FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - STEAUA 0-0

VIDEO Daniel Oprița, acuzații incredibile după Petrolul - Steaua: „A venit să mă înjure, voia să ne dăm la o parte!”

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, susține că oficialii Petrolului l-au înjurat la finalul „remizei albe” din runda cu numărul 7 din play-off-ul ligii secunde. +19   FOTO
Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, susține că oficialii Petrolului l-au înjurat la finalul „remizei albe” din runda cu numărul 7 din play-off-ul ligii secunde.

Articol de , - Publicat duminica, 01 mai 2022 17:20 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 18:15

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, susține că oficialii Petrolului l-au înjurat la finalul „remizei albe” din runda cu numărul 7 din play-off-ul ligii secunde.

Daniel Oprița a fost extrem de nervos la finalul partidei de pe „Ilie Oană”. Antrenorul Stelei s-a certat cu fanii gazdelor și s-a plâns de atitudinea rivalilor. A dat și nume, susținând că directorul sportiv Claudiu Tudor i-a reproșat modul în care „militarii” au evoluat împotriva rivalelor Hermannstadt și Universitatea Cluj. 

Fotbalistul cumpărat cu 5 milioane de euro în 2019, gol cu călcâiul în Liga 2: „Am demarat deja discuțiile, va fi cel mai bun din campionat!”
NEGOCIERI
Fotbalistul cumpărat cu 5 milioane de euro în 2019, gol cu călcâiul în Liga 2: „Am demarat deja discuțiile, va fi cel mai bun din campionat!”

VIDOE Daniel Oprița, furios după Petrolul - CSA Steaua

„Domnul Claudiu Tudor a început să mă înjure pentru că trag de timp, că trebuia să mă dau la o parte pentru că m-am dat cu Hermannstadt. Numai un om (n.r - duce degetul la cap) care probabil a trăit lucruri din astea poate să se gândească la așa ceva. Din cauza aia mi-a și părut rău că am pierdut la scorul ăla cu Hermannstadt.

Am încercat să jucăm și cu U Cluj, și cu Hermannstadt. Eu sunt prea ambițios, sunt corect și joc toate meciurile la victorie. Sunt supărat pentru meciul ăla (n.r. - 1-4 cu Hermannstadt), mă gândeam că unii oameni poate vor gândi în felul ăsta, dar asta a fost, poate au fost mai buni”, a spus Daniel Oprița, la Orange Sport. 

Petrolul, lider în play-off-ul din Liga 2

După acest egal, Petrolul ajunge la 58 de puncte. Este lider în Liga 1, cu două puncte peste Hermannstadt. CSA Steaua, care nu are drept de promovare, este pe 4, cu 46 de puncte.

Citește și alte știri din Liga 2: 

Dialog aprins pe tema CSA Steaua » Gabi Balint: „Ce aveți cu clubul ăsta? Nu poţi să arunci la gunoi tot!”. Radu Naum: „Glumești?! Nu mai poate funcționa ca pe vremea comunismului!”

EXCLUSIV Ce spune Jandarmeria după bătaia de la U Cluj - Unirea Slobozia » Cum se apără clujenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
catalynn
catalynn  •  01 Mai 2022, 20:54
Postat de tinn_2 pe 01 Mai 2022, 19:32

V-au dat 4 și "poate" au fost mai buni? în retur câte trebuie să vă dea, ca să fie clar că sunt mai buni?

Da mă prietenul ***! Ai văzut meciul!? Oprița a greșit strategia grav, in loc sa joace ca azi, apărare pe 2 linii si ce mai iese pe contraatac, adică exact cum joaca echipa ta de 2 bani (pardon, de minus 5,5 milioane euro) de fiecare dată , a jucat cum a si declarat: la victorie! De ce a mizat pe strategia aia falimentara!? Pt ca la Mediaș v-am dat prima bătaie din campionat, am văzut atunci cât de penibila e echipa primăriei prezidențiale si a omul a zis “pe faliții ăștia ii batem in Ghencea sigur!” Ei bine, greșit! Respecți adversarul indiferent ca e liderul campionatului precum Petrolul sau Unirea Brăila, asta dacă vrei sa obții puncte. In general așa am procedat, însă in acel meci nu, v-am luat de prosti si am luat 4 pe “bulevardele” lăsate in apărare. Bravo vouă ca ati știut sa profitați! Însă pana la urma, si dacă câștigam meciul ăla tot acolo eram ca si acum, deci nu am făcut o tragedie din asta, am învățat din greșeli si acum ne pregătim de baraj … spre suferința ta! :-))) Ce te vei face însă dacă in ultima etapa, la Mediaș, când posibil sa aveți nevoie de victorie (noi nu, venim in excursie doar) pt a evita barajul cu Dinamo, vine Oprița cu strategia potrivită!? Buhahaha!!! :-))) Pana urma nu va vrea nimeni in L1, ar fi încă o echipa artificiala, falimentara, fără suporteri, tradiție care joaca pe coclauri … :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fontword
fontword  •  01 Mai 2022, 20:27
Postat de steaua1986. pe 01 Mai 2022, 19:08

Who is Steaua? Ce distrus!

Steaua is the best in the forst league. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. US27.

tinn_2
tinn_2  •  01 Mai 2022, 19:32

V-au dat 4 și "poate" au fost mai buni? în retur câte trebuie să vă dea, ca să fie clar că sunt mai buni?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează