FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

DDB face apel la legendele lui Dinamo pentru salvarea clubului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 15:11 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 21:46

Programul Doar Dinamo București a transmis un comunicat prin care cere ajutorul mai multor legende ale clubului, în încercarea de a salva echipa de la dispariție.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în acest an, după ce a pierdut barajul de menținere/promovare cu U Cluj, 1-3 la general. Din cauza problemelor financiare grave, dar și pe fondul plecării administratorului special Iuliu Mureșan, „câinii” nu au numit încă un antrenor principal, după plecarea lui Dușan Uhrin Jr., și s-au despărțit de cei mai experimentați jucători.

Postul de administrator special este vacant, lucrurile fiind blocate în club până la numirea unui înlocuitor.

De ce a plecat Mihali de la Dinamo: „Nu puteam lua nicio decizie. Trebuie să existe reguli” + Azi a fost prezentat la noua echipă
DINAMO
De ce a plecat Mihali de la Dinamo: „Nu puteam lua nicio decizie. Trebuie să existe reguli” + Azi a fost prezentat la noua echipă

DDB, apel la legendele lui Dinamo

Unitatea este cheia! Dinamo traversează cea mai dificilă provocare din istoria începută în 1948. În aceste momente, doar eforturile comune ale celor care simt în alb și roșu pot salva Dinamo. În acest sens, programul DOAR DINAMO BUCUREȘTI face un apel la unitate! 

Dinamo înseamnă suporteri, Dinamo înseamnă foști și actuali jucători sau antrenori, Dinamo înseamnă foști sau actuali salariați ai clubului Dinamo. 
Dinamo are nevoie în aceste momente de implicarea tuturor. 
Ne-am bucura ca domnii Răzvan Zăvăleanu, Mircea Rednic, Nicolae Badea, Florin Prunea, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu, Ioan Andone și alții, să vină alături de noi în efortul de a salva Dinamo și să reușească, în aceste momente, să treacă peste divergențele pe care le au sau peste subiectele care îi separă. 

Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo, iar în acest demers avem nevoie de toți dinamoviștii. Din partea noastră, a suporterilor din Programul Doar Dinamo București, aveți toată deschiderea, vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo! 
ÎN VIATA ASTA MAI AVEM DE FĂCUT

- comunicat DDB, Facebook @Program Doar Dinamo București

Mihali a plecat de la Dinamo

Mihali, cel care s-a ocupat până marți de pregătirea „câinilor”, după ce în ultimii doi ani a fost antrenor la Dinamo U19, a plecat de la echipă, după o discuție cu Răzvan Zăvăleanu.

Gică Mihali a fost prezentat azi la noua sa echipă. Fostul fundaș a semnat pe 3 ani cu Dunărea Călărași, echipă din Liga 3.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Rednic îl face praf pe Zăvăleanu: „Ia un procent din tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă?!”

S-a eliberat de Dinamo și arată cu degetul spre foștii colegi: „Ce s-a întâmplat la baraj a fost grav!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
paolo19
paolo19  •  30 Iunie 2022, 06:39

Sunteți morti, dar încă nu ati fost înștiințați oficial. Mai e putin, câteva zile.

trink
trink  •  29 Iunie 2022, 23:24
Postat de poison pe 29 Iunie 2022, 16:59

Bați câmpii! Peste 2 ani CS Dinamo București va evolua în Liga 1, pe noua arenă din Ștefan cel Mare. Iar când lumea va întreba de FC FCSB, se vor referi desigur la FC FCSB Academica Clinceni și nu la defuncta pe atunci FC FCSB 2003.

probabil?! palpabil?!

creeperno807
creeperno807  •  29 Iunie 2022, 22:30

Zavalaeanu conduce clubul, nu PCH

Vezi toate comentariile (18)
Comentează