FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARESTARE

DIICOT Alba oferă detalii incredibile în rechizitoriul pe baza căruia a fost arestat Simota: "L-au bătut şi au urinat pe el!" :O

Simota e arestat alături de alte 13 persoane, procesul avînd primul termen pe 15 octombrie
Simota e arestat alături de alte 13 persoane, procesul avînd primul termen pe 15 octombrie

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 20:17

Fostul patron al Jiului a angajat oameni pentru a umili un oficial de la Mediaş după ratarea promovării în 2004: cel din urmă, rămas anonim, nu acceptase blatul, meciul s-a încheiat 0-0.

Arestat în iunie, Alin Simota e acuzat aspru în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT Alba, prezentat de Mediafax. Fostul finanţator al Jiului Petroşani e învinuit de propunerea trucării unei partide, umilirea unui oficial al echipei adverse şi agresarea unui fotbalist!

În ultima etapă a campionatului 2003-'04, Jiul avea nevoie de victorie cu Gaz Metan pentru a promova în faţa CFR-ului. A ratat-o, doar 0-0! Iată pasaje din rechizitoriu: "La solicitarea lui Simota Alin, inculpatul Cristian Litera a tratat cu un oficial al echipei adverse pentru ca aceasta să piardă meciul. Aranjamentul nu a reuşit. Oficialul a fost bătut, inculpaţii au urinat pe el pentru a-l umili, apoi l-au abandonat în pădurea respectivă!".

N-au scăpat nici propriii jucători, bănuiţi de trădare: "Au atacat un fotbalist aplicîndu-i mai multe lovituri cu pumnii şi cu o bîtă!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
theopalas
theopalas  •  04 Octombrie 2013, 01:04

Cazul asta e prezentat pe toate site-urile de parca s-a intamplat ieri.

petru_stelistu
petru_stelistu  •  03 Octombrie 2013, 22:44

De aia in cupele europene suntem la pamant. Steaua din "86 a castigat CCE si datorita adversarilor din campionat de la acea vreme. Poate se faceau si ceva mismasuri, dar fotbal tot se juca. Acum Liga 1 e lipsita de vlaga si se disputa mai mult in presa. La declaratii sunt primii.

george2123
george2123  •  03 Octombrie 2013, 21:36

Fotbal de lumea a treia

Vezi toate comentariile (19)
Comentează