FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

VIDEO S-a încheiat Hermannstadt - Petrolul, meciul zilei din Liga 2 » Clasamentul ACUM în play-off

Miercuri s-au disputat meciurile Unirea Slobozia - Concordia Chiajna 1-1 și U Cluj - CSA Steaua 2-0. Azi, Petrolul - Hermannstadt s-a încheiat la egalitate, 1-1. +28   FOTO
Miercuri s-au disputat meciurile Unirea Slobozia - Concordia Chiajna 1-1 și U Cluj - CSA Steaua 2-0. Azi, Petrolul - Hermannstadt s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2022 21:58 / Actualizat joi, 05 mai 2022 21:58

Miercuri s-au disputat meciurile Unirea Slobozia - Concordia Chiajna 1-1 și U Cluj - CSA Steaua 2-0. Azi, Petrolul - Hermannstadt s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Hermannstadt a deschis scorul spre finalul primei reprize, când Pîrvulescu a alunecat în careu și l-a doborât involuntar pe Oroian. Penalty-ul a fost transformat în minutul 44 de Petrișor Petrescu, abia intrat pe teren în locul accidentatului Balaure. 

Petrolul a egalat în minutul 66, numai că reușita oaspeților ar fi trebuit anulată. Seto l-a învins pe Iliev cu un șut fără preluare expediat de la 16 metri, dar faza a fost influențată în mod evident de Măzărache, aflat într-un ofsaid uriaș.

Eroare majoră în Hermannstadt - Petrolul. Golul oaspeților trebuia anulat
Hermannstadt - Petrolul 1-1
Eroare majoră în Hermannstadt - Petrolul. Golul oaspeților trebuia anulat

Petrolul rămâne lider în urma acestui rezultat, în timp ce Hermannstadt se clasează pe poziția secundă, cu două puncte mai puțin decât prahovenii.

FINAL. Hermannstadt - Petrolul 1-1

DESFĂȘURAREA LIVETEXT A MECIULUI

  • Final.
  • min. 66: GOL PETROLUL! Seto egalează cu un șut de la 16 metri. Măzărache, aflat în poziție de ofsaid, se afla pe traiectoria balonului, astfel că reușita ar fi trebuit anulată.
  • min. 60: Singur cu portarul, Paraschiv irosește o șansă bună pentru Hermannstadt. Ezită să paseze și trage în cele din urmă în blocaj.
  • Start în repriza secundă. „Aproape 3.000 de suporteri ne încurajează din tribune”, anunță pe Facebook Hermannstadt.
     
  • Pauză.
    min. 44: GOL HERMANNSTADT! Pîrvulescu alunecă și cade în careu peste Oroian, penalty dictat de arbitrul Marian Barbu și transformat de Petrișor Petrescu.
  • min. 29: Baba Alhassan nu cadrează un trasor de la distanță. Mai devreme, Pantea încercase un șut de la 40 de metri; Avram a reținut.
  • min. 6: Ocazie Petrolul - reluarea cu capul semnată de Măzărache e respinsă spectaculos de Plamen Iliev.
  • min. 1: A început meciul.

ECHIPELE DE START

Hermannstadt: Iliev – Pantea, Bejan, Stoica, Opruț - Sota, Baba - Biceanu, Oroian, Balaure, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Tomsa, Petrescu, Antoche, Hora, Bucuroiu, Buhăcianu, Blejdea, Năstăsie
Antrenor: Marius Măldărășanu

Petrolul: Avram – Meijers, Huja, Lică – Velisar, Seto, Cebotaru, Pîrvulescu – Cioiu, Măzărache, Constantinescu
Rezerve: Moroz, Tucaliuc, Bratu, Sabău, Boțogan, Tudor, Jarovic, Chindriș, Pashov
Antrenor: Nae Constantin

U Cluj a rezolvat partida din Ghencea cu un gol pe repriză. Mai întâi, în minutul 36, Walace a ezitat să joacea mingea, apoi s-a trezit cu Ely Fernandes lângă el și a căzut în tentativa de a respinge pe spate balonul. Ely a profitat și a marcat dintr-o situație de unu contra unu cu portarul Horia Iancu. 

+24 FOTO

După o sumedenie de ocazii, tot U Cluj a punctat pe tabelă. La un corner din minutul 81, Florin Ilie a fost scăpat nepermis de apărarea „militarilor” și a șutat imparabil la colțul scurt.

2-0 așadar pentru U Cluj, care se clasează acum pe locul doi, la un punct în spatele liderului Petrolul. Prahovenii au un meci mai puțin disputat.

CSA Steaua, fără drept de promovare, ocupă locul 4 (46 de puncte).

FINAL. CSA Steaua - U Cluj 0-2

DESFĂȘURAREA LIVETEXT A MECIULUI

  • Final.
  • min. 87: Emoții cu Walace. A căzut cu fața de gazon, și-a pierdut pentru câteva zeci de secunde cunoștința, apoi și-a revenit.
  • min. 84: Pentru că a încercat să mute bucuria ardelenilor din fața galeriei Stelei, Bărbulescu vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.
  • min. 81: GOL U CLUJ! Florin Ilie, singur în careu, marchează în urma unui corner și securizează victoria lui U.
  • min. 74: Dintr-o poziție bună, Fernandes șutează în plasa laterală.
  • min. 52: Ocazie uriașă U Cluj. Zaharia nu citește bine faza, Ely scapă din nou singur cu Iancu, însă de această dată îl ia la țintă pe goalkeeperul oaspeților.
  • min. 50: Șansă mare pentru Steaua. Pacionel nu prinde poarta, cu capul, din câțiva metri.
  • min. 49: Același Chipirliu trage de la 20 de metri. Gorcea reține fără probleme.
  • min. 46: Galeria Stelei pune în scenă arsenalul pirotehnic în startul reprizei secunde:
  • Pauză.
  • min. 41: Golul lui Chipirliu e anulat, corect, pe motiv de ofsaid.
  • min. 36: GOL U CLUJ! Walace ezită să atace mingea, apoi se trezește cu Ely Fernandes lângă el și cade, încercând, fără succes, să respingă balonul. Ely profită, scapă singur cu portarul și marchează.
  • min. 12: Fanii lui U Cluj încep să pătrundă în interiorul arenei.
  • min. 3: Execuția spectaculoasă semnată de Ely e salvată de portarul Horia Iancu.
  • min: 2: Chipirliu ratează prima mare șansă de gol. Din 8 metri, atacantul Stelei nu prinde poarta cu o execuție acrobatică.
  • min. 1: A început meciul. Aproximativ 4.000 de fani asistă la partidă (număr neoficial).

UPDATE, 19:00. Fanii lui U Cluj intră în grupuri defalcate pe stadion, în timp ce galeria Stelei face spectacol în tribune:

+24 FOTO

ECHIPELE DE START 

CSA Steaua: 22. Horia - 17. Oroian, 55. Walace, 4. Beța, 90. Zaharia - 8. Bărbulescu, 27. Șt. Pacionel, 88. Ad. Popa, 6. Mihăescu, 9. E. Pacionel - 77. Chipirliu
Rezerve: 1. Bălbărău, 14. Neacșu, 10. Enceanu, 20. Răsdan, 5. Bactăr, 11. Huiban, 21. Buhăescu, 80. Dragu, 18. Răducan
Antrenor: Daniel Oprița 

U Cluj: 33. Gorcea - 24. Romeo, 18. Ilie, 23. Gugu, 22. Pîrvulescu - 8. Balgiu, 52. Pires, 10. Haită, 31. M. Ciobanu, 7. Ely - 32. Boiciuc
Rezerve: 55. Păun, 97. Hofman, 21. Dobrescu, 5. Vomir, 88. Remacle, 11. Teșcan, 2. Alarcon, 91. V. Alexandru, 16. Filip
Antrenor: Erik Lincar

În primul meci de miercuri, Unirea Slobozia a deschis scorul spre finalul primei reprize contra Concordiei. Centrarea lui Toma din stânga a fost fructificată de Bolohan în minutul 45+1 - atacantul ialomițenilor i-a luat fața lui Taub și l-a învins pe Aldescu

Când Slobozia se pregătea să urce peste Chiajna în clasament, adică să fie pe loc de baraj, a venit o gafă a portarului Gurău. Goalkeeperul lui Mihalcea a ieșit pe sub centrare la o fază fixă, iar Codrea, cu capul, a restabilit egalitatea în minutul 90.

N-avem un lot numeros, pe noi forța grupului ne-a adus în această poziție. Am arătat din nou că acasă suntem destul de combativi. Și noi și Concordia vom întâlni până la final numai adversari care se vor lupta pentru promovarea directă în Liga 1
Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia

E un rezultat bun, ne menține peste Unirea Slobozia, mai sunt două meciuri și sperăm că vom ajunge la baraj. Jocul nu este acela pe care mi-l doresc. Aceste înfrângeri la rând apasă pe umerii jucătorilor, jucăm cu mingi lungi, nu-mi place, dar asta se întâmplă pentru că jucătorii vor să joace simplu 
Ianis Zicu, antrenor Concordia Chiajna

FINAL. Unirea Slobozia - Chiajna 1-1

ECHIPELE DE START

Unirea Slobozia: 27. Gurău - 21. Ibrian, 4. Dinu, 14. Lazăr, 10. Toma - 24. Bolohan, 8. Coadă, 6. Trașcu, 7. Silaghi - 98. Afalna, 9. Gulceac 
Rezerve: 12. Poiană - 95. Greu, 3. I.Mihai, 18. Perju, 20. Gârbacea, 2. Dorobanțu, 22. M.Lemnaru, 29. Gherghiceanu.
Antrenor: Adrian Mihalcea 

Concordia Chiajna: 24. Aldescu - 2. Borța, 6. Palmeș, 73. Marc, 31. Taub - 28. Codrea, 8. N. Roșu, 10. Matiș, 22. Pârvulescu - 29. Batin, 21. Ad. Voicu
Rezerve: 12. D. Moldovan - 3. Alexe, 27. Cherecheș, 5. Ion, 9. Sokovic, 30. Dumitru, 20. N.Popescu, 17. Plazonja, 18. B. Barbu
Antrenor: Ianis Zicu

Citește și:

FCSB - CFR Cluj în Giulești? Ce spune patronul Rapidului despre propunerea lui Becali: „Nu e stadionul meu”

Mitică vulgar: „Conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră!” » Enervat de problema apărută în lupta la titlu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (176)
valuerecord
valuerecord  •  05 Mai 2022, 23:08
Postat de elgabri pe 05 Mai 2022, 21:55

1 - 1 pentru U ;))

de ce? m-am uitat pe clasament si tot sibiul este pe locul 2. face un egal cu u cluj si bate in ultima etapa si este sigura de locul 2 cel putin. daca,castiga tot era obligata sa nu piarda cu u cluj etapa viitoare. deci pentru sibiu tot una este,nu?

grro
grro  •  05 Mai 2022, 22:55
Postat de catalynn pe 05 Mai 2022, 22:33

Mult succes la barajul cu DDB! :-))) Va fi un meci al “datornicilor”. :-))) Măcar Steaua nu poate ajunge nici sa vrea in situația de a datora milioane, e obligată sa se încadreze in buget. Cine plătește datoria aia!? Tu!? Din ce bani!? Sibienii au chiar așa excedent la Primărie!? M-as cam mira …

De aia jucăm noi la promovare și voi doar amicale ;-). Pricepi ? Adică voi trăiți din bani publici, cam așa ca pe vremuri... FC Olt :-))). Te-ai prins ?

fcsarbitri
fcsarbitri  •  05 Mai 2022, 22:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ala care posteaza aici pe site? :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (176)
Comentează