FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - SLOBOZIA 1-2

EXCLUSIV De unde a pornit iureșul de la U Cluj - Slobozia: „Atunci a sărit la bătaie! Erau vreo 40 de oameni”

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 19:30 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 21:00

Unirea Slobozia s-a impus în deplasarea de la U Cluj, scor 2-1, și a revenit serios în cărțile pentru barajul de promovare în Liga 1. Imediat după fluierul final, jucătorii celor două formații au declanșat o încăierare generală. GSP a aflat de unde a pornit totul!

Incredibil! Adrian Mihalcea: „Am luat pumni la finalul meciului U Cluj - Slobozia!”
U Cluj - Slobozia 1-2
Incredibil! Adrian Mihalcea: „Am luat pumni la finalul meciului U Cluj - Slobozia!”

De unde a pornit scandalul de la finalul meciului U Cluj - Unirea Slobozia 1-2

În exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Romeo Malac, observatorul partidei, a declarat:

„Eu n-am văzut incidentele, pentru că nu eram în zonă, dar vă transmit ce am aflat de la al 4-lea arbitru, Claudiu Ștef. Incidentul a pornit de la gestul făcut de marcatorul golului 2, Sebastian Ivan. După finalul partidei, Ivan s-a întors de pe tunel pentru a-și da tricoul jos și a le arăta semne provocatoare fanilor clujeni. 

A fost văzut de un jucător de la U Cluj, Ispas, iar acesta a sărit la bătaie. Apoi a intervenit și Mihalcea și s-a creat un adevărat meleu, erau în jur de 40 de oameni!”.

  • Denis Ispas (28 de ani, fundaș central) de la U Cluj și Sebastian Ivan (25, atacant) de la Unirea Slobozia urmează să fie judecați la Comisii. 
  • „La ce meleu s-a creat, e posibil să fi fost lovit și Adrian Mihalcea, așa cum spune. Dar arbitrilor nu le-a semnalat asta”, a mai precizat observatorul Romeo Malac.
  • Pentru proteste, un antrenor secund al Universității a fost eliminat spre finalul întâlnirii. Gazdele au reclamat un presupus ofsaid la golul doi înscris de ialomițeni. Reluările TV au infirmat acuzațiile celor de la U.
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
+7 FOTO

Ce riscă U Cluj conform Regulamentului Disciplinar:

  • Fapta unui oficial, inclusiv jucătorul in afara jocului, aflat în incinta stadionului de a lovi sau a comite alte violențe asupra altei persoane se sancționează cu suspendare de la 1 la 12 luni. 
     
  • Altercația constă în comiterea de brutalităţi, loviri şi alte violenţe în care sunt implicate trei sau mai multe persoane. 
     
  • Participarea la o altercație se sancţionează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri, în cazul jucătorilor şi cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni, în cazul oficialilor. Cluburile vor fi sanctionate cu penalitate de 5 000 la 100 000 lei. 
     
  • Orice persoană care a încercat să prevină incidentele, sa se apere, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în altercație nu va fi sancţionată.

    Articolul 57 | Loviri sau alte violențe. Altercația

U Cluj, pas greșit în lupta pentru promovarea în Liga 1

Nervii gazdelor au fost provocați de pasul greșit făcut în lupta pentru promovare. Clujenii au ratat șansa să urce pe poziția secundă, peste Hermannstadt, și au nevoie de un final perfect de sezon pentru a-și îndeplini obiectivul.

Citește și alte știri din Liga 2:

Peluza Sud Steaua ia cu asalt Ploieștiul! Câți suporteri sunt așteptați pe „Ilie Oană”

EXCLUSIV VIDEO Un rival la promovare nu crede că se poate schimba regulamentul pentru ca CSA Steaua să joace în Liga 1 în sezonul viitor: „Sub nicio formă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (100)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Mai 2022, 13:28

Jucatorii care au ramas fara salarii de la echipele in insolventa sa dea in judecata in instantele civile FRF , LPF si Echipele Mama pentru a primii salariile pentru care au incheiat conventii de munca...... inclusiv pentru a primi compensatii si despagubiri pentru neplata salariilor....lasati instantele sportive ale mafiotilor !!!

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  01 Mai 2022, 10:56

Nu stiu cum se intampla , dar in mod constant apar incidente demne de evul mediu in jurul acestui club ... ba jucatorii , ba un oficial al clubului , ba golanii din tribune , dar mereu se " afla in treaba " cineva si in final se ajunge chiar si la fapte urate ( vezi cazul jandarmului lovit in cap cu ceva ani in urma de catre un golan ... ) Eu nu ma supar daca raman mult si bine in ligile inferioare , ca sa nu mai faca orasul de rusine !

124022513372488
Doru Alin  •  01 Mai 2022, 10:17

U Cluj e la mana ei. Precum Fcsb.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează