FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Media de spectatori va crește semnificativ”

Dinamo va debuta împotriva Progresului Spartac în noul sezon de Liga 2
Dinamo va debuta împotriva Progresului Spartac în noul sezon de Liga 2

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 10:11 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 11:18

Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, anunță că Ministerul Sportului, condus de Eduard Novak, a promis că va pune stadionul Arcul de Triumf la dispoziția clubului alb-roșu.

Dinamo pare să fi găsit stadionul pe care va evolua în Liga 2. Este vorba despre Arcul de Triumf, una dintre noile arene din București, pe care până acum s-au disputat cu precădere meciuri de rugby și de fotbal feminin.

Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, a spus la GSP Live că are o promisiune din partea Ministerului Sportului în acest sens.

Șocul serii în Champions League » Olympiakos, campioana Greciei, SPULBERATĂ pe teren propriu
PRELIMINARII
Șocul serii în Champions League » Olympiakos, campioana Greciei, SPULBERATĂ pe teren propriu

Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: Arcul de Triumf

„Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion OK pentru Liga 2.

Experiența la meci pe Arcul de Triumf este fantastică. Am participat la meciul de rugby de pregătire dintre România și Italia și pot spune că stadionul este absolut superb, chiar dacă nu este foarte mare. Atmosfera va fi fantastică, tribunele sunt extrem de aproape de teren, iar experiența de vizionare a meciului va fi foarte, foarte bună.

Spun că media de spectatori va crește semnificativ. Există foarte mulți dinamoviști, am putut vedea asta la meciul de baraj cu U Cluj”, a dezvăluit Iacob la GSP Live.

Dinamo va debuta în noul sezon de Liga 2 în deplasare, cu Progresul Spartac, joi, 4 august, ora 18:00, la Buftea, pe terenul sintetic, iar în etapa a doua va juca pe teren propriu cu Oțelul Galați. 

Cu Steaua pe Arena Națională? 

Vlad Iacob speră ca meciul din etapa 6, cu CSA Steaua, să fie găzduit de cel mai mare stadion al țării, Arena Națională: „La meciul cu CSA vom încerca să închiriem Arena Națională, mă aștept să fie un interes foarte mare pentru acea partidă”. 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ei trebuie să o salveze pe Dinamo » Iacob și Burcă, părtași la un total de 7 falimente!

Noutăți de la Dinamo » Cine a reziliat contractul + Ce se întâmplă cu fotbaliștii în probe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno807
creeperno807  •  28 Iulie 2022, 22:43

Dinamo o sa aiba cea mai mare medie de spectatori din liga 2

LeoSima
LeoSima  •  28 Iulie 2022, 16:39
Postat de gazistu pe 28 Iulie 2022, 11:13

O echipa ca Dinamo poate juca si pe "Cotroceni", chiar daca e degradat!

Daca au jucat in Intrarea Vrabiei pot sa joace oriunde

istet10
istet10  •  28 Iulie 2022, 15:55
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 28 Iulie 2022, 15:38

du-te bah la buzau acolo este locul tau !!!

Asteapta ba la gard. Dar astepti degeaba. Tot pe maidane insalubre o sa joace Dinamo. Daca mai apuca. Umbra lui Bonetti va urmareste.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează