FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO A rămas la Dinamo, dar amicalul cu FCSB Academica Clinceni l-a bulversat: „Eu n-am jucat niciodată acolo! E greu, nu avem cum să promovăm”

Eșecul suferit de Dinamo în meciul amical cu FCSB Academica Clinceni (Unirea Constanța din sezonul trecut), scor 1-3, l-a făcut pe Alin Buleică (30 de ani) să își ia gândul de la promovarea în Liga 1.
Eșecul suferit de Dinamo în meciul amical cu FCSB Academica Clinceni (Unirea Constanța din sezonul trecut), scor 1-3, l-a făcut pe Alin Buleică (30 de ani) să își ia gândul de la promovarea în Liga 1.

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 17:23 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 18:20

Eșecul suferit de Dinamo în meciul amical cu FCSB Academica Clinceni (Unirea Constanța din sezonul trecut), scor 1-3, l-a făcut pe Alin Buleică (30 de ani) să-și ia gândul de la promovarea în Liga 1.

Dinamo ar trebui să intre pe ultima sută de metri înaintea startului din Liga 2, dar situația este imposibil de anticipat. 

Încordare maximă la amicalul lui Dinamo » Un „câine roșu” a izbucnit la adresa coechipierului: „Fiecare face ce vrea aici?!”
DINAMO
Încordare maximă la amicalul lui Dinamo » Un „câine roșu” a izbucnit la adresa coechipierului: „Fiecare face ce vrea aici?!”

Alin Buleică, fotbalist de banda dreaptă, a fost nevoit astăzi să joace fundaș central. După meci, s-a plâns de subțirimea lotului.

VIDEO Alin Buleică, declarații după încă o înfrângere suferită de Dinamo: „În situația asta, nu avem șanse la promovare”

„Față de primele două meciuri am jucat mai bine. Sunt copii mulți, e greu și pentru ei. Încercăm să facem o echipă din ce avem. Este foarte greu. 

Noi, cei mai în vârstă, avem copii acasă. Nu e o situație plăcută. Dar trebuie să reușim. E Dinamo, un club mare. Avem promisiuni. Sperăm să fie respectate. În România nu suntem cu banii la zi, dar am început să ne obișnuim. 

În situația în care suntem și cu lotul de acum nu avem cum să promovăm. Avem și mulți accidentați. Pe final, ultimele 20 de minute, am jucat fundaș central. Nu am jucat niciodată acolo până acum. Încercăm să facem o echipă”, a spus Alin Buleică, după eșecul în fața celor de la Clinceni.

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dumitru Dragomir: „Doi oameni mi-au propus să investim la Dinamo. Să facă asta și mă bag!”

Dinamo, din scandal în scandal » Cum l-a umilit Răzvan Zăvăleanu pe Florin Răducioiu: „O lipsă crasă de respect faţă de persoana mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno807
creeperno807  •  16 Iulie 2022, 22:36

Nu-i nevoie de Voluntari, Dinamo va avea investitori privati si nu ii va trebui bani publici

viforul
viforul  •  16 Iulie 2022, 19:28
Postat de Corcodel_topor pe 16 Iulie 2022, 18:19

DDB o pune de un bloc sau doua prin Berceni :)))) Baieti cu fapte si anturaje dubioase, ieri au cazut la racoare, astazi investitori imobiliari :)))) De pe urma la fraieri, pardon bilete virtuale la meciuri ca sa salveze Dinamo haha :)))))))))))

Da, foarte adevărat. Iar la anul poate promova ușor. O sa se cupleze cu pacalicii din voluntari, mai ales ca pe șeful lor o să-l ascundă repede sau foarte repede pentru o perioada. Nu știu cât de lunga, depinde de câte cărți o sa scrie……….

coolsavas
coolsavas  •  16 Iulie 2022, 19:15
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 16 Iulie 2022, 17:56

Pai DDB ce face ??? dupa ce i-au bagat in B ?????????? aduceti bah jucatori !!! faceti cheta !!!!!!!!!!!!!!!

pai schimbati nicknameul in ce_o_mai_face_dedebe. tibi iq 33 ha ha ha

Vezi toate comentariile (10)
Comentează