FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - BRĂILA 1-0

Cutremur în Liga a II-a! Sorin Frunză face acuzații directe: "Au fost propuneri ca «să ne dăm pantalonii jos»"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 16:43

Rapid s-a impus azi la limită, 1-0, în meciul cu Brăila, lucru care l-a supărat foarte tare pe Sorin Frunză, care și-a acuzat unii dintre colegi că nu știu să joace sub presiune. Mijlocașul a făcut și acuzații directe la adresa unei adversare.

"Suntem obișinuiți cu Rapid, ei mereu se plâng ba că îi fură arbitrul, ba că leșină vreo pasăre. Îi felicit, azi au fost mai buni, dar să nu se mai plângă de arbitraje mereu.

Sunt câțiva jucători de la mine din echipă care «se cam strică la burtă» când vin aici, în Giulești, se intimidează. Nu știu de ce, o fi de la presiune, de la atmosferă", a zis Frunză.

Mijlocașul de 38 de ani i-a criticat apoi și pe fanii propriei echipe, pentru că au acuzat-o pe Brăila că nu-și apără corect șansele:

"Le spun fanilor că suntem cea mai curată echipă, pot să pun mâna pe Biblie că nu s-au făcut niciodată blaturi. Să mai urce puțin, vreo 100 de Km dacă vor să găsească d-astea. 

Propuneri au fost, dar nu vreau să dezvolt, sunt echipe care au fost chemate pe la Comisii. Au fost propuneri ca să ne dăm pantalonii jos, dar am mers pe drumul ăla drept pe care-l știm noi", a zis Frunză.

Cel mai probabil, Frunză se referă la Gloria Buzău, formație cu care Brăila a tot avut contre, fiind probleme între antrenorii celor două echipe. De altfel, distanța înte Brăila și Buzău este de 104 Km.

Citește și: FOTO + VIDEO Scene reprobabile după Gloria Buzău - Dacia Unirea Brăila: "Ne-au scuipat și ne-au înjurat! Ion Viorel și-a adus oamenii să facă scandal"

Dacia Unirea Brăila are speranțe că ar putea promova, după depunctarea giuleștenilor: "Credem, de ce să nu credem? Dacă îi ia cele 6 puncte Rapidului, putem spera", a încheiat Frunză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  15 Mai 2016, 14:38

Tare aia cu "lesinatul pasarii". O fi vreu aluzie la stema rapidului? : ))

amicu
amicu  •  15 Mai 2016, 09:50

Frunza a ramas cu frustrarea ca nu a confirmat in Giulesti. Pe cand imbraca tricoul alb-visiniu ii tremurau nadragii pe el de emotii si acum se da mare viteaz. De fiecare data cand a fost adversarul Rapidului era cel mai motivat, cand a trecut la Rapid, lupul s-a transformat in mielusel.

1532400640404110
Viorel David  •  15 Mai 2016, 09:04

Daca tot s-a apucat ***, Frunzulita ar trebui sa spuna tot. Mi-e teama ca e doar o alta "treaba" fasaita. Oricum, domnul frunza a participat in calitate de primadona la niste blaturi de Oscar. De alea nu maraie nimic?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează