FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu, victima postacilor? Antrenorul Rapidului bănuiește o conspirație de proporții: „Șobolanilor, treceți în cotloane!”

Articol de , - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 17:03

RAPID // Negocierile primarului Dan Tudorache cu Mircea Lucescu coincid cu critici și cu jigniri violente adresate antrenorului lui Rapid pe Internet. Suporterii giuleșteni bănuiesc că e un atac al oamenilor primarului, iar ideea aceasta a ajuns și la Daniel Pancu. 

Rapid e într-un război purtat pe mai multe planuri. Gazeta a dezvăluit în ediția de joi că primarul sectorului 1, Dan Tudorache, l-a ofertat pe Mircea Lucescu și insistă ca antrenorul de 74 de ani să-l înlocuiască în curând pe Daniel Pancu. 

Intenția nu are neapărat legătură cu rezultatele de la începutul sezonului, obiectivul e mai mult electoral: asocierea cu Lucescu i-ar folosi lui Tudorache să-și păstreze și după alegerile din vara anului viitor postul din primărie.  

"Șobolanilor, treceți în cotloane!" 

Tratativele cu "Il Luce" coincid cu atacuri violente la adresa lui Pancu. Nu pe stadion, doar pe Facebook, unde tehnicianul a fost bombardat cu critici și cu jigniri. Un site al fanilor rapidiști a recționat cu o concluzie: agresivitatea de pe net ar veni din partea unor oameni apropiați de primarul Tudorache, "postaci" delegați să-i deterioreze imaginea idolului din Giulești!  

Ideea aceasta a ajuns și la Daniel și nu doar acum, fostul atacant a mai auzit informația în urmă cu câteva luni. Atunci exista un grup mic în sectorul din spatele băncii tehnice, spectatori care-l criticau și în timpul meciurilor. 

Pancu le-a răspuns după o partidă din Regie: "Șobolanii au ieșit din întuneric, de prin cotloane! Îi vom trimite înapoi în întuneric, că n-au ce căuta la lumină! Ca să fie clar: eu nu mă refer la suporterii rapidiști, pe ei îi felicit și le mulțumesc!". 
 

Și atunci i se transmisese lui Daniel că persoanele contestatare ar fi fost legate de primarul Tudorache.

Credea că România nu fusese la Euro! 

Primarul Tudorache nu e acționar, nu e președinte al Rapidului, nu are nicio funcție de conducere, însă el se comportă ca un patron al clubului, inclusiv în public își arogă dreptul de a decide. 

Edilul a devenit important pentru giuleșteni în 2017, când noul Rapid a fost lansat într-o conferință de presă la Primăria sectorului 1, cu Tudorache pe postul de garant al planului. Pancu, Daniel Niculae și Burcă erau conducătorii, primii doi încă mai și jucau. Într-un interviu din Gazetă, la scurt timp după reînființarea Rapidului, Tudorache a încercat să demonstreze că era pasionat de fotbal: 

"Am fost și la Euro 2016, păcat că a lipsit România de acolo". "Cum a lipsit? România a jucat în grupele Europeanului!", au continuat reporterii. "Da, da, am vrut să spun că nu s-a calificat și mai departe de atât", a încercat primarul să dreagă gafa

Vezi și: 

EXCLUSIV Mircea Lucescu la Rapid! Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, forțează revenirea lui Il Luce pe bancă pentru a-și asigura încă un mandat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Septembrie 2019, 15:38

Pancu e antrenor ....credeti-ma ! dar nu are sanse cu arbitrii CFR-ului, Stelei, ANEIMARIA PRODAN si ai lui Dinamo .....sa intre in LIga 1 ! Votati 18 echipe in Liga 1 ...e singura sansa ! faceti lobby - rapidistilor ...vedeti cine trage sforile !....paskany, loook TV, Digi cu Tesari....sau altii ??? Burlanu, mitica, sandu, Iorgulescu, fratii Becali, .....nu dezinteresul ...lipsa de stadioane ca la Clinceni, Sibiu , Targoviste...care doar cu spaga obtin licente! Lobby trebuie facut pentru toti nu doar prin MUresan, Zamfir, Anamaria Prodan, Mafiotii de la Comisia de arbitri cu Grecul lor , ci pentru tot fotbalul sa fie stadioane si 18 echipe in Liga 1 ! 9+9 fara injumatatirea punctelor ! Sistemul actual are exact atatea meciuri ca unul cu 18 echipe -chiar mai mult cu 2 etape -36 de meciuri fata de 34 inainte ! !!!! Votati 18 echipe in Liga 1 si va fi mai bine iubitori de fotbal romanesc ......daca nu vreti sa fiti tradatorii fotbalului romanesc ! Faceti lobby pentru 18 echipe in Liga 1 !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Septembrie 2019, 15:26

Votati 18 echipe in Liga 1 ! Atunci va intra Rapidul !- faceti lobby -

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Septembrie 2019, 07:51

da conspiratia consta an rezultate si lotul facut de tine Plus conduita ta de parca ai ferguson ANTAI rezultate apoi declaratii apoi cum te anbraci la jocuri Jos greata ciocul mic si antrenamente reale

Vezi toate comentariile (15)
Comentează