FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV - FC ARGEȘ 0-3

Dică a obținut prima victorie pe banca argeșenilor, ajutat de ”tripla” fantastică a lui Andrei Blejdea

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 10:58

Prima repriză a meciului cu Snagovul a fost un antrenament pentru argeșeni, dar trupa lui Nicolae Dică a deschis scorul abia în minutul 52 prin Blejdea. 

Atacantul de 23 de ani nu s-a oprit aici și a mai înscris de două ori: în minutul 73, când a driblat toată apărarea și l-a ridiculizat pe portarul Vreme, și în minutul 78, când a prins un şut perfect la colţul scurt din interiorul careului. 

Blejdea a crescut la juniorii lui Dinamo, dar la 18 ani a plecat în Elveția, la FC Wil. A mai jucat apoi la Domžale U19 și Kranj (ambele din Slovenia) şi Eintracht Braunschweig II (Germania). A revenit în România în 2017, la Academica Clinceni, iar sezonul trecut a fost în lotul celor de la Pandurii, pentru care a înscris 8 goluri în 34 de meciuri. 

"Sunt mulţumit pentru că am reuşit să învingem cu 3-0, dar puteam să marcăm mult mai multe goluri având în vedere numărul de ocazii. Îmi felicit jucătorii pentru meci şi pentru că au avut o reacţie bună după înfrângerea din prima etapă, cu Ripensia Timişoara. Aveam nevoie de această victorie pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Universitatea Cluj, etapa viitoare", a spus Dică. 

SPORTUL SNAGOV - FC ARGEȘ 0-3 
A marcat: Blejdea (52, 73, 78) 
Sportul Snagov: Vreme - Ad. Neacşu, G. Apostol, Poştoarcă, C. Novac - Răileanu, I. Roş (73 Cubleșan), Ad. Stoica - Safsaf, Mirică (56 Al. Rusu), R. Bucur (70 Ghidurea). Antrenor: Valeriu Răchită 
FC Argeş: Agachi - Dănescu, Vişa, Şerbănică, N. Muşat - A. Panait, I. Şerban - Nini Popescu, Năstăsie (79 Matiş), Blejdea (83 Brânzan) - Buhăescu (74 C. Barbu). Antrenor: Nicolae Dică  

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 2

Vezi AICI programul și rezultatele etapei #2 din Liga 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează