FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - STEAUA 1-0

Oprița, concluzii dure după înfrângerea Stelei de la Buzău: „Am bătut Dinamo și s-a terminat campionatul. Suporterii le-au zis că restul nu mai contează”

Sursă foto: Facebook @ Steaua București
Sursă foto: Facebook @ Steaua București

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 14:42 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 15:16

Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul Stelei, s-a arătat total dezamăgit de prestația elevilor lui din meciul cu Gloria Buzău, pierdut de „militari” cu 0-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2. 

Tehnicianul „militarilor” a spus că jucătorii Stelei au intrat cu frică pe teren, menționând că nu înțelege mentalitatea jucătorilor lui de a se mulțumi cu puțin, după ce au bătut Dinamo, în urmă cu câteva zile. 

Explicația unui episod controversat cu Gică Popescu la Dinamo: „Iordănescu i-a spus: «Dacă în weekendul ăsta nu intri, nu mai joci la echipa națională!»”
DINAMO
Explicația unui episod controversat cu Gică Popescu la Dinamo: „Iordănescu i-a spus: «Dacă în weekendul ăsta nu intri, nu mai joci la echipa națională!»”

Concluziile lui Daniel Oprița, după Gloria Buzău - Steaua: „Se vede că e un campionat cu echipe nu foarte bune”

„A fost un meci echilibrat, pentru că și noi am avut situații când puteam să deschidem scorul. Am avut ocazii destul de mari, dar nu am profitat de ele. 

A fost un joc în care nu mi-a plăcut frica, pentru că până la urmă nu vreau să jignesc pe nimeni, dar toți suntem o apă și un pământ. Nu poți juca fără constanță, să faci un meci bun și altul prost. 

Toate echipele sunt în luptă acum. Și Iașiul poate să piardă locul direct promovabil, oricine poate să termine pe primele două locuri, la cum se joacă. Se vede că e un campionat cu echipe nu foarte bune”, a declarat Daniel Oprița, la finalul partidei.  

Daniel Oprița, după ce Steaua a pierdut la Buzău cu Gloria: „Nu am avut realizări azi”

„Nu am avut realizări azi, dar nici cu Dinamo nu pot să spun că am avut mari realizări. Am muncit, am jucat cu inima, ne-am dăruit, i-am forțat să greșească. Și astăzi au făcut greșeli, dar nu am profitat de ele. Am făcut noi greșeli. 

Dacă ei iau gol din fază fixă, din centru, eu ce pot să fac? Dacă e fază fixă, statică, și rămâi fără jucători în centru, eu ce să-i întreb pe jucători?”, a mai precizat Daniel Oprița. 

Daniel Oprița, antrenor Steaua: „Am bătut Dinamo și s-a terminat campionatul”

„Le-am spus jucătorilor că ne mulțumim cu puțin. Am bătut Dinamo și s-a terminat campionatul. Suporterii le-au zis înainte de meci: «Trebuie să batem Dinamo și restul nu mai contează». 

Ne-am ținut de cuvânt. Am bătut Dinamo și restul nu mai contează”, a fost concluzia tehnicianului trupei din Ghencea. 

Clasamentul actualizat din play-off, după Gloria Buzău - Steaua

Citește și: 

Burcă despre „ura organică” față de Steaua și gesturile băncii adverse, în Ghencea: „Suburban! Am aflat după, altfel aș fi reacționat”

Vasile Dîncu spulberă speranțele fanilor Stelei: „Este imposibil să promoveze de acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
eddymaster
eddymaster  •  12 Mai 2023, 21:09
Postat de forumer.47 pe 22 Aprilie 2023, 22:52

Randumb, la Steaua n-au fost cateva mii, ci 20.000 de stelisti. La Zecesebeaua ta Pesedista cateva mii, acolo da. Ce bine ca n-are voie in Ghencea! Zi, randumb, de la ce vin cele doua FC-uri din FC Fcsb? De ce se numeste clona ta astfel? De ce o aveti pe Lisa Simpson pe emblema? De ce aveti culori oficiale galben-albastru? De ce aveti baza langa comuna Berceni si jucati pe unde apucati, va mutati cu cortul precum stramosii vostri?! Of, zecesebistule....

bai capsunare,imi dai reply la 5 dimineta duminica,ce viata trista ai.

John.Wick
John.Wick  •  23 Aprilie 2023, 10:44
Postat de forumer.47 pe 23 Aprilie 2023, 00:25

Prostule, ce cauta Zecesebeaua Pesedista in cazarma?

cazarma e ocupată de clona fără drept de promovare, proasto

forumer.47
forumer.47  •  23 Aprilie 2023, 00:25
Postat de John.Wick pe 22 Aprilie 2023, 23:14

Tu maramite faci pe prostu', da chiar ești. Clona de la cazarmă e mai pe înțelesul tău?

Prostule, ce cauta Zecesebeaua Pesedista in cazarma?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close