FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Și-a pierdut cumpătul imediat după meci: „Am vrut să scot echipa de pe teren! Dacă nu era televizat, nu scăpam de aici fără 3-4 goluri”

Csikszereda - FC Argeș 2-1 // sursa foto: Facebook / FK Csíkszereda
Csikszereda - FC Argeș 2-1 // sursa foto: Facebook / FK Csíkszereda

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 10:19 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 10:54

Eugen Neagoe (56 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a făcut iureș după înfrângerea cu Csikszereda, 1-2, care i-a lăsat pe piteșteni doar cu șanse matematice la calificarea în play-off.

La Miercurea Ciuc, FC Argeș a cedat în minutul 90+5, când Akos Nistor a înscris golul victoriei pentru gazde.

La finalul meciului care a lăsat-o pe FC Argeș la 7 puncte de locurile de play-off, Eugen Neagoe a lansat acuzații grave la adresa brigăzii de arbitri, principala țintă fiind „centralul” Vlad Băban din Iași.

Vestea de ultimă oră care le dă fiori fanilor lui Real Madrid » Ce urmează pentru Mbappe în această seară
FRANȚA
Vestea de ultimă oră care le dă fiori fanilor lui Real Madrid » Ce urmează pentru Mbappe în această seară

VIDEO. Eugen Neagoe a tunat după Csikszereda - FC Argeș: „Arbitraj ca pe timpuri, o rușine, jenant!”

„Am intrat foarte bine în repriza a doua, am marcat după o fază frumoasă, ne-am mai creat două ocazii imense, singuri cu portarul, apoi la acel corner când portarul a avut intervenția aia fantastică.

Iar la final nici nu mai puteam juca, nu am fost lăsați să jucăm! Am fost băgați în careul de 16 metri și nu ne-a mai lăsat să ieșim de acolo. Dacă nu se marca la ultima fază, se mai prelungea meciul până marcau gazdele. Ca pe timpuri, până în '90, când te băgau în poartă și nu mai ieșeai până marca cine trebuia. Este rușinos să văd ce s-a întâmplat.

Efectiv toate contactele erau pentru cei de la Miercurea Ciuc. Era jenant să privești așa ceva! Mi-au dat cartonaș galben fără să zic ceva. Iarăși jenant, o rușine, nu i-am jignit, absolut nimic!

A fost jocul televizat. Dacă nu era televizat, vă dați seama ce se întâmpla? Nu scăpam de aici fără 3-4 goluri primite și probabil 2-3 jucători accidentați. Îți vine să ieși de pe teren, să scoți echipa! Nu se poate, este jenant, o rușine, ca pe vremuri!”, a spus Neagoe în prima fază.

Eugen Neagoe: „M-am gândit să scot echipa de pe teren!”

Și-a pierdut cumpătul imediat după meci: „Am vrut să scot echipa de pe teren! Dacă nu era televizat, nu scăpam de aici fără 3-4 goluri”
Eugen Neagoe. Sursa foto: Facebook / FK Csíkszereda

„Știu că cei de la Miercurea Ciuc trebuie să aibă rezultate bune, dar nu de maniera asta! Băiatul ăsta care arbitrează are pretenții de Liga 1, săracul de el. Este jenant în primul rând pentru el.

Băieții ăștia au muncit, nu poți veni să-ți bați joc de ei, să se arunce adversarii pe ei și să nu dai un fault. Asta este realitatea. Ne-am dorit, am încercat, am făcut presing, am avut ocazii, iar la final nu ne-au lăsat să ieșim din 16 metri.

Sincer, m-am gândit la un moment dat să chem băieții afară. Dar apoi ne suspendau, cine știe ce făceau? Dar acești băieți trebuie trași la răspundere. Ei sunt puși să arbitreze, nu să favorizeze o echipă sau alta. (...)

Băi oameni buni, unde suntem? Am luat-o razna cu toții? Nu am cuvinte. Aș vorbi mai multe, dar nu pot. Mă cheamă să mă suspende. Pentru ce? Să-i suspende pe ei, să nu-i mai lase să arbitreze, că sunt pericol public!”, a adăugat antrenorul Argeșului.

Cu Neagoe pe bancă, FC Argeș a câștigat numai două dintre cele 7 meciuri jucate. Eugen are contract cu piteștenii până în vara lui 2025, obiectivul din sezonul viitor fiind readucerea echipei în prima ligă.

Primesc mesaje că am fost furați. Japcă! Conducători din Liga 1 îmi spun asta. «Te-au furat, japcă!». Asta este situația, nu am ce să fac. Trebuie să mergem înainte, să muncim, să ne batem pentru fiecare puncte de acum înainte

- Eugen Neagoe, antrenor FC Argeș

Mai multe știri din Liga 2:

Revine în Liga 1 după 25 de ani? „Îmi doresc din suflet. Se muncește mult la obținerea dreptului de promovare”
PROIECT
Revine în Liga 1 după 25 de ani? „Îmi doresc din suflet. Se muncește mult la obținerea dreptului de promovare”
Situație incredibilă în Liga 2 » Play-off-ul se poate juca DEGEABA!
CALCULE
Situație incredibilă în Liga 2 » Play-off-ul se poate juca DEGEABA!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  27 Februarie 2024, 16:04

chiar asa sa fie dle Neagoe, sau e neputinta echipei? Sau crezi ca noi am vazut alt meci? FCA a jucat si inca joaca slab, ce te plangi atata + ca sa nu mai zic ca aveti cel mai mare buget din L2!! Nu tie RUSINE? sau ce voiai sa se dea secuii la o parte, ca sa castigi tu>? ei si-au jucat sansa lor, au jucat si acasa, si au castigat!!

GGGGGG
GGGGGG  •  27 Februarie 2024, 13:44

Ba oameni buni dar ce importanta are bugetul sau pozitia in clasament? Sau numele echipei? D-aia e tara asta unde e. D-aia se voteaza primari care activeaza in parnaie. Una peste alta , arbitrajul a fost tendentios. Punct. Sa vezi jucator ca se apleaca sa dea cu capul in minge la nivelul genunchiului, apoi cade ca bolovanul pe burta cu fundasul langa el si arbitrul da fault..umbra fundasului probabil l-a bruscat..un ditamai branci in piept se transforma in umar la umar in situatie de ultim aparator..etc.. Sa vezi la Craiova cum da portarul in minge, adversarul are un atac cerebral de la curentul facut de pumnul portarului si arbitrul prompt indica 11 m... Bai e rasu plansu..Arbitraj jalnic si partinitor la Liga1, d-apoi la L2..Nu e etapa fara scandaluri de arbitraj. Se comenteaza 50% faze fotbal/50% faze arbitraj. Pe langa faptul ca sunt nepregatiti, inca se arbitreaza la greu la comanda si pe interese, nu ca ar avea Vassaras vreun interes dar ii lasa pe toti aplaudacii si papusarii sa-si faca de cap pt a dormi linistit. Nu-i pasa lui de revoltele presedintilor de club, antrenorilor sau de comentariile de la TV, necesar e sa fie liniste in sanul marii Famiglii facute de Burleanu. Undeva candva sper ca se va sparge bula.

stefan56
stefan56  •  27 Februarie 2024, 12:19

Taci mai Geana, tu peste tot ai fost furat, rusine prostalau mentalitate de prazar

Vezi toate comentariile (4)
Comentează