FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV - STEAUA 0-1

Oprița și Adi Popa anunță noi transferuri la Steaua: „Eu am fost primul pion”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 19:04 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 19:23

CSA Steaua a câștigat primul meci al etapei cu numărul 8 din Liga 2, 1-0 pe terenul Brașovului. La final, Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, și Adi Popa, noul jucător al roș-albaștrilor, au vorbit despre alte posibile transferuri la gruparea bucureșteană.

„După două rezultate mai modeste, aveam nevoie de această victorie. Ne-am creat situații, am marcat un gol după o combinație frumoasă. Mai puteam înscrie. Cu excepția ultimelor 15-20 de minute am jucat foarte bine. Ei eu venit peste noi pe final, au jucat cu mingi lungi.

Suporterii sunt alături de noi peste tot, chiar și la Dej au fost foarte mulți. Ne încurajează exemplar. Sunt al 12-lea jucător, le mulțumim.

Ne gândim încă 2-3 jucători care să ne ajute, fotbaliști cu calitate, pentru că nu e ușor să ții ritmul”, a spus Oprița.

Adi Popa: „Cred că vor mai urma transferuri la Steaua”

„Sunt foarte bucuros pentru cele 3 puncte, mă bucur că mi-am ajutat echipa atât cât am putut. Am nevoie de minute în continuare, asta e cert.

Orice jucător tânjește după fani, mă bucur că sunt alături de noi. Am încredere, formăm un grup puternic, experimentat și vom atrage tot mai mulți suporteri. Așa am considerat, că e ok să rămân lângă familie, asta am gândit când am venit aici.

Cred că vor mai urma transferuri, eu am vrut să fiu primul pion”, a declarat și Adi Popa.

Jucătorii s-au dăruit, dar am luat din nou gol pe o greșeală colectivă. Încercăm să construim în continuare. Deocamdată, nu avem o calitate la fel de mare ca cei de la Steaua. O diferență mare. Suntem sub așteptări, noi am început foarte târziu proiectul, care se întinde pe 3 ani 
Ilie Stan, antrenor FC Brașov

CSA Steaua, victorie la debutul lui Adi Popa

Duelul nou-promovatelor de la Brașov a fost decis de reușita golgeterului Bogdan Chipirliu. În minutul 56, vârful „militarilor” a fost la finalul unui contraatac și a trimis cu latul, din 5 metri.

Un alt moment important l-a reprezentat debutul lui Adi Popa în tricoul Stelei. La o singură zi de la prezentarea oficială, mijlocașul a fost titular. Prestația lui a fost una ștearsă.

+23 FOTO

Cu această victorie, CSA Steaua urcă pe locul 4 în liga secundă. Are 17 puncte, unul sub liderul Petrolul Ploiești. FC Brașov ocupă locul 13.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Jucătorul dat afară de fani de la FCU Craiova și-a găsit echipă » Va evolua la un alt nume important din fotbalul românesc

Takayuki Seto, interviu pentru GSP după ce i-a expirat suspendarea pentru dopaj: „A fost ca la pușcărie! Aveam lacrimi înghețate pe obraz”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  25 Septembrie 2021, 17:38
Postat de misterverde pe 25 Septembrie 2021, 06:19

Ce subiectivi martorii lui talpan .. cum ar fi fost ca statul roman sa ajute doar Dinamo ? Voi nu va prindeți ca asa se creează precedent... Unde e fair-play ul ... csa versus Spartacus.. csa buget nelimitat .. Spartacus face glovo.. România are bani doar pentru unii ... și pentru saraci ii manipulat.. exemplu pistolet... el rade în timp ce România este furata .. Ca asta e important în România.. lovitul bășicii.. între timp facem 8 ore București Timișoara... Deșteaptă-te Române!!!!!!

***, se vede ca ești fcsbist, adică prost grămada, altfel știai ca vreo 95% dintre echipele afiliate la FRF primesc direct sau indirect bani de la Buget (da, inclusiv Primăria sau Consiliul Județean primesc la rândul lor bani de la Bugetul de Stat!) . Nu are Steaua drept de promovare zici!? Indica exact paragraful ăla din lege sau din ROAF unde scrie textual: “echipele de drept public nu pot evolua in Liga Profesionista”! Hai sa vedem, îl găsești!? :-))) Popa ăsta cam dă din casa văd … Io v-am spus aici încă din Iunie ca DACĂ Steaua îndeplinește criteriul sportiv (asta este principala “piedica”) va promova, dacă nu, asta e, nu am meritat … sportiv! :-))) Tot io v-am spus ca obiectivul Stelei pt aceasta toamna este sa rămână pe podium sau cat mai aproape pt ca in pauza de iarna vom aduce “întăriri” pt ultima parte a regularului și play off. Spune Adi Popa ca el e “primul pion”!? Spune! Ce a spus Popică despre promovare te las sa cauti singur! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcoaforsa
fcoaforsa  •  25 Septembrie 2021, 16:17

cata vreme nu au drept de promovare , pot sa il aduca si pe Ronaldo , tot fotbal de maidan se numeste !

misterverde
misterverde  •  25 Septembrie 2021, 06:19
Postat de pistolero10 pe 25 Septembrie 2021, 05:05

ce mai sufera fksbistii astia;)))

Ce subiectivi martorii lui talpan .. cum ar fi fost ca statul roman sa ajute doar Dinamo ? Voi nu va prindeți ca asa se creează precedent... Unde e fair-play ul ... csa versus Spartacus.. csa buget nelimitat .. Spartacus face glovo.. România are bani doar pentru unii ... și pentru saraci ii manipulat.. exemplu pistolet... el rade în timp ce România este furata .. Ca asta e important în România.. lovitul bășicii.. între timp facem 8 ore București Timișoara... Deșteaptă-te Române!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close