Se pare că am scos maximum din acest lot, n-avem de ce să fim supărați. Nu sunt resemnat! Noi încă sperăm, mai avem nevoie de un punct să fim siguri de locul 4. Speranța moare ultima”, a declarat Daniel Oprița, la conferința de presă de la finalul partidei.

Atmosfera a fost frumoasă. Îmi pare rău pentru suporteri, nu le pică bine această înfrângere, având în vedere rivalitatea pe care o au cu fanii lui U Cluj.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Valentin Bărbulescu, declarații după CSA Steaua - U Cluj 0-2: „Noi nu facem jocurile nimănui!”

FOTO / Cele mai tari imagini ale derby-ului CSA Steaua - Universitatea Cluj

+24 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO+FOTO Clipe de panică în Ghencea: fotbalistul lui Oprița, inert pe gazon! Ambulanța, chemată de urgență: fotbalistul a fost „faultat” și de medic

U Cluj câștigă în Ghencea, după două gafe mari ale Stelei » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1088785351980606
Ştefan Stoica  •  05 Mai 2022, 22:11

Îmi e silă să văd sigla și numele Stelei pe piepturile ăstora. Au reușit extraordinara performanță să târâie un mare nume, un simbol în mocirla din ligile inferioare. Steaua a jucat toată istoria ei numai în prima ligă , până când ordinarii ăștia cazarmiști au decis să distrugă tot ceea ce a însemnat Steaua pentru fotbalul românesc.

sibman
sibman  •  05 Mai 2022, 14:19

Wallace? Pe cand un transfer la U cluj?

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  05 Mai 2022, 01:51

Spera la locul 4,nu spera la promovare!Iar mintiti in titluri!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close