FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

EXCLUSIV Ce spune Jandarmeria după bătaia de la U Cluj - Unirea Slobozia » Cum se apără clujenii

FOTO: Captură Știri de Cluj
FOTO: Captură Știri de Cluj

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2022 13:43 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 13:59

Unirea Slobozia s-a impus în deplasarea de la U Cluj, scor 2-1, și a revenit serios în cărțile pentru barajul de promovare în Liga 1. Imediat după fluierul final, jucătorii celor două formații au declanșat o încăierare generală.

Într-un comunicat trimis către Gazeta Sporturilor, Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj Napoca a făcut precizări cu privire la incidentele de U Cluj – Unirea Slobozia.

Ce spune Jandarmeria după U Cluj – Unirea Slobozia.

Precizări cu privire la meciul de fotbal dintre FC Universitatea Cluj-Unirea Slobozia.

La finalul meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj-Unirea Slobozia, o parte din jucătorii celor două echipe au fost implicați într-o altercație spontană, aceasta fiind aplanat de către personalul specializat de ordine și siguranță contractat de către organizator.

Intervenția efectivelor Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj -Napoca, nu a fost necesară, conflictul fiind aplanat la momentul în care au ajuns la fața locului.

Până în acest moment nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale, fiind în derulare activități de verificare a tuturor aspectelor care au dus la producerea evenimentului.

Nu au fost constatate alte incidente
- Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj Napoca

U Cluj prezintă scuze, dar dă vina pe Unirea Slobozia

Azi, U Cluj a emis un comunicat în care prezintă scuzele, dar dă vina pe „provocările și comportamentul nesportiv al adversarilor”, ale celor de la Unirea Slobozia.  

FC Universitatea Cluj regretă incidentele de pe tunelul ce duce la vestiare, de la finalul partidei pierdute cu Unirea Slobozia. Nicio miză sportivă nu poate justifica vreodată astfel de reacții, nici din partea învingătorilor, nici din partea învinșilor. Mai ales acum, când războiul din Ucraina ne arată unde poate duce ura și agresiunea, suntem datori să ne cerem scuze și să facem un apel la calm.

Fotbalul rămâne, totuși, un sport și, uneori, indiferent de cât de mult ți-ai dori victoria, se întâmplă să pierzi. E important să rămânem cu picioarele pe pământ la victorii și să fim mai reținuți după înfrângeri. 

Din păcate, provocările și comportamentul nesportiv al adversarilor au contribuit decisiv la escaladarea tensiunii. Asigurăm întreaga comunitate, dar și pe reprezentanții mass media care au fost prinși în conflictul dintre jucători de la finalul partidei, că incidentele nu reprezintă spiritul Universității Cluj și vor fi investigate pe plan intern, astfel încât să nu se mai poată repeta. Ne delimitam ferm de acțiunile sau atitudinile care ar fi putut aduce prejudicii imaginii clubului, competiției sau orașului nostru. 

Promovarea rămâne un obiectiv tangibil și vă promitem că vom lupta până la capăt pentru acest vis În puternic contrast cu ceea ce se întâmplă de prea mulți ani în fotbalul românesc, FC Universitatea Cluj rămâne fidelă principiului de a juca exclusiv pe terenul de fotbal
- comunicat U Cluj

Citește și: 

De unde a pornit iureșul de la U Cluj - Slobozia: „Atunci a sărit la bătaie! Erau vreo 40 de oameni”

Dialog aprins pe tema CSA Steaua » Gabi Balint: „Ce aveți cu clubul ăsta? Nu poţi să arunci la gunoi tot!”. Radu Naum: „Glumești?! Nu mai poate funcționa ca pe vremea comunismului!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează