FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM REȘITA - U CLUJ 2-0

CSM Reșita - U Cluj 2-0 » Clujenii încep dezastruos cursa pentru promovarea în Liga 1!

FOTO: Facebook @FCUCluj
FOTO: Facebook @FCUCluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 19:58

CSM Reșița a câștigat primul meci din această ediție de Liga 2, scor 2-0, contra celor de la Universitatea Cluj.

Marco Ehmann, fundașul central de 19 ani împrumutat de la Dinamo, a deschis scorul în minutul 34 cu o execuție din voleu, după un corner din partea stângă de atac a gazdelor. Dezechilibrul s-a adâncit în minutul 40, când Kay a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault din postura de ultim apărător. Arbitrul a dictat lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, deși faultul se terminase în interior.

Rezultatul final a fost stabilit de celălalt fundaș central, Bruno Vasiu, în minutul 76, cu o lovitură de cap plasată sub bara transversală.

Reșita debutează perfect, cu o victorie în fața celei de-a doua favorite la promovarea în Liga 1, iar etapa următoare se deplasează la Mioveni. Clujeni primesc vizita echipei Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu, mai exact fostul Energeticianul.

Vezi AICI programul Ligii 2!

Obiective diferite

U Cluj a ratat promovoarea la baraj sezonul trecut și nu mai concepe să bată încă un an pasul pe loc în Liga 2. „Șepcile roșii” pornesc cu a doua șansă în viziunea bookmakerilor, după Rapid.

Gazdele de la Reșita au ca obiectiv rămânerea în al doilea eșalon. Formația din Caraș-Severin nu are drept de promovare. În aceeași situație se află și Gloria Buzău.

CSM Reșita - U Cluj 2-0

  • Au marcat: Ehmann '35, Vasiu '76
  • Cartonaș roșu: Kay '40

Vezi AICI statisticile meciului

CSM Reşiţa: C. Zimmermann - Banac, Ehmann, B. Vasiu, Vădrariu, Breşneni, C. Danci, D. Săulescu, C. Poiană, A. Dat, Ene
Rezerve: P. Horvath, Vădia, C. Cristea, M. Rus, A. Cioablă, M. Velici, A. Babei
Antrenor: Leontin Doană

U Cluj: Dur-Bozoancă - Telcean, Silveira Kay, Miguel Inacio, Berci - Florescu, Rafael Amado, Hugo Firmino - D. Goga, M. Pop, Gavra
Rezerve: Goncalves, Taub, Ricardo Da Costa, Ceitil Castanheira, F. Burghele, R. Dican, A. Crăciun
Antrenor: Cristian Dulca

GHIDUL COMPLET AL LIGII 2: cel mai atractiv sezon al diviziei secunde! 7 echipe se bat pe două locuri promovabile: analiza loturilor, echipe-tip

„Sperăm să aducem cât mai multă lume la stadion și să nu ne facem de râs. Fiind primul meci, cred că se poate întâmpla orice. U Cluj este o formație de tradiție, care vrea să promoveze, are buget foarte mare și nu cred că cei de acolo vor să rateze încă o dată promovarea”
Leontin Doană, antrenor Reșita

CINE VA TERMINA PE PRIMUL LOC ÎN L2

Echipa Cota
Rapid 4,50
U Cluj 5,00
Petrolul 6,00
FC Argeș 6,50
Călărași 7,00
UTA 7,50
Farul 250

de Alexandra-Flavia Pavelescu

VEZI ȘI:

Programul turului în LIGA 2, sezonul 2019 - 2020 » VIDEO Rapid, derby de tradiție în prima etapă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 August 2019, 22:01
Postat de zagna pe 02 August 2019, 22:29

Desi s-a vazut ca nu stau prea bine fizic, resitenii au aratat ca stiu fotbal, iar Doana i-a asezat foarte bine in teren. Va fi surpriza placuta a acestei editii a L2. Felicitari rosso-nero !

leontin doana...ioska szijj...panescu...csm resita de altadata! ce dor imi era de voi baieri, va urmaream in tineretile mele desi sunt constantean....ce parfum! mult succes in liga a 2-a anul asta!

traian_v
traian_v  •  03 August 2019, 07:47

RUSINE !

cj1960i
cj1960i  •  03 August 2019, 05:47
Postat de luisharcsa pe 02 August 2019, 21:34

Pentru cei ca tine,imi pare rau ca nu sunteti in prima liga.Respect

Da. Si apoi te miri ca unii ne tot dau in cap cu Dudelang. Clujul e acelasi oras si fara mistocariile ,insultelor, batailor, etc. a celor doua galerii. HAI C.F.R.! HAI UNIVERSITATEA!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează