FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

CSA Steaua - Dinamo, meciul galeriilor. Mesaj la miezul nopții: „Am trecut la bilete în peluza lor”

CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off, Liga 2, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro
CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off, Liga 2, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 23:35 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 08:23

CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off, Liga 2, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1 ♦ PCH ironizează fanii „militarilor” și susține că va cumpăra bilete în peluza dedicată gazdelor, doar ca să se ajungă la sold out.

Discursul lui Hagi din vestiar, după eșecul cu FCSB » Principalii vizați: „Au făcut foarte puțin”
FCSB - FARUL 2-1
Discursul lui Hagi din vestiar, după eșecul cu FCSB » Principalii vizați: „Au făcut foarte puțin”

CSA Steaua - Dinamo. Continuă meciul fanilor: „Am trecut la bilete în peluza lor”

Peluza Cătălin Hîldan susține, prin intermediul unei postări pe Facebook, că fanii lui Dinamo au cumpărat deja 10.000 de tichete pentru derby-ul din Ghencea și anunță că urmează să achiziționeze bilete - încă nevândute - în galeria Stelei, lăsând de înțeles că echipa lui Daniel Oprița n-ar fi în stare să umple o peluză întreagă.

CSA Steaua - Dinamo, meciul galeriilor. Mesaj la miezul nopții: „Am trecut la bilete în peluza lor”

„Am trecut la bilete în peluza lor”, începe mesajul galeriei dinamoviste postat luni, aproape de miezul nopții.

Apoi, susținătorii „câinilor” detaliază: „După ce le-am terminat pe-ale noastre, 5.000 de bucăți, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna 2, am trecut și la biletele, ÎNCĂ NEVÂNDUTE, din peluza CSA. Să le dăm o mână de ajutor. Haideți, «câinilor» să le facem și lor SOLD OUT! Postați la comentarii biletele pe care le luați în peluza gazdelor. Nu acoperiți codul QR, să le poată folosi moca. Măcar să vină pe stadion... La așa un meci, pe o arenă nouă, la doi pași de București... e păcat să rămână sectoare goale tocmai în peluza gazdelor”.

CSA Steaua - Dinamo » Se anunță show în tribune

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, programat marți, de la ora 19:00, se anunță incendiar. Oaspeții speră să ocupe peste 10.000 de locuri pe arena din Ghencea. Până luni seară, se vânduseră, în total, 20.000 de tichete.

„Câinii” au cumpărat toate biletele primite în mod oficial, cele 5.000 din peluză, și îndeamnă la achiziționarea de tichete și în sectoarele apropiate.

Mai multe știri despre CSA Steaua - Dinamo:

Neluț Roșu aprinde derby-ul CSA Steaua - Dinamo: „Fanii noștri vor fi mai numeroși” + „Când am plecat la drum, a fost foarte greu”

De ce se teme Daniel Oprița înainte da CSA Steaua - Dinamo: „Acolo sunt problemele noastre” » Ce spune despre rivală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
nightought
nightought  •  19 Aprilie 2023, 09:09
Postat de 19sevilla86 pe 18 Aprilie 2023, 11:01

O normala lipsa de logica, rațiune și bun simt, toate normale pentru fani ai unor anomalii bolsevice precum CSA și CS Dinamo! Ei nu înțeleg ca ce era valabil in totalitarism și URSS nu mai poate fi in democrație și UE! Steaua a fost o creație boksevica la fel ca peste tot in tarile ocupate de armata roșie! A beneficiat de avantaje fără discuție! Tocmai de aceea Steaua a ieșit definutiv din cazarma expirata in 1998, pt a se rupe dectrecutul toxic și case adapta la noua situație, la democrație! Doar ca in cazul României trecutul tenebros coexista cu prezentul și și-a întins tentaculele murdare in încercarea de a acapara din nou Steaua! Totul in aplauzele adulatorilor întârziați de sport militarizat stalinist!

Lipsa de logica la care se adauga si dezinformarea sunt la tine, amice! Fcsb e o echipa creata de acelasi sistem si nu o mireasa imaculata cum incerci tu sa o prezinti! Altfel nu s-ar judeca pentru un palmares si un nume creat in epoca de trista amintire! S-ar putea spune ca din contra Steaua asta din b, nu are nici o legatura cu totalitarismul fiid creata la aproape 3 decenii de la desfintarea comunismului! Iar cand afirmi ca nicaieri in lume nu mai exista astfel de echipe ar trebui sa te mai documentezi in loc sa dezinformezi! Un prim exemplu care imi vine in minte e cel al echipelor bulgaresti Tska si Levski!

steauaefcsb
steauaefcsb  •  18 Aprilie 2023, 12:58
Postat de copylu4steaua pe 18 Aprilie 2023, 11:44

In conditiile in care s-au amestecat cainii cu talpanistii o sa fie un antrenament bun pentru Jandarmerie ! Imi pare rau doar de suporterii pasnici care or sa vina cu copii la meci ca vor nimeri in mijlocul evenimentelor.

Daca ai ceva in cap,nu ai ce cauta pe stadionul ala,nici macar singur!

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  18 Aprilie 2023, 12:51

E meci mare pe GHENCEA!!! Se intalnesc STEAUA BUCURESTI si DINAMO BUCURESTI!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează