FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

Amical de gală pentru Csikszereda Miercurea Ciuc » Ciucanii, invitați să joace cu un club de renume

Ciucanii își vor măsura forțele cu Fenerbahce / Sursă foto: Facebook FC Csikszereda
Ciucanii își vor măsura forțele cu Fenerbahce / Sursă foto: Facebook FC Csikszereda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 14:19 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 14:45

După ce Dinamo și-a testat forțele cu Galatasaray, un alt club din România, Csikszereda Miercurea Ciuc, va da piept în această vară cu una dintre forțele fotbalului din Turcia. 

Conform informațiilor obținute de GSP.ro, ciucanii pregătiți de Valentin Suciu vor juca un test de verificare cu Fenerbahce, gruparea cu 19 titluri de campioană în Turcia. Meciul va avea loc în Istanbul, pe 15 iulie, de la ora 17:00.

Csikszereda, susținută de Viktor Orban

Guvernul maghiar continuă investițiile pe teritoriul României. Va pompa aproximativ 3 milioane de euro în modernizarea arenei divizionarei secunde Csikszereda Miercurea Ciuc.

Csikszereda își va moderniza arena prin intermediul unei investiții masive din Ungaria. O nouă tribună, de 1.400 de locuri, va fi ridicată începând cu luna martie a acestui an. Zoltan Szondy, președintele grupării, spune că a obținut deja toate avizele. Noua structură va mări capacitatea arenei până la 2.500 de locuri. 

Csikzereda Miercurea Ciuc:

  • echipă din Miercurea Ciuc
  • face parte din județul Harghita, unde maghiarii reprezintă 85% din totalul populației
  • Miercurea Ciuc are o populație de aproape 40.000 de oameni, dintre care maghiari 78,5% și români 16,8%
  • a fost votat deja un buget de 3 milioane de euro pentru modernizarea și extinderea arenei pe care evoluează Csikszereda, echipă calificată anul trecut play-off-ul ligii secunde!

75 de milioane de euro pentru Academiile din vecini

 Din 2013 până la finalul anului 2020, Guvernul maghiar a investit peste 75 de milioane de euro în cele 10 proiecte transfrontaliere, construite în zone cu etnici maghiari din România, Croația, Slovacia, Slovenia și Ucraina. 

Majoritatea banilor sunt plătiți prin federația de la Budapesta și prin fundația „Bethlen Gabor", unde numele lui Lorincz Meszaros, fost primar la Felcsut, apropiat al lui Viktor Orban și unul dintre cei mai bogați oameni din Ungaria, e omniprezent.

VIDEO Replica incredibilă primită de Adrian Porumboiu, înaintea unui meci arbitrat în Turcia

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali vrea în Ghencea! Patronul de la FCSB a decretat: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

Farul a mai bifat o achiziție: a semnat jucătorul dorit de FCSB și Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gopo1.
gopo1.  •  09 Iulie 2021, 22:42

Dinamo nu si-a testat nici o forta cu galata, au mers acolo din mila la aia si atat

caoradea
caoradea  •  09 Iulie 2021, 16:29

Verificati informatile meseriasilor ! Meszaros nu are nici o treaba cu funcatia Bethlen Gabor, nici cu FMF. Doar in capul vostru ….

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close