FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSC ȘELIMBĂR - DINAMO

EXCLUSIV Claudiu Niculescu și jucătorii de la Șelimbăr amenință să răpună Dinamo, într-un meci VITAL pentru „câinii” lui Burcă

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 08:58 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 09:26

Partida dintre CSC 1599 Șelimbăr și Dinamo, de sâmbătă, ora 12:00, pe noul stadion din Sibiu reprezintă una dintre atracțiile penultimei etape din sezonul regulat al ligii secunde.

  • CSC Șelimbăr – Dinamo se joacă azi, de la ora 12:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Sunt mai multe ingrediente ce oferă o miză deosebită acestui duel, extrem de important pentru „câinii roșii", care țintesc play-off-ul, și implicit promovarea. Duelul dintre Claudiu Niculescu, 46 de ani, și Ovidiu Burcă, 42 de ani. Amândoi din Slatina, amândoi campioni cu Dinamo în 2004. Aceasta după ce-au jucat și pentru U Craiova.

Clau-gol rămâne unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului din Ștefan cel Mare, un atacant prodigios care a fost câteva săptămâni antrenorul „câinilor", în toamna 2018, mazilit după trei meciuri ca să i se facă loc lui Mircea Rednic. Burcă a preluat Dinamo vara trecută, într-o situație limită, luptă pentru readucerea în primul eșalon a roș-albilor.

Gigi e anti-FCSB: îl sacrifică fix pe cel mai bun!
FCSB
Gigi e anti-FCSB: îl sacrifică fix pe cel mai bun!

S-au vândut peste 1.500 de bilete în sectorul destinat oaspeților, dar se anunță peste 2.500 de suporteri dinamoviști la Sibiu. Și-au anunțat prezența fani ai roș-albilor din toată Transilvania, dar și din Muntenia. 

Jucătorii formației sibiene nu vor fi simpli parteneri de meci pentru Dinamo, cel puțin așa au anunțat înaintea confruntării. Chiar dacă gruparea nu are drept de promovare, ardelenii au avut prestații de apreciat. Totuși, în ultima rundă din Liga 2, „călăreții roșii" au pierdut, 1-4, la Iași. 

Atacantul Jordan Gele, 29 de ani, 1,92 de metri înălțime, a declarat pentru Gazeta Sporturilor: „Adversarul este încrezător după 6-0 cu Unirea Constanța, dar, dacă noi ne vom pune în valoare calităților, avem și noi șanse. Chiar putem învinge!

 Este un meci important pentru noi, avem nevoie de puncte pentru ceea ce va urma. Și pentru noi este o partidă deosebită. Vrem să jucăm cel mai bun fotbal".

2021este anul în care a fost fondat Club Sportiv Comunal 1599 Șelimbă, club înființat de Primăria și Consiliul Local Șelimbăr

11este locul pe care gruparea sibiană l-a ocupat în primul sezon de Liga 2, cel precedent

Totul depinde de noi, nu mai stăm la mâna altor rezultate. Dacă vom câștiga ultimele două meciuri, vom fi în play-off. Însă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu, vom întâlni o echipă antrenată de un prieten, un antrenor bun al României din noul val, iar pe deasupra e un mare dinamovist.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Clasamentul live din Liga 2

VIDEO Cum l-a învățat Claudiu Niculescu pe Raphael Stănescu să bată loviturile libere: „Îmi spunea să bat între al doilea și al treilea om din zid”

Citește și: 

Dă de pământ cu Pablo Cortacero: „Fotbalul și Dinamo nu mai au nevoie de megalomani ignoranți”

Ieri colegi, acum adversari în meciul de care depinde sezonul lui Dinamo » Burcă și Niculescu față în față: „El a fost fotbalist, eu jucător. Sorții l-au răsfățat mai mult”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează