FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Cine este Bogdan Chipirliu, autorul primelor goluri pe noul stadion Steaua: „Rămân în istorie!”

Bogdan Chipirliu (stânga) a marcat două goluri vs. OFK Belgrad +43   FOTO
Bogdan Chipirliu (stânga) a marcat două goluri vs. OFK Belgrad

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 21:23 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 23:50

Bogdan Remus Chipirliu (28 de ani) a intrat în istoria Stelei ca primul marcator pe noua arenă din Ghencea, cu golurile sale din amicalul CSA Steaua - OFK Belgrad, scor 6-0. 

AICI, toate detaliile despre meciul de inaugurare a stadionului din Ghencea

Atacantul din Galați a deschis scorul în minutul 50 și a reușit „dubla” după alte două minute. Chipirliu a fost transferat de CSA Steaua de la Gloria Buzău la 1 iulie 2020. 

Cine este Bogdan Chipirliu, autorul primelor goluri pe noul stadion Steaua

Fotbalistul care l-a avut ca idol pe Adrian Mutu și-a început cariera la Oțelul Galați și a mai evoluat la Dunărea Galați, Poiana Câmpina, Poli Timișoara, Daco-Getica și Astra Giurgiu. Chipirliu a evoluat 86 de meciuri în Liga 1, Liga 2 și Europa League, reușind să marcheze 42 de goluri.

Sperietura din copilărie

Golgeterul Stelei are un defect de vorbire, despre care a detaliat pentru Libertatea, în 2017.

„Sincer, nu mi-am întrebat niciodată părinții despre acest lucru, dar, din ce am înțeles, asta se întâmplă la doi-trei ani, când te sperie cineva. Nu știu exact cum a fost, cert e că am încercat să remediez lucrul acesta când eram mic. 

Am fost cu părinții și la logoped, am reușit să îndrept câte ceva. Doctorul mi-a spus însă că nu are ce să facă, dacă îmi voi reveni, îmi voi reveni singur!”, a povestit marcatorul primelor goluri pe noua arenă din Ghencea.

Ce a declarat Bogdan Chipirliu după meci

Este o senzație unică, mă bucur foarte mult că am reușit să marchez primul gol pe acest stadion minunat, cu acești suporteri fantastici. Mă bucur că am reușit să și câștigăm meciul. O să rămân în istorie, mă bucur foarte mult pentru acest lucru. 

Urmăresc destul de des emisiunile, s-a tot vorbit despre noi, când îi văd pe domnii Ilie Dumitrescu și Gabi Balint că vorbesc frumos de noi, pot spune că te simți fotbalist. 

A fost o atmosferă fantastică în acest meci, cred că dacă se puneau în vânzare toate biletele, s-ar fi umplut stadionul. Știu că vom juca toate meciurile aici, părerea mea e că vor fi mulți spectatori și în timpul campionatului. Acești suporteri minunați iubesc acest club, vin și când este bine, și când este rău. 

Ne pare rău că nu putem promova, dar lucrul acesta nu depindea de noi. Noi vrem să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci, sperăm să câștigăm fiecare meci în parte, să fim sus, asta este important pentru noi și asta ne dorim.

CSA Steaua
+39 FOTO

VIDEO Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc!”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Steaua a retras numărul 7 » „Fiara”, în lacrimi! Lăcătuș, „sabotat” în timpul discursului

CSA Steaua, echipament special la inaugurarea noului stadion + Imagini spectaculoase din interiorul arenei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
instigatorul
instigatorul  •  08 Iulie 2021, 10:02

Chipirliu și Pacionel.....nume reprezentative pentru această echipă!

criss_alex09
criss_alex09  •  08 Iulie 2021, 07:51

un amator!!!

parang
parang  •  08 Iulie 2021, 07:33

Este NIMENI,ca și caricatura de cazarma unde "joacă ".Sper ca să intre DNA -ul să-și facă treaba,să nu mai se sifoneze milioane de euro din buget pentru o himeră talpanista și atunci răspunsul corect la pseudo-intrebarea din articol este cel de mai sus: NIMENI!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close