FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Oprița, pus la punct în direct la TV: „Vrei să pleci de la Steaua? Asta e! E deplasat ce a făcut”

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Tudorel Stoica, liderul Stelei din anii '80, îl taxează pe Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”. +13   FOTO
CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Tudorel Stoica, liderul Stelei din anii '80, îl taxează pe Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 18:05 / Actualizat luni, 31 mai 2021 18:14

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Tudorel Stoica, liderul Stelei din anii '80, îl taxează pe Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”.

Barajul pentru promovarea în Liga 2 l-a consumat teribil pe Daniel Oprița. Antrenorul susține că a avut reacții necontrolate chiar și în preajma familiei și a dat de înțeles că nu va semna prelungirea contractului în orice condiții.

CSA Steaua. Tudorel Stoica, mesaj categoric pentru Daniel Oprița: „Nimeni nu e de neînlocuit!”

Contractul tău e confidențial, pentru ce să vii cu așa ceva, într-un moment de bucurie? Spui ce ți s-a propus, că nu ești de acord... Steaua nu se refuză! Cât am stat eu la Steaua, nimeni n-a fost de neînlocuit. S-au găsit mereu alți oameni. 

Părerea mea e că ar trebui să fim mai modești. Nu era momentul pentru acele declarații. Mi s-a părut deplasat. Nu mai vrea Oprița să fie antrenor la Steaua? Asta e. 

Eu sper să se găsească o soluție legală pentru ca echipa să promoveze, să aibă posibilitatea juridică pentru a promova. Pentru că, oricum, va fi greu să ajungi din Liga 1 încă din primul sezon”, a declarat Stoica în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Tudorel Stoica, o legendă pentru CSA Steaua

Tudorel Stoica a ajuns în Ghencea în 1975, de la FCM Galați, și a rămas în roșu și albastru până în 1989. În a doua jumătate a anilor '80, în perioada de glorie maximă a „militarilor", când Cupa Campionilor Europeni a ajuns în România, mijlocașul Stoica era căpitan și influența enorm jocul și atmosfera din echipă.

Oprița, pus la punct în direct la TV: „Vrei să pleci de la Steaua? Asta e! E deplasat ce a făcut”

7 titluride campion a câștigat Tudorel Stoica în tricoul Stelei

CSA Steaua pe muchie de cuțit: 1 iulie, termenul limită

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu reprezentați FRF și LPF care au detaliat situația în care se află CSA Steaua și au explicat ce trebuie să facă „militarii” pentru a putea promova în Liga 1.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar, în momentul de față, Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

„Termenul limită pentru ca Steaua să depună toată documentația și să arate că s-a transformat din club de drept public în club privat, pentru a pentru juca în sezonul 2022-2023 în Liga 1, este 1 iulie 2021, atunci când începe anul competițional!”, au spus sursele GSP.

Fanii Stelei au intrat în premieră pe noul stadion din Ghencea

CSA Steaua a promovat în Liga 2. Imagini cu bucuria roș-albaștrilor

+9 FOTO

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  01 Iunie 2021, 00:05
Postat de napocarepublic pe 31 Mai 2021, 19:05

Exista o singura Steaua,cea din Ghencea-echipa armatei,voi sunteti pa

Mai ai Cardano? Iti dau un pont magnific , chiar in Clujul tau iubit.

planetfun
planetfun  •  31 Mai 2021, 20:21
Postat de catalynn pe 31 Mai 2021, 18:55

Mulțumim Daniel, un bun profesionist in ciuda perioadei petrecute la FC fcsb! Sa speram ca se ajunge la o înțelegere, ar fi păcat sa procedam ca oltenii lu’ Mititelu cu Trică. In plus, ar fi contraproductiv, Oprița nu doar cunoaște lotul și restul după o munca asidua de 2 ani in care nu a doar ca a promovat consecutiv dar nu a pierdut nici măcar un meci in cele doua campionate și barajele aferente, însă a demonstrat la Juventus Colentina ca știe ce are de făcut pt a naviga cu succes in L2. Piturca a spus ca nu vine, in plus, puteți sa râdeți cât vreți, L1 și L2 nu e totuna chiar dacă sportul e același, intre Oprița si Dan Petrescu sa zicem, pt L2 îl prefer pe primul! Căpitanul are desgur dreptatea lui, acest gen de discuții nu se poarta la TV, însă Oprița este de înțeles, se vede ca este un om către trăiește meciul la intensitate maxima, era extrem de fericit si dacă nu îl era sâcâit cu întrebări prostești de către reporteri sigur nu spunea nimic din proprie inițiativa, si chiar si așa a fost mult mai moderat decât Talpan sa zicem, suparat si el ca munca sa nu este apreciata, finaciar, la adevarata valoare, ba mai mult, ii e si înjumătățită solda in timp ce “alții” (știm cine :-) ) câștiga 4500 de euro la L3. Io zic ca Daniel are tot dreptul sa ceara un salariu ca “alții”, a demonstrat ca merita!

la privat cica esti platit in functie de performanta. la stat, treaca, mearga, d-aia mai apar si certurile astea in cazarma... Capitanul fara de oaste, poate de asta e suparat.

napocarepublic
napocarepublic  •  31 Mai 2021, 19:05
Postat de Viorel Predosanu pe 31 Mai 2021, 18:44

Doar o erata absolut necesarta! Oprita antreneaza o echipa militara, de cazarma, aparuta in 2017 in ograda UM02301, care nu are nimic in comun cu echipa FC Steaua Bucuresti (FCSB) aflata permanent in Liga a I-a si in cupele europene, cu continuitate sportiva incontestabila. De altfel, numele amatorilor de cazarma este CSA Steaua, adica, extins, Cazarma Stalinista a Armatei Steaua, ultima arelicva din UE a sportului militarizat bolsevic!

Exista o singura Steaua,cea din Ghencea-echipa armatei,voi sunteti pa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează