FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Decizie definitivă în procesul dintre Dinamo și Dario Bonetti » Clubul trebuie să-l despăgubească pe antrenor!

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2022 12:58 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 13:14

Antrenorul italian Dario Bonetti (60 de ani) a câștigat litigiul cu Dinamo în care a solicitat ca echipa din Ștefan cel mare să-i plătească suma de 48.000 de euro, echivalentul a opt salarii restante din perioada septembrie 2021 - mai 2022.

Demis de Dinamo la jumătatea lunii septembrie 2021, după un 0-6 cu FCSB, la doar două luni de la numirea în funcția de „principal”, Bonetti a acționat în instanță clubul din „Ștefan cel Mare”, solicitând să-i fie plătite toate salariile până la finalul contractului, scadent în mai 2022.

Tribunalul București i-a dat dreptate și a obligat clubul din „Ștefan cel Mare” la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021 - mai 2022. Plus 1.567 de lei, bilete de avion.

Mesaj clar pentru CSU Craiova: „Ne vreți golgheterul? Ni-l dați pe Nistor la schimb!”
TRANSFER
Mesaj clar pentru CSU Craiova: „Ne vreți golgheterul? Ni-l dați pe Nistor la schimb!”

Decizie definitivă: apelul lui Dinamo din litigiul cu Dario Bonetti a fost respins

Dinamo a făcut apel, dar acesta a fost respins de Curtea de Apel București. Așadar, divizionara secundă este nevoită să-i achite antrenorului italian salariile restante. Decizie definitivă!

Hotărârea a fost confirmată pentru GSP.ro de avocatul lui Bonetti, Gianluca Carlesso.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a câștigat doar două meciuri în startul sezonului trecut, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni. Au fost, în rest, 6 înfrângeri în care „câinii roșii” nici măcar nu au înscris.

VIDEO » Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo: 

Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Media de spectatori va crește semnificativ”

Noutăți de la Dinamo » Cine a reziliat contractul + Ce se întâmplă cu fotbaliștii în probe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
istet10
istet10  •  29 Iulie 2022, 17:00
Postat de iri_ pe 29 Iulie 2022, 16:39

E absurd ce zici, vii la faliment sa muncesti pt bani? Stia unde vine, asta am zis. Vad ca ori n-ai citit atent ce-am zis, ori te faci ca nu intelegi...

Nu-i deloc absurd. Absurd este ce crezi tu. Dar pe ce sa munceasca? Pe multumiri? Atunci de ce Dinamo nu a angajat un antrenor care avea un salariu de 1 euro? Am citit atent. Insa nu pot sa cred ca exista prosti care considera ca altcineva ar putea munci fara bani cand are un contract cu sume clar precizate.

iri_
iri_  •  29 Iulie 2022, 16:39
Postat de istet10 pe 28 Iulie 2022, 15:52

Te depasete ca atat poti. Ala a venit sa munceasca pe bani. In baza unui contract. Una din parti nu a respectat contractul. Asat:cu ajutataul, pus umarul, cu daragostea pt echipa sunt aiureli bune pt prosti. Cred ca singurii care cred in asa prostii sun prostalaii cotizanti.

E absurd ce zici, vii la faliment sa muncesti pt bani? Stia unde vine, asta am zis. Vad ca ori n-ai citit atent ce-am zis, ori te faci ca nu intelegi...

campionii27
campionii27  •  29 Iulie 2022, 00:40
Postat de creeperno807 pe 28 Iulie 2022, 22:42

Stai linistit ca mai mult de 5% din bani n-o sa incasezi

daca nu vreti sa intrati in faliment trebuie sa ii dati toti banii. nu stiu de unde ai auzit prostia asta cu 5%,dar bonneti a venit dupa ce ati intrat in insolventa. tu vrei insolventa la insolventa?:))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează