FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - DINAMO 0-3

VIDEO+FOTO 7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion

7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion +49   FOTO
7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 18:27 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:01

Dinamo a învins la Dej cu 3-0, în a doua etapă din play-off-ul Ligii 2. Golurile au fost marcate de Gorka Larrucea și Dani Iglesias - „dublă”.

Iată cele mai interesante detalii de la duelul antrenant de pe Municipalul din Dej:

1. Tehnicianul gazdelor, Dragoș Militaru (33 de ani), a ieșit pe tunel la începutul partidei într-un mod inedit: filma cu telefonul mascotele care îi așteptau pe jucători & atmosfera de pe stadion și dialoga cu spectatorii în drumul spre bancă.

7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion

Mai devreme, fanii fuseseră în centrul orașului, la Pacha, unde au cântat și s-au pregătit de meci pe acordurile celebrei „Freed from desire”, cunoscută microbiștilor prin scandarea „Will Grigg's on fire”, de la EURO 2016, și transformată azi în „Dej is on fire”. Suporterii ardeleni l-au reperat atunci pe antrenor și i-au strigat numele de la balconul localului.

Revenind la meci, spectatorii au remarcat și un gest al lui Militaru pe care l-au comparat cu superstițiile lui Rafael Nadal. Și-a aliniat 3 sticle de apă cu vitamine la marginea suprafeței tehnice, pe care le-a ținut orientate la fel, iar în repriza a doua le-a mutat in colțul opus, spre poarta la care ataca echipa sa :D

7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion

Antrenorul care a împlinit deja 3 ani pe banca Unirii a vorbit anterior despre dorința sa de a avea stadionul plin la meciuri, iar după duelul cu Dinamo a declarat: 

Dinamo a fost mai bună din toate punctele de vedere azi. Prefer să pierd meciuri în play-off, ajungând aici și luptând pentru promovare, decât să joc meciuri în play-out. 

Mi-aș dori ca atmosfera asta să fie la toate meciurile din play-off, pentru că lumea care a fost aproape de noi știe cât ne-am sacrificat și cât am luptat să ajungem până aici. 

Le mulțumesc tuturor celor care au venit la meci, mi-aș dori să vină și la meciurile următoare, pentru că băieții tineri au nevoie de susținere și aș vrea ca stadionul să fie plin și la următoarele meciuri

2. Ovidiu Burcă a trăit și acest meci la intensitate maximă, agitându-se pe margine, ca de obicei. 

Antrenorul dinamovist fost cel mai ovaționat om de pe stadion. I s-a strigat numele la început, la intrarea la vestiare de la pauză, la ieșirea pentru repriza secundă și la final, fiind chemat de fani să fie aplaudat și să înjure rivala Steaua.

3. Acționarii lui Dinamo, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu (foto jos), și administratorul special, Vlad Iacob, au urmărit meciul de la oficială. 

7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion

Cei trei s-au bucurat enorm la goluri, reacționând că niște adevărați ultrași. În special la golul trei, când au strigat „Bravo, Dani!” către marcatorul Iglesias, pe care l-au felicitat cu voce tare și la schimbare, la fel ca pe Iulian Roșu. 

Conducătorii „câinilor” au avut fulare cu Dinamo și au făcut poze cu fanii. Voicu chiar a dialogat cu suporterii din spatele său, spunând la un moment dat: „Nu mă pricep la fotbal”, lucru pe care l-a mai declarat în trecut. Replica spectatorilor amuzați a venit imediat: „Nu se poate, toată lumea se pricepe la fotbal!”

4. După un 1-1 vs. Buzău cu încercări de a modifica sistemul și primul „11”, Ovidiu Burcă a mers pe o formulă mai experimentată azi. 

Portarul Denis Oncescu (foto jos) a fost iar jucătorul U19, iar asta i-a permis antrenorului să alinieze jucători de câmp din formula standard. 

+45 FOTO

Tehnicianul dinamovist a cerut tot timpul presing avansat, inclusiv la 2-0, fața la joc și concentrare maximă, în special pe finalul primei reprize, când ardelenii atacau susținut. 

Schimbarea echipei de start a fost una inspirată, „câinii” arătând foarte bine la Dej. „Ne dau ăștia goluri și la pauză”, a exclamat un suporter al gazdelor, după 45 de minute, nemulțumit de favoriții săi.

5. Lovitura de începere a fost dată de gloria Dejului, fostul căpitan Viorel Moceanu, în aplauzele spectatorilor care au afișat și o scenografie: „Istoria sunteți voi”. 

Fanii ardelenilor și-au încurajat echipa chiar și după ce Dinamo a pus stăpânire pe meci, contribuind la atmosfera agreabilă din tribune.

+45 FOTO

6. Beneficiind de bunăvoința gazdelor, care s-au preocupat foarte mult de organizarea perfectă a partidei din toate punctele de vedere, dinamoviștii au fost 1.500 în peluză, dar mult mai mulți de fapt, pentru că erau „infiltrați” și în restul stadionului.

Euforia lor a fost simțită și replicată de jucători, în teren, fiecare reușită fiind o adevărată descătușare a "câinilor". 

La final, au mers la galerie și au scandat cu fanii, despărțindu-se cu greu de aceștia pentru a pleca la vestiare.

7. Deniz Giafer a sărbătorit victoria cu o fotografie în care și a amintit cum ieșea pe teren alături de jucători, acum 13 ani, într-o echipă cu Ousmane N'Doye, Adrian Cristea sau Liviu Ganea, pusă în paralel cu o imagine de azi, când a ieșit la rândul său ca titular al lui Dinamo, cu o mascotă de mână. 

7 detalii de la Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Ne dau ăștia goluri și la pauză!”, acționarii-ultrași + cine a fost cel mai ovaționat om din stadion

VIDEO Cele 3 goluri care au adus victoria lui Dinamo cu Unirea Dej, văzute de la firul ierbii

Ovidiu Burcă, după demonstrația de forță de la Dej: „Era important pentru viitorul nostru!”
Dej - Dinamo 0-3
Ovidiu Burcă, după demonstrația de forță de la Dej: „Era important pentru viitorul nostru!”
Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ!
UNIREA DEJ - DINAMO 0-3
Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
DoarDinamoPantelimon
DoarDinamoPantelimon  •  03 Aprilie 2023, 11:23

O echipa ca Dinamo isi merita cu prisosinta locul pe prima scena a fotbalului, iar cea mai frumoasa galerie din tara este pregatita sa faca show in superliga. Haide Dinamo!?

magic4ever
magic4ever  •  03 Aprilie 2023, 11:22

Bravo cainilor!

parpalache
parpalache  •  03 Aprilie 2023, 09:16

I-aauzi!La ce te poți aștepta de la corul„cântareților”in strana lui Becali!Cica a fost...blat!Nu nene!Ați greșit meciul!Mergeți la meciurile fcsb-ului ca sa vedeți blaturi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează