FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL - DUNAREA GIURGIU 3-2

Descatusati

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2007 00:00

Stadionul din Regie a fost mai plin ca niciodata in aceasta toamna. Chiar daca alb-negrii veneau dupa doua esecuri consecutive in campionat, fanii sperau in primul succes al favoritilor pe propria arena.
Investirea lui Mihail Marian pe banca Sportului a dat incredere sustinatorilor din Regie, insa absenta lui de pe banca la jocul de azi a surpins pe toata lumea. "Am venit de doua zile la echipa. Am condus citeva antrenamente si nu cred ca avea rost sa apar pe banca azi. Am vazut meciul de la tribuna", a afirmat dupa meci proaspatul antrenor al bucurestenilor.

Entuziasmul gazdelor s-a evaporat dupa lovitura de cap la vinclu a ex-stelistului Falemi (10). Meciul a dezamagit crunt pina la pauza. In prima repriza nu a mai cazut decit intimplator golul egalizator al lui Patriche (32). Fanii gazdelor anticipau caderea Sportului, si o noua infringere acasa: "Treziti-va! Am mai vazut filmul asta. Or sa va bata si astia pina la final".

Numai ca "studentii" au revenit pe gazon porniti sa arate ca sint mai buni. Baietii lui Mihail Marian si-au dominat categoric adversarul pe debutul reprizei secunde, concretizind mai intii prin eurogolul lui Ferfelea, foarfeca laterala din 10 metri linga bara (67) si prin voleul de efect al lui Ciubotariu (73). Giurgiuvenii si-au revenit greu din pumni, abia pe final, cind "studentii" oprisera motoarele, inscriind un gol norocos prin Gheorghe Vasile (87).

Victoria Sportului a parut mai categorica decit o arata tabela. Mihail Marian a ramas insa circumspect dupa meci: "stiam ca au potential acesti baieti. Voi avea de acum mai mult timp sa lucrez cu ei. Sint convins ca nivelul scazut al ligii secunde ne va ajuta sa progresam rapid".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează