FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo SPERĂ! A făcut o mutare importantă cu 3 zile înainte de termenul-limită

Pe plan sportiv, Dinamo speră să prindă play-off-ul de promovare
Pe plan sportiv, Dinamo speră să prindă play-off-ul de promovare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 16:04 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 16:09

Dinamo a făcut apel împotriva deciziei judecătorului sindic de a respinge noul Plan de reorganizare al societății, cu 3 zile înainte de termenul-limită.

Dinamo avea posibilitatea de a face apel împotriva deciziei de respingere a Planului de reorganizare modificat până vineri, 23 decembrie.

Conducerea clubului nu a pierdut timpul și a contestat decizia mai devreme, apelul fiind înregistrat pe portalul Ministerului Justiției de marți.

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”
FARUL
Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Dinamo a făcut, oficial, apel la decizia de respingere a noului Plan de reorganizare

Totuși „câinii” au de așteptat până la prima înfățișare. Apelul va fi judecat cel mai devreme în ianuarie. Între 19 decembrie și 8 ianuarie este vacanță judecătorească.

Dinamo are plătit datorii presante în valoare de 8 milioane de euro. Prin Planul de reorganizare modificat, ar „topi” o parte dintre acestea.

Noul Plan de reorganizare propus de Dinamo a fost respins marți, 13 decembrie. Instanța a respins din start Planul de reorganizare, pentru că intenția de majorare a capitalului social nu respecta legea.

Concluzia judecătorului sindic a fost că noul Plan nu îndeplineşte condiţiile de legalitate prevăzute de Legea insolvenței. Motiv pentru care instanța NICI NU a mai analizat viabilitatea Planului de Reorganizare modificat.

Citește multe știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă nu-l iartă: „A devenit un fotbalist neantrenabil”

Și-a bătut iubita și a ratat transferul la Dinamo. Acum s-a destăinuit: „Am reacționat cum nu trebuia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  21 Decembrie 2022, 23:11
Postat de creeperno807 pe 21 Decembrie 2022, 22:30

Fac rost suporterii de bani

Si uite asa creste datoria lui Dinamo. Si uite asa nu vine nimeni sa investeasca. Si uite asa nu se va mai mira nimeni cand se va declara faliment.

creeperno807
creeperno807  •  21 Decembrie 2022, 22:30

Fac rost suporterii de bani

stardoom
stardoom  •  21 Decembrie 2022, 19:09
Postat de istet10 pe 21 Decembrie 2022, 18:33

Acest apel sa nu arate altceva decat neputinta lui Zavaleanu si Iacob de a elabora un nou plan, dupa cum se laudau. Ei singuri recunosteau ca apelul inseamna termene lungi. Pt acest apel solutia finala poate fi data si peste un an. Oricum mai devreme de 3 luni, nu. Daca se da rapid, se da pe respingere. Ori asta inseamna ca Dinamo va trebui sa plateasca din datorii potrivit planului aflat in vigoare. Nu inteleg care e mutarea importanta? Ca 3 zile nu inseamna nimic. Apelul nu este ceva "important", este ceva previzibil.

deja trebuie sa plateasca conform planului de reorganizare din 2021.indiferent daca este recurs sau nu. asta uita sa specifice prosti de la gsp. plus ca la recurs nu are cum sa dureze mai mult decat a durat pana la verdictul de la inceputul luni decembrie. in cel mai rau caz o sa dea decizia cu respingerea in februarie martie. astia sunt in faliment nedeclarat si nu vor sa il declare. nu inteleg de ce.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează