FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Întâlnire între Daniel Pancu și Daniel Niculae, la doi ani de la conflictul din perioada Rapid: „Vom rămâne suporteri”

Daniel Niculae (dreapta) și Daniel Pancu (stânga) au vorbit despre conflictul care a dus la plecarea lui Niculae de la Rapid +26   FOTO
Daniel Niculae (dreapta) și Daniel Pancu (stânga) au vorbit despre conflictul care a dus la plecarea lui Niculae de la Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 22:23

Daniel Niculae (37 de ani) și Daniel Pancu (42) au avut parte de o întâlnire față în față, la aproape 2 ani de la conflictul dintre ei, care a coincis cu plecarea lui Niculae de la Rapid.

Cei doi au participat împreună la emisiunea Digi Sport Special, exact în ziua în care Rapid a primit o lovitură: gruparea de eșalon secund a fost astăzi înștiințată de faptul că sigla echipei poate fi folosită și de AFC Rapid, echipă din Liga a 4-a București. 

În 2018, Daniel Niculae pleca de la Rapid, pe vremea când echipa abia ce promova în Liga a 3-a. Atunci, acesta spunea că „prietenia mea cu idolul pe care l-am apreciat tot timpul și prietenul pe care l-am avut peste 15 ani (n.r. Daniel Pancu) s-a terminat”.

Pancu și Niculae au vorbit despre conflictul dintre ei

Daniel Pancu: „Faptul că doi oameni văd lucrurile diferit nu înseamnă că nu mai au nicio legătură. Important este ca nemulțumirile să aibă o notă pozitivă. Eu am văzut lucrurile într-un fel, el într-un fel. În viața de antrenor se pot întâmpla multe, nici nu mai contează, cel mai important este ca Rapidul să promoveze”.

Daniel Niculae: „Indiferent dacă suntem sau nu în administrația clubului pe care îl iubim, avem echipa în suflet. Unii mergem și susținem clubul, când se poate, pe stadion sau din fața televizoarelor... Pur și simplu am revenit suporteri ai clubului”.

Daniel Pancu: „Vom rămâne suporteri, indiferent de situație”.

Daniel Niculae: „Faptul că am vazut diferit lucrurile de la un anumit punct... O perioadă le-am văzut la fel, am avut alt drum, așa a fost să fie, nu are rost să mai detaliem. Alte lucruri sunt importante, legate de viitorul Rapidului. Dacă simt că sunt anumite lucruri care sunt în neregulă, și nu la prima fentă, nu la primul viraj, plec... Au fost mult mai multe lucruri care au dus la decizia mea”.

GALERIE FOTO. Cele mai recente imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Mesajul lui Daniel Pancu pentru suporterii Rapidului

Citește mai multe știri despre Rapid:

Contre USR - PSD cu baza Pro Rapid » Clotilde Armand a atacat prima: „În PUZ-ul făcut în pandemie, baza e centru de afaceri”. Replica lui Dan Tudorache

Răsturnare de situație la Rapid?! Daniel Pancu: „Să rezolve problemele, altfel mă întorc la antrenamente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează