FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Dănciulescu, Lupu și Bratu, filmați cântând imnul rivalei: „Imaginați-vă că un angajat al clubului Rapid ar fi cântat imnul lui Dinamo... Ar mai fi călcat prin Giulești?”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 20:10 / Actualizat luni, 08 august 2022 20:14

Mai mulți foști jucători ai lui Dinamo, printre care Ionel Dănciulescu, Dănuț Lupu, Florin Bratu, Mugur Bolohan sau Daniel Iftodi, au fost filmați la o petrecere cântând imnul rivalei Rapid, imaginile scandalizându-i pe fanii „câinilor”.

Pe pagina de facebook „DDB Italia” a apărut astăzi un videoclip din 2018 în care aceștia au fost surprinși la o petrecere, alături de mai mulți rapidiști, intonând imnul „vișiniilor”

Când se așteaptă Dinamo să joace pe „Arcul de Triumf”: „Am aflat de la Minister”
Dinamo
Când se așteaptă Dinamo să joace pe „Arcul de Triumf”: „Am aflat de la Minister”

Lupu, Bratu și Dănciulescu au cântat imnul Rapidului

Dacă Lupu, Bratu, Bolohan și Iftodi au evoluat în trecut pentru giuleșteni, surpriza negativă pentru suporteri a fost Ionel Dănciulescu.

Fostul atacant a fost unul dintre cei mai activi oameni pe scenă, în ciuda faptului că nu a evoluat niciodată pentru Rapid. Acesta a ținut să și explice motivul pentru gesturile sale. 

„Imaginile sunt de la un turneu de old-boys din 2018, de la Galați, unde au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul. După meciuri am fost toți la petrecere, unde s-au cântat toate imnurile, nu doar cel al Rapidului, numai că au fost făcute publice doar aceste imagini. 

S-au cântat și imnurile celorlalte trei echipe care au participat. A fost o chestie de fun. Toată lumea știe că sunt dinamovist și nu poate nimeni să conteste acest lucru”, a declarat Dănciulescu potrivit prosport.

Reacții dure ale fanilor

Fanii celor de la Dinamo au reacționat dur la vederea imaginilor cu gloriile. Aceștia nu s-au abținut să îi critice în comentariile postării:

  • „Imaginați-vă că un angajat al Clubului Rapid ar fi cântat Imnul lui Dinamo la o petrecere a câinilor... Ar mai fi călcat prin Giulești?”
  • „Asta e treaba cu legendele. Nu au caracter”
  • „A mai cântat și Torje beat pentru Steaua... Ai noștri sunt numai când le umple buzunarele”

Precedentul „Steaua e numai una”

Nu e prima dată când persoane asociate cu Dinamo cântă imnul sau o melodie dedicată rivalei. În 2008, Adrian Ropotan, Gabi Torje și Cristi Pulhac, pe vremea aceea jucători la Dinamo, au fost filmați cântând maneaua „Steaua e numai una”, dedicată marii rivale roș-albastre.

Nimeni nu se gândea că în apartamentul unui coleg se va întâmpla asta. Nu mă gândeam nicio secundă că ne-a filmat cineva acolo. Eram cam mut, da! Pulhac întreținea atmosfera, îmi cânta la ureche, să mă simt eu bine. Avea un întreg repertoriu, putea să concureze la «Românii au talent». Îmi aduc aminte că era o domnișoară cu un aparat în mână, era cu iubitul ei. Nimeni nu s-a gândit că ar filma, mă gândeam că se uită la niște poze.

- Adrian Ropotan

VIDEO Adrian Ropotan despre momentul „Steaua e numai una”: „Au urmat momente delicate. Ne era frică să ieșim din casă”

Citește și: 

De ce nu s-au concretizat discuțiile dintre Dinamo și Mohammad Murad: „Încă aștept niște răspunsuri. Nu am cerut nimic ieșit din comun, dar nu vreau procese!”
DINAMO
De ce nu s-au concretizat discuțiile dintre Dinamo și Mohammad Murad: „Încă aștept niște răspunsuri. Nu am cerut nimic ieșit din comun, dar nu vreau procese!”
Unde se joacă Dinamo - Oțelul » Anunțul făcut de club
DINAMO
Unde se joacă Dinamo - Oțelul » Anunțul făcut de club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 August 2022, 08:02

Atata timp cat nu a cantat imnul stelei....restul nu ne intereseaza.

balderis
balderis  •  09 August 2022, 07:53

Gigi Becali , spunea în perioada sferturilor de finală și imnul Rapidului erea dat foarte des pe toate posturile , că și el demineața cîn se bărberește , se trezește cîntînd imnul Rapidului , la învățat pe de rost și-i pare rău că nu-i imnul stelei !!! Ce nu înțeleg eu la Dănciulescu , a spus că au cîntat și imnul stelei și pe al lui dinamo !!! Care imnuri !!?

elgabri
elgabri  •  09 August 2022, 07:52

Mutu nu a cantat imnul lui Dinamo ? Sa l dea afara ;))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează