FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUAC

Jucătorul de la CSA Steaua care s-ar descurca fără probleme în Liga 1: „Are o calitate incredibilă, mai ales la acest capitol”

Bogdan Chipirliu (#77), în CSA Steaua - Astra // foto: Imago Images
Bogdan Chipirliu (#77), în CSA Steaua - Astra // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 12:18 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 12:39

Antrenorul Ilie Stan, care a împlinit astăzi vârsta de 54 de ani, l-a lăudat pe atacantul Bogdan Chipirliu (29 de ani), de la CSA Steaua.

Chipirliu are un început de sezon excelent, reușind să înscrie 6 goluri în 8 meciuri pentru nou-promovata CSA Steaua. Ilie Stan îl cunoaște bine pe atacantul de 29 de ani, pe care l-a pregătit un an, între 2019 și 2020, la Gloria Buzău.

Ilie Stan: „Bogdan Chipirliu are o calitate incredibilă, poate juca fără probleme în Liga 1”

Ilie Stan îl vede pe Chipirliu capabil să evolueze la nivelul Ligii 1, considerând că fotbalistul are „o calitate incredibilă”, dar spune că acesta ar trebui să se schimbe puțin din punct de vedere al mentalității.

„Urmăresc toate echipele din Liga 2. Urmăresc Steaua, sunt câțiva jucători acolo pe care i-am antrenat. E vorba de Chipirliu, de Huiban... Este o echipă care pune probleme. În opinia mea, Chipirliu poate juca fără probleme în Liga 1. Este unul dintre cei mai buni jucători de Liga 2, iar dacă s-ar schimba puțin din punct de vedere al mentalității, ar juca fără probleme în Liga 1.

Are o calitate incredibilă, mai ales la duelurile 1 vs 1, ceea ce nu au foarte mulți jucători”, a spus Ilie Stan la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Bogdan Chipirliu are câteva meciuri la nivelul Ligii 1. În sezonul 2012/2013 a jucat de două ori pe prima scenă pentru Oțelul, iar în 2017/2018 a adunat 5 meciuri în tricoul Astrei, în care a oferit o pasă decisivă.

Ironizat de Mihai Stoica 

În iulie, Bogdan Chipirliu a fost ironizat de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB. Vorbind despre felul în care Armata gestionează noul stadion „Steaua” și meciul inaugural cu OFK Belgrad, MM a avut un moment scurt în care a ironizat defectul de vorbire al lui Chipirliu. 

Lezat, fotbalistul a răspuns, ceea ce a dus la o reacție din partea lui Mihai Stoica: „Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat”.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Câți vaccinați sunt la CSA Steaua » Diferență enormă față de FCSB

Probleme pe șantierul stadionului de 24 milioane de euro: „E fără precedent”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  17 Octombrie 2021, 13:38

Io v-am spus, Remus poate fi o soluție și pt Naționala, nu e el Gerd Müller sau ceva dar nici ce tot selecționează “finu’ “ ca atacanți de careu nu-s soluții, Pușcaș ăla e vai mama lui … :-(((

semperfidelis
semperfidelis  •  17 Octombrie 2021, 12:53

Ce ros avea sa bagati si materialul ala cu aberatia lui meme, pentru care si-a cerut scuze. Iar instigati? Ce presa de 2 lei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează