FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

OFICIAL Plecări în masă de la CSA Steaua » Clubul anunță astăzi despărțirea de 16 jucători!

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 13:09 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 14:08

CSA Steaua a anunțat azi despărțirea de 16 jucători. Al 17-lea ar putea fi atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (28 de ani), care negociază în Liga 1. 

După ce a terminat sezonul pe locul 2, dar nu a avut drept de promovare, CSA Steaua se schimbă din temelii pentru stagiunea următoare.

16 jucători pleacă de la CSA Steaua

Clubul a anunțat pe pagina de Facebook că 16 jucători și-au încheiat contractul cu formația lui Daniel Oprița și nu vor rămâne și pentru sezonul viitor.

Jucătorii care pleacă de la CSA Steaua sunt:

  • David Dincă - portar, 19 ani
  • Darius Oroian - fundaș dreapta, 19 ani
  • Alexandru Sabău - fundaș central, 24 de ani
  • Laurențiu Corbu - fundaș dreapta, 29 de ani
  • Cosmin Ciocoteală - mijlocaș defensiv, 25 de ani
  • Mădălin Mihăescu -  mijlocaș defensiv, 34 de ani
  • Cristian Bustea - fundaș stânga, 28 de ani
  • Dragoș Gheorghe - extremă stânga, 24 de ani
  • Ștefan Bodișteanu - mijlocaș central ofensiv, 20 de ani
  • Alexandru Sima - fundaș stânga, 21 de ani
  • Ștefan Pacionel -   mijlocaș central ofensiv, 24 de ani
  • Emilian Pacionel  mijlocaș central ofensiv, 22 de ani
  • Atanas Trică - atacant, 18 ani (revine la CSU Craiova_
  • Mahadi Kayondo - atacant, 26 de ani
  • Iustin Răducan  - atacant, 17 ani
  • Doru Calestru - fundaș dreapta, 20 de ani

Tsvetelin Chunchukov ar putea pleca și el

Așa cum anunța GSP, Tsvetelin Chunchukov ar putea pleca și el de la CSA Steaua, fiind în negocieri cu o echipă din Liga 1.

„Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua”, se arată în comunicatul „militarilor”.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare. 

- CSA Steaua

Daniel Oprița continuă

La scurt timp după finalul ultimului meci din play-off, în care Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2, clubul militar a emis un comunicat în care a acuzat FRF că nu îi lasă să promoveze, dar și că Daniel Oprița și staff-ul său vor continua în sezonul viitor la „cârma” echipei. 

Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF. Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat. 

De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor, iar componența lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui și a staff-ului tehnic. 

- Comunicat CSA Steaua

Citește și:

De ce depinde viitorul Chindiei Târgoviște: „Dacă nu, ne vom retrage sprijinul financiar!”

Boloni o spune răspicat: „Un minister nu ar trebui să aibă echipă profesionistă” + „Este greu să simpatizez cu FCSB”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
abavati
abavati  •  07 Iunie 2023, 11:30
Postat de istet10 pe 06 Iunie 2023, 14:32

"Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a". Altfel cautau solutii nelegale? Sa fi scris Talpan asta?

Pe vremea când făceam stagiul militar circula o zicală: "unde vezi capotă ridicată, e mașină de armată" - secol nou, apeviști neschimbați"

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  07 Iunie 2023, 11:26
Postat de istet10 pe 06 Iunie 2023, 18:19

Ba prostalaule, opusul solutiilor legale sunt cele nelegale. Solutiile amiabile sunt legale ba prost sinistru. Nu sunt opusul, din punctul de vedere al legalitatii, al solutiilor legale. Daca ai fi avut un pic de creier intelegeai ca modul conditionarii ma refer. Ba tu ai la baza un liceu industrial, tehnologic cum ii zice acum. Mai mult nu.

RECITESTE RAR , PANA PRICEPI: "Istet" loveste din nou, zici ca si-a propus sa demonstreze mesaj cu mesaj ca si-a luat nickname-ul asta din cauza unui complex ingrozitor, din pacate bazat pe realitatea obiectiva :)) "A CAUTA SOLUTII LEGALE" INSEAMNA CA TE ADRESEZI INSTANTELOR SAMD, sunt opusul solutiilor AMIABILE, negocierilor, medierilor samd. Nu inseamna ca altfel ai cauta solutii ilegale :) AsA CEVA... :))" Ma p(r)ostache, sintagma "solutii legale" apartine unui vocabular specific. Iti place mult sa te faci de ras in public? :))

steaua.1986
steaua.1986  •  07 Iunie 2023, 07:56
Postat de istet10 pe 06 Iunie 2023, 21:03

***

ai dat in balbaiala tataika?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează