FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Și-a bătut iubita și a ratat transferul la Dinamo. Ce spune la 18 ani după acel moment: „Am reacționat cum nu trebuia”

În roșu, Tibor Moldovan, după scandalul din 2004
În roșu, Tibor Moldovan, după scandalul din 2004

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 15:02 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 16:55

Fostul fotbalist Tibor Moldovan (40 de ani) a rememorat, la GSP Live, un episod delicat al carierei: în 2004 urma să fie transferat de Dinamo, dar mutarea a picat după ce și-a lovit iubita de la acea vreme.

În 2004, după 2 ani în care a impresionat la Apulum Alba Iulia, Tibor Moldovan urma să facă pasul la Dinamo.

Oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” au dat înapoi după un scandal care l-a avut în prim-plan pe fostul atacant. Iubita lui de atunci, în vârstă de 18 ani, a depus plângere împotriva Tibor pentru agresiune fizică, reclamând că a fost lovită cu două palme și un pumn.

Astăzi, la GSP Live, Moldovan a rememorat momentul. În acea perioadă, fotbalistul era în refacere după o accidentare la genunchi care l-a ținut luni bune departe de teren.

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”
FARUL
Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Tibor Moldovan și-a bătut iubita și a ratat transferul la Dinamo. Acum s-a destăinuit la GSP Live

„S-a întâmplat exact în acea perioadă în care m-am accidentat. Am fost provocat foarte tare și am reacționat cum nu trebuia, cu o palmă. A doua sau a treia zi am auzit că ar fi fost rănită atât de tare de la acea palmă. Nu am înțeles atunci cum, dar așa s-a întâmplat.

Mi-am asumat, am plătit pentru asta, am trecut peste. Ne-am împăcat după aceea, din punct de vedere juridic, moral, am rămas în relații normale, de prietenie.

Asta m-a motivat, m-a ambiționat și mai tare să îmi văd de treabă, să mă pregătesc. M-am întors la Alba Iulia și mi-am făcut pregătirea.

Chiar dacă lumea nu mai avea încredere în mine - e greu să ai încredere în cineva când e accidentat și are o problemă de genul -, după 7 luni și jumătate de pauză și de muncă grea la sală și la antrenamente mi-am revenit.

Cei de la club mi-au zis să merg la echipa a doua, să joc în Liga 3. Am refuzat absolut, am vrut să-mi revin în Liga 1, printre fotbaliști.

Am fost introdus în meciul cu Craiova, iar la 50 de secunde am înscris golul victoriei. Apoi au început să sune din nou telefoanele, s-a uitat incidentul”, este varianta lui Tibor Moldovan.

Și-a bătut iubita și a ratat transferul la Dinamo. Ce spune la 18 ani după acel moment: „Am reacționat cum nu trebuia”
Tibor Moldovan, în prezent

După ce a trecut peste accidentare și peste problemele personale, Tibor a ajuns, în cele din urmă, la Dinamo. A jucat în tricoul alb-roșu o jumătate de an, înainte de a fi transferat de Farul.

Citește și: 

Alt scandal cu stadionul Steaua » Un deputat USR acuză: „Noi am vrut să eliminăm politicul din sport, dar Ciolacu și PSD au intervenit în proiect cu o dedicație mișelească pentru Gigi Becali”

Afirmații controversate în direct la TV după victoria Argentinei: „A câștigat Mondialele cu dopați și înșelăciuni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează