FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Daniel Oprița, mesaj tranșant pentru șefii CSA: „Asta m-a deranjat cel mai mult, au făcut-o aşa, mai mult să vadă...”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 11:32 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 12:05

Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, cere un salariu mai mare pentru a continua să pregătească echipa din Ghencea și în Liga 2. 

Din 2019 la CSA Steaua, lui Daniel Oprița îi expiră contractul cu „militarii” în această vară. Fostul atacant dorește să rămână la CSA Steaua, pe care a promovat-o în Liga 2, dar cere un salariu mai mare, precum și respect din partea conducerii.

Daniel Oprița: „Îmi doresc să rămân la Steaua”

„Într-o săptămână o să mă întorc din vacanță, o să merg și o să discut. Îmi doresc să rămân la Steaua, am ajuns cu echipa în Liga 2, vom juca pe noul stadion, oricine își dorește lucrul ăsta. Nu aș vrea să vină altcineva în locul meu, dar vreau să fiu răsplătit pentru munca pe care am depus-o împreună cu staff-ul și cu jucătorii. 

Au fost 2 ani foarte grei, presiunea e foarte mare, când am văzut cum ne-au așteptat duminică suporterii mi-am dat seama că nu avem voie să facem un pas greșit. A fost poate prima dată când mi-au dat lacrimile în autocar, când i-am văzut atât de mulți.

Am primit o ofertă verbală, mai mult cerută de mine, ca să spun așa. S-a întâmplat acum cred că o lună. Asta m-a deranjat cel mai mult, au făcut-o așa, mai mult să vadă... Nu e în regulă, eu am făcut mai multe decât face un antrenor. M-am ocupat de jucători, să le fac contracte, să îi conving să vină, am adus destui jucători”, a declarat Oprița la emisiunea „Națiunea stelistă”, realizată pe canalul de YouTube a suporterilor. 

Daniel Oprița: „Vreau să fiu respectat și răsplătit”

„Dacă nu se reușea promovarea, eu sunt sigur că toată lumea ar fi zis că Oprița trebuie să răspundă. Mi-aș fi asumat lucrul ăsta, clar aș fi plecat. Dar așa, dacă am reușit promovarea, mi-o asum. Aș vrea să fiu respectat și răsplătit pentru această muncă, mi-am neglijat și familia în multe momente. Acum vreau să mi se dea ceea ce merit

Nu e o diferență mare (n.r. - între ceea ce a cerut și ce i s-a oferit). Ceea ce am cerut eu zic că e de bun simț, nu a fost ceva exagerat. Putea fi mai mult, dar am cerut ceva în regulă. Echipa a ajuns în Liga 2, vor exista alte câștiguri pentru club. 

Va fi și stadionul, probabil plin de spectatori, care va produce bani. De acolo cred că mi se poate achita și mie un salariu în regulă, nu exagerat. Dacă nu acceptă lucrurile astea, înseamnă nu sunt dorit cu adevărat”, a adăugat Oprița. 

Încerc să mă relaxez puțin, să mă detașez de tensiunea care a fost. A fost o lună foarte grea pentru mine și jucători, am trăit la intensitate maximă aceste meciuri de baraj.

Dacă clubul va avea dreptul de promovare în Liga 1, obiectivul va fi promovarea. Dacă nu se poate, tot voi dori să termin pe unul dintre primele 3 locuri.
- Daniel Oprița

VIDEO. Sărbătoare în Ghencea! CSA Steaua a promovat în Liga 2

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Procesul FCSB - CSA Steaua se poate decide luna asta » Gigi Becali vrea să obțină la Tribunal ce nu a reușit pe teren

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1947_forumer
1947_forumer  •  01 Iunie 2021, 14:28

Oprita va continua la Steaua, o sa primeasca contractul dorit (si meritat). Felicitari, Daniel!

charlie
charlie  •  01 Iunie 2021, 14:21
Postat de steaua.libera pe 01 Iunie 2021, 13:43

A promovat de 2 ori, din L4 in L2

Hai ca esti amuzant! A promovat din liga a patra in liga a treia. Pai in liga a patra sunt oameni care vin la meci dupa serviciu. Se distreaza. Merg pe urma la bere. Si tu-i ridici statuie? La un buget de...hai nu 2 milioane...500.000 de euro cumperi TOATE echipele din liga a patra cu tribune cu tot ( care au tribune ) . Despre ce vorbim?? CSA are un buget urias de la armata in comparatie cu orice echipa din liga 2,3,4. Si totusi le-a luat 5 ani sa ajunga in liga a doua. Si de profesionisti ce sunt, acum vor juca un an o hora aiurea in liga a doua pentru ca nu pot promova. Nu te supara, inteleg ca esti cu sudul. Si eu am stat in peluza mult timp. Nu sunt cu Gigi. Gigi nu exista ca om. E o nulitate absoluta. Sunt cu ceea ce cred eu ca e Steaua. Fiecare am ales un drum. La final, dupa toate procesele, vanzarile sau mai stiu eu ce se mai intampla poate ne vom intalni in capatul strazii Postolache daca o mai fi terasa aia acolo. In rest sa auzim de bine.

planetfun
planetfun  •  01 Iunie 2021, 14:17

Sa puna Peluza Sul bani, sa-i plateasca diferenta, daca sunt asa mari si tari. Aia de la dinamo, saracii, tin o echipa intreaga in liga 1...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează