FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Meci tare în Bănie! CSA Steaua vine la Craiova pentru o partidă amicală

CSA Steaua se va deplasa în Bănie în pauza competițională provocată de acțiunile echipei naționale, acolo unde va susține o partidă amicală cu FCU Craiova // foto: Facebook @Steaua București
CSA Steaua se va deplasa în Bănie în pauza competițională provocată de acțiunile echipei naționale, acolo unde va susține o partidă amicală cu FCU Craiova // foto: Facebook @Steaua București

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 18:18 / Actualizat joi, 17 martie 2022 19:43

CSA Steaua se va deplasa în Bănie în pauza competițională provocată de acțiunile echipei naționale, acolo unde va susține o partidă amicală cu FCU Craiova.

Trupa lui Daniel Oprița, ocupanta locului 4 în eșalonul secund, și-a program un test la finalul lunii în compania prim-divizionarei FCU Craiova. Confruntarea din Bănie va avea loc pe 26 martie, așa cum a anunțat tehnicianul militarilor în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Rotaru, asaltat de rude: „Te duci la CSA Steaua?” » Răspunsul, în direct: „După 9 ani cu Mititelu în spate?”
CSA STEAUA
Mihai Rotaru, asaltat de rude: „Te duci la CSA Steaua?” » Răspunsul, în direct: „După 9 ani cu Mititelu în spate?”

CSA Steaua, partidă amicală cu FCU Craiova

Trupa bucureșteană se va deplasa în sudul țării cu gândul la revanșă, după ce în luna noiembrie a anului trecut cele două combatante s-au mai întâlnit într-o partidă amicală, iar FCU Craiova a fost echipă învingătoare, adjudecându-și întâlnirea, scor 4-1.

„O să avem și un joc amical, cu Craiova domnului Mititelu. O să mergem din nou la Craiova, ne-au invitat. Vor să joace cu noi și sper să ne luăm revanșa pentru acea înfrângere nemeritată pe care am avut-o cu ei. Au condiții foarte bune și ei și mergem să jucăm un amical bun, cu o echipă din Liga 1”, a anunțat Daniel Oprița, la conferința de presă premergătoare debutului în play-off-ul Ligii 2.

CSA Steaua, pregătită de debutul în play-off

CSA Steaua debutează luni, 21 martie, de la ora 18:00, în play-off-ul Ligii 2, în deplasare, pe terenul Concordiei Chiajna. Cele două echipe sunt vecine de clasament înaintea duelului direct, iar întâlnirea din sezonul regulat, desfășurată pe stadionul Ghencea, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Daniel Oprița, tehnicianul roș-albaștrilor, nu s-a arătat încântat de faptul că echipa sa va trebui să evolueze din nou pe un teren sintetic. Chiar și așa, acesta speră ca elevii săi să fie la fel de productivi în atac, așa cum au fost în ultimele partide, atunci când au reușit să înscrie de 11 ori în primele trei jocuri oficiale din 2022.

„Avem un program bun, primul meci este în deplasare pe un teren greu, sinteticul din Chiajna, cu o echipă incomodă căreia nu am reușit să îi înscriem nici în amical. Echipa nu s-a schimbat, deși au alt antrenor. În trecut se închideau foarte bine, jucau defensiv, acum poate vor fi mai ofensivi. Noi trebuie să fim la fel de concentrați în fața porții, așa cum am făcut-o în ultimele meciuri și să înscriem. 

Așteptăm suporterii, vor fi mai aproape de noi, peluza de la Chiajna este aproape de gazon. Sunt sigur că vor veni în număr și mai mare. Noi trebuie să facem un joc bun și să le aducem victoria. Toți jucătorii sunt apți și vor să joace. Rezervele aduc un plus echipei mereu”, a declarat Oprița la conferința de presă dinaintea acestui joc.

Am fost accidentat, dar acum sunt bine și vreau să înscriu mai mult. Contează mult suporterii, când i-am văzut la Metaloglobus când veneau ziceam toți „mamă, câți au venit!“. 

Sperăm să vină mai mulți, mai ales acum, când nu mai sunt restricții, și mai ales acasă. Suntem foarte motivați. Declarațiile celorlalți ne-au întărâtat și mai mult, vrem să îi batem pe toți. 

- Vasile Buhăescu, atacant CSA Steaua

Clasament Liga 2

VIDEO Conferință de presă CSA Steaua

Citește alte știri

Gigi Becali, laude pentru „inamicul” Burleanu, după ce Steaua a fost blocată în Liga 2 + mesaj pentru Florin Talpan
FCSB
Gigi Becali, laude pentru „inamicul” Burleanu, după ce Steaua a fost blocată în Liga 2 + mesaj pentru Florin Talpan
Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu » Ce interese sunt la mijloc
FCU CRAIOVA
Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu » Ce interese sunt la mijloc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
iri_
iri_  •  18 Martie 2022, 15:58
Postat de fcsbesteaua pe 17 Martie 2022, 20:51

Deplasarea se face din bani de la bugetul de stat! Felicitari!

Exact! Cu banii cu care puteau sa cumpere 100 de uniforme noi, sau sa reconditioneze juma' de camion! Ne prind rusii dezbracati in transee!

morisca
morisca  •  18 Martie 2022, 13:09

mititeii tepari , stiti voi la ce ma refer , va pregatiti ptr divizia B ? nici o echipa din liga 1 nu vrea sa joace cu voi un meci amical ? hahahaha

catalynn
catalynn  •  17 Martie 2022, 23:41
Postat de kuba pe 17 Martie 2022, 21:48

Iarasi facem instructie cu talpaneii!

Vedem! Recunosc ca nu mă așteptam sa ne prezentam atât de slab data trecută dar poate ca a fost mai bine așa, ne-am dar seama cam pe unde ne găsim valoric. De atunci însă s-au mai îmbunătățit lucrurile asa ca cred ca va fi un meci frumos. Sa moara fcsbistul ăsta de mai jos de ciuda! :-)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează