FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM REȘIȚA - PETROLUL 0-4

EXCLUSIV Președintele lui CSM Reșița, după eșecul la scor cu Petrolul: „Îmi pare rău de suporterii din pădure” + Credit total pentru „Nuevo Dinamo”: „Se va bate la primele locuri”

Cristi Bobar, președinte CSM Reșița
Cristi Bobar, președinte CSM Reșița

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 19:03 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 19:35

Cristi Bobar, președintele de la CSM Reșița, a comentat înfrângerea usturătoare a echipei sale cu Petrolul, scor 0-4. Totodată, preconizează un parcurs bun pentru Dinamo în acest sezon, fiind entuziasmat de noua ierarhie de acolo.

FOTO Fanii reșițeni au păcălit protocolul anti-coronavirus + Gafă greu de uitat comisă de Cobrea

CSM Reșița a fost învinsă de Petrolul pe teren propriu, fără drept de apel, 0-4, într-un meci pe care Bobar îl consideră drept un „accident”. „Le-am spus jucătorilor după meci: «Există învingători și învinși, astăzi noi am fost cei slabi. Nu putem juca doar primele 20 de minute, dar încerc să cred că a fost un accident». 

Cred în continuare în antrenor și în jucători, Petrolul este o echipă bună, cu un antrenor care a fost la echipa națională a României și cu un buget foarte bun. Îmi pare foarte rău pentru suporterii noștri care au stat ore întregi în pădure să vadă meciul. I-am dezamăgit, trebuie să luăm puncte în următorul meci”, a declarat acesta pentru GSP.ro.

Bobar: „E un proiect interesant la Dinamo”

Bobar, director sportiv la Dinamo la începutul mandatului lui Ionuț Negoiță ca acționar majoritar, a comentat situația clubului alb-roșu, care are un nou acționariat și un nou antrenor.

„Cred că Dinamo e pe drumul cel bun odată cu venirea lui Contra, el vede fotbalul după modelul La Liga și se va înțelege cu investitorii spanioli. Au luat jucători cu CV-uri bune, cred că se vor bate la primele locuri. E un proiect interesant”, a declarat acesta.

Dinamo a debutat cu o înfrângere în acest nou mandat al lui Cosmin Contra, 0-1 cu Chindia Târgoviște.

VIDEO Gică Mihali, fost secund la Dinamo, a răbufnit la GSP Live: „Mă deranjează când aud că e întrebat Mulțescu ce a găsit la Săftica”

Mai multe știri din Liga 2:

Ștefan Bărboianu, prima reacție după accidentarea HORROR + declarații controversate: „Fugeam din spital dacă mă internau pentru coronavirus”

FC U Craiova. 3 lucruri după debutul în Liga 2: prima reacție a lui Adrian Mititelu, cum au trăit ultrașii golul din prelungiri + fotbalistul care i-a uimit pe toți

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1723620404427675
Marian Dobrica  •  07 Septembrie 2020, 12:44

Forta,forta DINAMOOO!

514091889218839
Mihai Buzea  •  07 Septembrie 2020, 12:21

Normal ca dinamo e tare. Au semnat cu burleanu!!

zagna
zagna  •  06 Septembrie 2020, 22:45

Bobare, ai grija de echipa de unde castigi bani, lasa cainii sa latre in pustiu ! Vezi ca anul asta nu mai scapati de retregradare, nici tu, nici ei...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close